Πως σας ξέφυγε η είδηση; Το καινοτόμο φάρμακο κατά του καρκίνου αναστέλλεται!

Π

Κι ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ για το “θαυματουργό” φάρμακο της Novartis κατά του καρκίνου, στις ΗΠΑ αναστέλλεται η κυκλοφορία του μετά από θάνατο ασθενούς!

Περιέργως ούτε λέξη για την είδηση και συνεχίζουν να διαφημίζουν την εταιρεία και το φάρμακό της –μη δε των Ελληνικών Hoaxes εξαιρουμένων– ενώ η απόφαση ήδη χρονολογείται από αρχάς του τρέχοντος μηνός:

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έθεσε υπό αμφισβήτηση τις μελέτες θεραπείας με CAR-T της Cellectis μετά τον θάνατο ενός 78χρονου ασθενούς. Η απόφαση έρχεται μια εβδομάδα μετά την έγκριση από την FDA της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis της έγκρισης για τη χρήση της θεραπείας.

Μόλις μία εβδομάδα μετά την έγκριση της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για να χρησιμοποιήσει μια νέα θεραπεία καρκίνου γνωστή ως θεραπεία CAR-T, ο οργανισμός θέτει τώρα σε δοκιμασία πρόσθετες δοκιμές. Ο λόγος; Ο θάνατος του πρώτου ασθενούς που έκανε μ’ αυτό θεραπεία. (διαβάστε όλο το ρεπορτάζ)

Τα περί ιστορικής ανακάλυψης πάνε περίπατο, παραμένει το σκάνδαλο του υπερβολικού κόστους του φαρμάκου και επιβεβαιώνονται οι “συνωμοσιολόγοι” (το αδικημένο αυτό είδος της ανθρωπότητας που δεν θα επιβραβευτεί ποτέ) που λένε ότι οι δοκιμές των φαρμάκων γίνονται άρπα και κόλλα!

Φυσικά για το προηγούμενο άρθρο μας ήρθε να μας την πει τυχαία και περαστική αναγνώστρια γιατί δεν χαιρόμαστε εμείς οι “ψεκασμένοι”. Απλά τα πράγματα: Εμείς της Γης οι ψεκασμένοι, είμαστε… και ψυλιασμένοι! Και αποφασισμένοι να μην γίνουμε το Ινδικό χοιρίδιο κανενός. Καπίς;

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

Πρόσφατα άρθρα

Φάκελλος Ασύρματη Τεχνολογία

Συλλογή των πιο σημαντικών άρθρων μας με θέμα την ασύρματη τεχνολογία και τους κινδύνους της

AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”