Έφυγε από τη ζωή η Βιργινία Λεούση – Το κοκτέιλ φαρμάκων απέβη μοιραίο

Έ

Έπειτα από πολυήμερη μάχη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, η γνωστή αστρολόγος Βιργινία Λεούση έφυγε από τη ζωή, σήμερα στις 09:50 το πρωί.

Η είδηση πρώτα της ασθένειας και σήμερα του θανάτου της έκανε το γύρο των ΜΜΕ καθώς η Βιργινία Λεούση, μετά από μια 20ετή πορεία στο χώρο της Αστρολογίας, ήταν γνωστή στο Πανελλήνιο.

Ωστόσο η αιτία θανάτου θα πρέπει να προβληματίσει.

Στις αρχές του περασμένου μήνα, η Βιργινία Λεούση βρισκόταν στο σπίτι της στον Πειραιά παρέα με τον σύζυγό της Μιχάλη Σεβαστό και έναν καλό φίλο τους, όταν ήπιε κοκτέιλ αναλγητικών συνδυαστικά με την αντιβίωσή της για να υποχωρήσουν το συντομότερο ο βήχας και η οργανική εξάντληση που ένιωθε από το βαρύ κρύωμα το οποίο την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες εβδομάδες. Μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσε αδιαθεσία και κατόπιν δύσπνοια. Ο λαιμός της πρήστηκε και, καθώς αδυνατούσε να αναπνεύσει, λιποθύμησε. Η έγκυρη επέμβαση του καλεσμένου της, ο οποίος της παρείχε τις πρώτες βοήθειες κάνοντάς της τεχνικές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, αποδείχθηκε σωτήρια και η Βιργινία Λεούση έδειχνε να συνέρχεται.

Στη συνέχεια παρέμεινε στην εντατική για πληθώρα εξετάσεων καθώς είπαν ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς. Υπεβλήθη και σε μαγνητική τομογραφία, με ενθαρρυντικά αποτελέσματα, όπως έγραφαν τα διάφορα δημοσιεύματα. Παρέμεινε πολλές μέρες στη ΜΕΘ, έκανε κι άλλη μαγνητική τομογραφία, ενώ στο πλευρό της περίμεναν να «ξυπνήσει» με αγωνία οι συγγενείς και φίλοι της. Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, “το οίδημα που της παρουσιάστηκε έχει υποχωρήσει με τις κορτιζόνες και τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε“.

Σήμερα η αστρολόγος έχασε αυτή τη μάχη. Όλα αυτά γίνονται σε εμάς γνωστά γιατί η Βιργινία Λεπούση ήταν επώνυμη. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι η Ελλάδα κατέχει ευρωπαϊκή πρωτιά στη συνταγογράφηση αντιβίωσης, όπως επίσης είναι γνωστό ότι αναλγητικά μπορεί να πάρει κανείς όσα θέλει κι απ’ όπου θέλει χωρίς συνταγογράφηση, όπως επίσης είναι γνωστό ότι διώκονται με κάθε τρόπο από τα κέντρα συμφερόντων και περίεργων κινήτρων οι εναλλακτικές θεραπείες με βότανα κι άλλες φυσικές πρακτικές.

Ένα κρύωμα μετά από μπαράζ φαρμάκων απέβη μοιραίο για τη Βιργινία Λεπούση. Να υποθέσουμε ότι κανένα ρόφημα με μέλι και λεμόνι, εχινάκεια, τίλιο, σπιρουλίνα, τζίντζερ, σκόρδο κ.λ.π. – όλα αυτά που προτείνουν διάφορες εναλλακτικές θεραπείες δεν απέβησαν ποτέ μοιραία, οι οποίες πάνω απ’ όλα συνιστούν και υπομονή όσο να κάνει τον κύκλο η αρρώστια, φύλαξη, καλή διατροφή πλούσια σε δημητριακά & κεφίρ και πολύ ξεκούραση.

Τα συμπεράσματα δικά σας, όπως η επιλογή και η ευθύνη του καθενός για ποια μέθοδο θέλει να ακολουθήσει όταν κρυώνει ή γριπιάζεται…

Ο Θεός να συγχωρέσει την μάντισσα και αστρολόγο των επωνύμων που σήμερα υμνούν όλα τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της σπούδασε στην Αμερική- New York- Salem Boston.

 

 

Το Σάλεμ που έγινε γνωστό για τις “δίκες των μαγισσών του Σάλεμ”, μια σειρά ακροάσεων και διώξεων ατόμων που κατηγορούνταν για την πρακτική μαύρης μαγείας και τη “σύναψη συνεργασίας με τον σατανά”, στην αποικιακή Μασαχουσέτη, από τον Φεβρουάριο του 1692 μέχρι και τον Μάιο του 1693.

 

 

By AllNewz

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Ακολουθήστε μας!

Πρόσφατα άρθρα

Νέα Σελίδα: ​Weather Warfare – news

Δείτε ακόμα στη Γάτα! 🐱