Άσπρισαν οι δρόμοι της Ξάνθης από το ισχυρό χαλάζι

Ά

Κακοποίησης του καιρού μας και της ζωής μας συνέχεια..

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε το μεσημέρι της Κυριακής την Ξάνθη με τους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τα μπαλκόνια των οικοδομών να ντύνονται στα λευκά! 
 
Το χαλάζι που έπεσε στην περιοχή ήταν τόσο έντονο που σε αρκετά σημεία της πόλης το σκηνικό έμοιαζε σαν χιονισμένο τοπίο. Της χαλαζόπτωσης προηγήθηκε έντονη βροχόπτωση με το σκηνικό του καιρού να μη θυμίζει σε τίποτα καλοκαίρι. Οι δρόμοι μέσα στην πόλη μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media την έντονη μεταστροφή του καιρού των τελευταίων ημερών που κορυφώθηκε την Κυριακή με το χαλάζι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις παραλίες της Ξάνθης επικρατούσε ηλιοφάνεια με αρκετούς να σπεύδουν να απολαύσουν το μπάνιο τους. 

Αυτά τα ωραία γράφονται στα μίδια και τα σόσιαλ μίδια και περιμένουμε να δούμε πότε θα σταματήσει η επίθεση στη χώρα μας. Επίσης, πότε ο κόσμος θα αφυπνιστεί και θ’ αρχίσει να κατανοεί ότι, άλλο θεωρίες συνωμοσίας και άλλο πράξεις! Ευτυχώς και έχει αρχίσει αυτή τη αφύπνιση, αργά μεν, αλλά σταθερά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη