Γαλλική Κυβέρνηση για Κινητά:  Νέα δεδομένα δείχνουν περισσότερη ακτινοβολία από αυτή που ισχυρίζονται οι κατασκευαστές 

Γ

Το Environmental Health Trust  δημοσίευσε άρθρο με τίτλο: “Phonegate: French Government Data Indicates Cell Phones Expose Consumers To Radiation Levels Higher Than Manufacturers Claim”

Όπως αναφέρει, η γαλλική ANFR  δημοσίευσε online στις 1 Ιουνίου 2017, μια λίστα με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας «με λεπτομέρειες ανά μάρκα, μοντέλο και αποτελέσματα των δοκιμών για κάθε κινητό τηλέφωνο που δοκιμάστηκε, μετά από μήνες νομικής δράσης του Γάλλου γιατρού Dr. Marc Arazi».

Σύμφωνα με το Environmental Health Trust,

Δημοφιλή εμπορικά σήματα όπως η Apple, η Motorola, η Samsung και η Nokia ήταν μεταξύ των εταιριών κινητών τηλεφώνων που δοκιμάστηκαν. Όταν δοκιμάστηκαν σε επαφή με το σώμα, μερικά τηλέφωνα έδωσαν αποτελέσματα δοκιμής υψηλότερα όσο τρεις φορές περισσότερα από αυτά που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν ως επίπεδα ακτινοβολίας του κατασκευαστή.

Ο Δρ Arazi απάντησε με την ακόλουθη δήλωση, μετά την απόφαση του γαλλικού δικαστηρίου να του επιτρέψει να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έκθεσης ακτινοβολίας κινητού τηλεφώνου όταν έρχεται σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα.

Τα αποτελέσματα των τεστ της ακτινοβολίας των κινητών από απόσταση ή σε επαφή με το σώμα

 

Το σύντομο σχόλιο του Δρ Arazi για την απόφαση του γαλλικού δικαστηρίου σχετικά με τους κινδύνους ακτινοβολίας του κινητού τηλεφώνου.

Ιατρικώς τέτοια μήκη κύματος μπορούν να προκαλέσουν ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία (EHS) ή ιδιοπαθή περιβαλλοντική δυσανεξία (IEI), όρο που χρησιμοποιούν οι γιατροί για τη διάγνωση.

Εκτός από τις βλαβερές συνήθειες τα κινητά να μπαίνουν όπου να’ ναι -σε γυναικεία σουτιέν, στις τσέπες των ανδρικών παντελονιών, σε ζώνες, ή οπουδήποτε στο σώμα, πολλές φορές βλέπουμε βρέφη να παίζουν με αυτά:

Έχεις διαβάσει το μήνυμα στο κινητό σου;

Καλά κρυμμένο μέσα στο κινητό υπάρχει ένα μήνυμα για τον χρήστη. Τόσο καλά κρυμμένο που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να το βρεις. Το έχει βάλει εκεί η βιομηχανία κινητών για να εξασφαλίσει τα νότα της ότι σε προειδοποίησε, χωρίς… να σε έχει προειδοποιήσει, αφού δεν το ξέρεις καν! Δείτε το βίντεο:

Τα λόμπις στους παγκόσμιους οργανισμούς υγείας καλά κρατούν, εμείς όμως…

Διεκδικούμε “Το δικαίωμα να γνωρίζω”!

Κίνημα Επιβιώνουμε

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη