Γιατί τόσα ακραία φαινόμενα τελευταία; Η απάντηση στους κινηματογράφους!

Γ

Δέκα και βάλε χρόνια μετά την πρώτη του ταινία, ο Al Gore επιστρέφει δριμύτερος με το σίκουελ: An Inconvenient Sequel: Truth to Power

Η ταινία έχει σκοπό να τρομοκρατήσει το κοινό και να το απειλήσει λέγοντας ότι, αν δεν ασπαστεί την εκκλησία της Κλιματικής Αλλαγής, τα ακραία φαινόμενα που βιώνει τελευταία θα ενισχυθούν και θα πολλαπλασιαστούν. Γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια, αυξάνονται και πληθύνονται … τεχνητά!

Εμείς μόλις φάγαμε μια Μέδουσα νααα, μετά συγχωρήσεως. Έχουμε και κάτι λιγνιτικές παραγωγές ενέργειας να ξεπουλήσουμε, ενόσω γεμίζει η χώρα με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά.

Για να γίνει η ταινία πιο πιστευτή, έχει επιστρατευτεί και κομπάρσος Ασιάτης, ο οποίος κλαίει on camera και σκούζει, Φοβάμαι!

Στην ταινία προμοτάρονται οι ΑΠΕ, βεβαίως βεβαίως, ως η λύση στο πρόβλημα και όχι ο εποικισμός σε άλλον πλανήτη.

Η ταινία αναμένεται να σκάσει μύτη στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 28 Ιουλίου και να ανταγωνιστεί εκείνες του καταστροφολογικού Χόλιγουντ, με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Δεν αποκλείεται να δούμε και κανένα βραβείο Όσκαρ…

Οι προβλέψεις του για τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα πριν 11 χρόνια, φυσικά δεν επαληθεύτηκαν, κανένα επίπεδο θάλασσας δεν ανέβηκε στα χρονικά όρια που είχε πει και, γιατί άλλωστε; Μόλις είχε αγοράσει πανάκριβη παραθαλάσσια σπιταρόνα!

Τώρα έρχεται με νέο σόου το οποίο αναμένεται… να πάει άπατο. Έτσι κι αλλιώς, είναι η μοίρα των σίκουελς, δεν πετυχαίνουν όσο οι πρώτες ταινίες.

Απολαύστε τον στο τρέιλερ:

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη