Δημήτρη Καμπουράκη, σου λείπουν βιταμίνες;

Δ

Η έλλειψη βιταμινών και ειδικά του συμπλέγματος Β βλάπτει σοβαρά το μνημονικό, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες

Ακούγοντας προχτές τον Καμπουράκη στον Real fm, που απαντούσε σε σχόλια ακροατών αναρωτήθηκα μήπως αυτή είναι η περίπτωση, γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει έλλειψη άλλων στοιχείων, παρά βιταμινών.

“Που να ξέρω τι έγινε, ρε  παιδιά, ήμουν εκεί για να δω τι έγινε με τα χημικά στη Συρία; […] Πάντως ο Ομπάμα δεν θα έκανε τέτοια επίθεση που έκανε ο Τραμπ… Ο Τραμπ στα χνάρια του Μπους…. Δεν ήταν πολεμοχαρής όπως ο Μπους”… κάπως έτσι τα έλεγε.

Πρώτα απ’ όλα και να ήσουν Καπουράκη στη Συρία, θα καταλάβαινες ποιος τα ρίχνει; Γιατί αν ήταν έτσι απλά τα πράγματα, θα πρέπει να έχουν ήδη καταλάβει όλοι όσοι ήταν παρόντες.

Δεύτερον, η παλιά ιστορία του 2013  δεν σου λέει τίποτα; Την ξέχασες; (εδώ έρχεται η υποψία έλλειψη βιταμινών).

  • Άσαντ κατηγορείται για χημικά από ΗΠΑ, ΟΗΕ και λοιπές δυτικές χώρες
  • Άσαντ παραδίδει χημικά
  • ΟΗΕ λέει μετά μπορεί και να ήταν των ανταρτών
  • Χημικά μεταφέρονται εκτός Συρίας και υδροδιαλύονται ανοικτά της Κρήτης – στο χωριό σου βρεεε!!! Το ξέχασες;

Πάμε και παρακάτω. Τι είχε κάνει ο Ομπάμα το 2013; Είχε ετοιμάσει το σχέδιο επίθεσης, αυτό που βρήκε έτοιμο ο Τραμπ. Όμως το 2013, ο Ομπάμα πήγε στο Κογκρέσο για να πάρει την έγκριση της επίθεσης και πήρε… τα μπιπ του! Τότε οι “καλοί” Ρεπουμπλικάνοι είπαν ΌΧΙ στην επίθεση. Το ίδιο ΌΧΙ είπε και η τότε Βρετανική κυβέρνηση, η οποία δεν συμφώνησε στο να γίνει επίθεση κατά της συριακής κυβέρνησης. Κι έτσι ο Ομπάμα δεν προχώρησε στην επίθεση. 

183 Ρεπουμπλικάνοι έγειραν αντιρρήσεις στην έναρξη μιας επίθεσης στη Συρία το 2013. Την Πέμπτη, ο Πρόεδρος Donald Trump δεν ζήτησε καν την έγκριση του Κογκρέσου πριν από την έναρξη μιας αεροπορική επιδρομή στην ίδια χώρα.

Τώρα για το πόσο φιλειρηνικός ήταν ο Ομπάμα, ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης, θα έπρεπε ήδη να ξέρεις (ή να θυμάσαι) ότι ξεκίνησε τη μόδα των drones και τη φόρεσε όπως κανείς άλλος. 26.171 βόμβες σε ένα χρόνο έριξε ο ‘νομπελίστας Ειρήνης’ Ομπάμα σε 7 χώρες!

Τι Τραμπ, τι Ομπάμα; Το “Αμερικάνοι φονιάδες των λαών” είναι παλιά κολώνια που συνεχίζει να βρωμάει μέχρι σήμερα, με όποιον πρόεδρο έχουν πάνω, που δεν θα επέτρεπαν τα οργανωμένα συμφέροντα -ανάμεσα τους με μεγάλη ισχύ και η πολεμική βιομηχανία- να εκλεγεί αν δεν τα εξυπηρετεί.

Σίγουρα η μακρόχρονη παραμονή του Καμπουράκη στο MEGA έχει βλάψει σοβαρά την υγεία του! Αλλά μιας και ξαναβρήκε φωνή, καλό είναι να κάνει μια κούρα ενίσχυσης της μνήμης, της προσοχής, της κατανόησης και της επεξεργασίας πληροφοριών.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη