Τελικό πόρισμα για το χιόνι – Μήνυμα προς τα Ελληνικά Hoaxes

Τ

Από προχτές που δημοσιεύσαμε το άρθρο για το χιόνι, επικρατεί ένας πανικός στο διαδίκτυο και τα social media σχετικά με το θέμα

Πολλοί έσπευσαν να κάνουν το “πείραμα” σε άλλους μαύρισε το χιόνι, σε άλλους όχι, σε άλλους μύριζε πετρέλαιο ή πλαστικό, σε άλλους όχι. Δοκιμάστηκαν διαφορετικοί τρόποι καύσεις, δοκιμάστηκε χιόνι από διαφορετικές περιοχές – το συμπέρασμα είναι ότι 100% ασφαλές πόρισμα δεν δύναται να βγει.

Μπορεί να παίζει ρόλο το είδος καύσης, ο τρόπος του τεστ, ή ακόμα και από ποια περιοχή είναι το χιόνι,η ατμοσφαιρική ρύπανση κ.λ.π.

Αλλάζει κάτι εξ αιτίας του μη ασφαλούς αποτελέσματος στο θέμα των χημικών αεροψεκασμών; Η απάντηση είναι ΌΧΙ. Φυσικά και όχι! Όσοι ασχολούνται παγκόσμια με το θέμα, ανεξάρτητοι ερευνητές ή ομάδες ακτιβιστών, προσπαθούν με κάθε μέσο να βρουν στοιχεία και να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς δεν υπάρχει καμία συνεργασία ούτε με τις αρχές, αλλά ούτε και με τα ΜΜΕ -ειδικά στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ κάποιοι έχουν δείξει καλύτερη πρόθεση και γραφή.

Τα δυο προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακτιβιστές είναι η οικονομική στενότητα και η παραπληροφόρηση.

Οποιαδήποτε πλήρης ανάλυση χιονιού/νερού/εδάφους για βαρέα μέταλλα, κοστίζει κοντά στα 1000 (κάθε ανίχνευση μετάλλου από 30-50 ευρώ και βάλε) και θα πρέπει να γίνει ταυτόχρονα στο χημείο του κράτους και σε ιδιωτικά για διασταύρωση στοιχείων, καθώς οι κρατικές υπηρεσίες δεν αποδέχονται τα αποτελέσματα των ιδιωτικών, οι δε ακτιβιστές δεν εμπιστεύονται τις μονομερείς κρατικές αναλύσεις.

Ακτιβιστές στις ΗΠΑ που έκαναν αναλύσεις νερού – εδάφους και βρέθηκαν πολλά βαρέα μέταλλα σε πολλαπλάσιες του φυσιολογικού τιμές, στη συνέχεια και αυτά αμφισβητήθηκαν λόγω… ρύπανσης του περιβάλλοντος! Οπότε και πάλι άκρη δεν βγαίνει κι αυτός είναι ο λόγος που δεν το δοκιμάσαμε ποτέ.

Για να γίνουν σωστές αναλύσεις θα πρέπει κανείς να ανέβει με αεροπλάνο ψηλά και να συλλέξει υλικό από αυτό που ρίχνουν τα αεροπλάνα και να το πάει σε ένα 100% έγκυρο εργαστήριο. Πείτε μου… πόσο εφικτό είναι αυτό για απλούς πολίτες;

Παραπληροφόρηση και Ελληνικά Hoaxes

Αν για τα Ελληνικά Hoaxes οι απάτες του διαδικτύου είναι ένα πρόβλημα, για μας τους ακτιβιστές είναι 10! Για τον απλούστατο λόγο, ότι υπάρχει σκόπιμη παραπληροφόρηση πάνω στο θέμα των ψεκασμών, είτε από τρολ, είτε από βαλτούς για να γελοιοποιήσουν το κίνημα, αλλά ακόμα και να το ελέγξουν. Δεν είναι κάτι καινούριο. Το 2011, αποκαλύφτηκε στη Βρετανοί πως τη δεκαετία του ’80 (αλλά και από πιο παλιά), αστυνομικοί και πράκτορες με πλαστές ταυτότητες παρίσταναν τους ακτιβιστές και διείσδυαν στα κινήματα. Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα καθώς ένας από αυτούς πήρε και την πρωτοβουλία να συνάψει σχέσεις με μια ακτιβίστρια! (Θερμόαιμο το παιδί…).

Με την ανωνυμία του διαδικτύου, περισσότερο θέμα έχουμε εμείς παρά το σύστημα που γκρινιάζει, καθώς εμείς δεν έχουμε τη τεχνολογία και τον τρόπο να αποκαλύψουμε ψεύτικα προφίλ και διευθύνσεις.

Ωστόσο η μεγαλύτερη και σκόπιμη παραπληροφόρηση είναι αυτή που βγαίνει μέσα από το ίδιο το παγκόσμιο κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών, όπου συγκεκριμένα μεγάλα ονόματα ακτιβιστών προσπαθούν να προβάλλουν την εξήγηση της Γεωμηχανικής, δηλαδή ότι οι ψεκασμοί γίνονται για να σωθεί το κλίμα και όχι για να λειτουργεί τα στρατιωτικά οπλοστάσια τύπου HAARP. Εκτός του ότι έτσι τραβούν αλλού την προσοχή, μας “προειδοποιούν” έμμεσα ότι αν δεν συμμορφωθούμε με τους κανόνες και τα μέτρα της κλιματικής αλλαγής, αναγκαστικά… θα μας ψεκάσουν! Το είπε ακόμα και το ΣΚΆΙ!

Αλήθεια, τι λένε τα Ελληνικά Hoaxes για την πιθανότητα να γίνεται μυστικά Γεωμηχανική; Τίποτα. Τι να πουν; Να πουν ότι δεν υπάρχει Γεωμηχανική, αφού υπάρχουν Γεωμηχανιστές που κάθε τόσο παρουσιάζουν διάφορους μεθόδους, μια από αυτές ο ψεκασμός της ατμόσφαιρας με αιωρούμενα σωματίδια; Να πουν ότι υπάρχουν αλλά δεν μας ψεκάζουν ΑΚΌΜΑ; Είναι σαν να παραδέχεσαι ότι υπάρχουν οι χημικοί αεροψεκασμοί-σαν ιδέα- αλά δεν γίνονται. Λένε ότι και οι κυβερνήσεις: Ό,τι λέει το ΓΕΑ. Και το ΓΕΑ τι θα πει; Ό,τι του λένε να πει οι κυβερνήσεις και το ΝΑΤΟ, αφού δεν είναι ανεξάρτητη αρχή.

Αντί, λοιπόν, τα Ελληνικά Hoaxes να βοηθήσουν στην παραπληροφόρηση που δυσχεραίνει το έργο των ακτιβιστών, προσπαθούν να “απομυθοποιήσουν” το έργο των ακτιβιστών.

Όταν δε κάτι δεν τους κάθεται καλά, απλά σωπαίνουν. Όπως στο θέμα των εμβολίων. Πρώτα διέσυραν μια μάνα με πέντε παιδιά μέλος ομάδας αντιεμβολιαστικής στο facebook, την ξέσκισαν στη σελίδα τους ουρλιάζοντας να της πάρουν το παιδί, της έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι, κι αφού αποδείχθηκε ότι η γυναίκα δεν κακοποιούσε με κάποιο τρόπο τα παιδιά της, λούφαξαν. Ούτε μια δημόσια συγνώμη από τους ‘ειδικούς” που αποκαλύπτουν τις απάτες του διαδικτύου καθ’ επιλογήν, αλλά ποτέ τις δικές τους.

Τα έβαλαν με το αντιεμβολιαστικό κίνημα το οποίο μιλάει για τη σχέση εμβολίων και τον αυτισμό. Τώρα τι έχουν να πουν με την κίνηση του Τραμπ;

Robert Kennedy Jr θα ηγηθεί επιτροπής για την ασφάλεια των εμβολίων – Είναι εξέχων σκεπτικιστής των εμβολιασμών

Τι έχουν να πουν για το σκάνδαλο της Novartis που αποδεικνύει ότι δεν μπορούμε να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στα λεγόμενα των φαρμακευτικών και των ιατρών; Στις διαβεβαιώσεις ότι όλα είναι ασφαλή και δοκιμασμένα αλλά και απαραίτητα;

Εν κατακλείδι, τα Ελληνικά Hoaxes, που θα έπρεπε να είναι στο πλάι εκείνων που προσπαθούν με ελάχιστα μέσα και περίσσεια φροντίδα και επιμονή να φτάσουν σε μια αλήθεια ώστε το κοινό να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για καυτά θέματα υγείας, διατροφής, εθνικής ανεξαρτησίας κ.λ.π. κάθονται και ασχολούνται ή με τις ανοησίες τους διαδικτύου, είτε βάζοντας τρικλοποδιές στους ακτιβιστές.

Και ιδρυτής και ηγέτης πλέον της ομάδας αυτών, ένας ένστολος συμπατριώτης μας. Και τους φταίει που ψαχνόμαστε για το χιόνι, αν μυρίζει ή όχι κι αν φταίει το πείραμα ή όχι.

Συνεργαστείτε, αλλιώς… σωπάστε!

Ο Ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται τα μάλα. Διχάζεται από πολιτικές ομάδες διαφορετικών σκοπιμοτήτων. Διχάζεται από την συνεχή αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων. Κάποιοι αγωνιούν πότε θα βγει το νέο iphone και πόσο καλό είναι το Volvo, κι άλλοι τρώνε από τα σκουπίδια ή την κυβερνητική “φιλανθρωπία”. Δοκιμάζεται γιατί δέχεται συνεχή πυρά ξένων συμφερόντων. Βλέπει το βιός του και τη δημόσια περιουσία να εξαφανίζεται, ο πλούτος της χώρας να περνάει στην ξένη και ντόπια αδηφάγα ελίτ και το μέλλον του να μαυρίζει, να διαλύεται και να λιώνει σε ένα εφιαλτικό παρόν, όπως το χιόνι στη φλόγα.

Κι εσείς, ρίχνετε κιλά λάδια στη φωτιά του διχασμού, στοχοποιώντας τις πλέον ευαισθητοποιημένες ομάδες που ψάχνονται και συνεχώς επιβεβαιώνονται ότι έχουν δίκιο να ψάχνονται! Με ποιον είστε; Με τους πολίτες ή με το θεριό; Όσο κι αν ξέρω την απάντηση στην ερώτηση θα καμωθώ πως δεν την ξέρω, γιατί την ευθύνη της, θα την αναλάβετε αποκλειστικά εσείς και οι “φίλοι”σας και δεν αναφέρομαι στους αναγνώστες της σελίδας, αλλά στους άλλους… Τους γνωρίζετε. Τους γνωρίζουμε…

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

Πρόσφατα άρθρα

Φάκελλος Ασύρματη Τεχνολογία

Συλλογή των πιο σημαντικών άρθρων μας με θέμα την ασύρματη τεχνολογία και τους κινδύνους της

AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”