Υποχρεωτική δήλωση σεξουαλικού προσανατολισμού στους γιατρούς!

Υ
  • Οι γιατροί διατάσσονται να ρωτούν τους ασθενείς εάν είναι ομοφυλόφιλοι
  • Οι γιατροί πρέπει να καταγράφουν τη σεξουαλικότητα κάθε ασθενούς
  • Κάθε ασθενής που επισκέπτεται τον παθολόγο του στην Αγγλία θα ερωτηθεί για τη σεξουαλικότητά του
  • Ο κανόνας που επιβάλλεται από το NHS ονομάζεται “παρεμβατικός”
  • Θα τεθεί σε ισχύ από τον Απρίλιο του 2019

“Εγώ καλά σου τα ‘λεγα και τ’ άκουγες παράλογα….”

Ο πρόσφατος νόμος που άναψε φωτιά αντιπαραθέσεων στη χώρα μας, έφερε στο φως όλες τις απόψεις, από κάθε σκοπιά -κοινωνική, πολιτική, θρησκευτική, ιατρική κ.λ.π- πλην της μεγάλης παγίδας που κρύβουν όλοι αυτοί οι “καινοτόμοι” νόμοι που αφορούν στα δικαιώματα του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ: Την κατάργηση, ή μάλλον πιο σωστά, την οικειοθελή παραχώρηση των δικαιωμάτων της ιδιωτικότητας!

Κι αφού σχεδόν παγκοσμίως (τουλάχιστον στη Δύση) στην κοινότητα της “διαφορετικότητας” παραχωρήθηκαν τα δικαιώματα τους, δικαιώματα που έχουν διεκδικήσει συγκεκριμένες και ελεγχόμενες οργανώσεις, τώρα ξεκινάει η ώρα της αποπληρωμής του χρέους: Θα υποχρεούνται να δηλώνουν στον γιατρό τους την σεξουαλική τους προτίμηση και μαζί με αυτούς, τους ξερούς, θα καούν και όλα τα χλωρά, όλα δηλαδή τα άτομα που είτε είναι γκέι και δεν θέλουν να το δηλώσουν, είτε είναι στρέιτ. Πήραν άπαντες στο λαιμό τους!

Η νέα αυτή τακτική ξεκινάει από την Αγγλία και να είστε σίγουροι, σύντομα θα επεκταθεί. Κάθε ασθενής που επισκέπτεται τον οικογενειακό του γιατρό ή παρακολουθεί νοσοκομειακό ραντεβού στην Αγγλία θα κληθεί να δηλώσει εάν είναι ομοφυλόφιλος, ετερόφυλος ή αμφιφυλόφιλος σύμφωνα με τους νέους κανόνες που επιβάλλονται από το NHS.

Με αυτόν τον τρόπο, υποχρεώνει τους γιατρούς να συμπεριλάβουν για πρώτη φορά λεπτομέρειες για τη σεξουαλικότητα ενός ασθενούς στο μόνιμο ιατρικό ιστορικό τους.

Μια επίσημη οδηγία του NHS, την οποία είδε το The Mail την Κυριακή, αποκαλύπτει ότι από τον Απρίλιο του 2019 όλοι οι ασθενείς ηλικίας 16 ετών και άνω θα αντιμετωπίσουν αμφισβητήσεις σχετικά με τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Το NHS England χθες τη νύχτα αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για το πώς θα συγκεντρωθούν οι άκρως προσωπικές πληροφορίες – οδηγώντας σε φόβους ότι οι ασθενείς ίσως ερωτούνται από τους γιατρούς ή τους νοσηλευτές, ακόμη και τους ρεσεψιονίστ.

Οι οδηγίες της, που δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα, αναφέρουν ότι «η παρακολούθηση του σεξουαλικού προσανατολισμού πρέπει να πραγματοποιείται σε κάθε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με τον ασθενή, όπου δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτά τα δεδομένα».

Οι οδηγίες υποδεικνύουν ότι οι ασθενείς θα μπορούσαν να ερωτηθούν τακτικά για την προσωπική τους επιλογή, εάν τα αρχεία δεν μοιράζονται σωστά μεταξύ διαφορετικών τμημάτων του NHS, όταν οι ασθενείς έχουν ραντεβού με τον γιατρό τους, επισκέπτονται εξωτερικά ιατρεία ή ακόμα όταν παρακολουθούν προγεννητικά μαθήματα.

Υπάρχουν επίσης φόβοι σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων, καθώς κάθε διαρροή θα μπορούσε ενδεχομένως να «εκθέσει» χιλιάδες ασθενείς.

Οι υπεύθυνοι για την υγεία λένε ότι οι οργανώσεις και τα συμβούλια του NHS πρέπει να ρωτήσουν ώστε να μπορούν να λαμβάνουν καλύτερα δεδομένα σχετικά με την υγεία των ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων σε ολόκληρη την Αγγλία.

Θα ερωτούνται τα άτομα άνω των 16 ετών: “Ποιο από τα παρακάτω περιγράφει καλύτερα πώς σκέφτεστε τον εαυτό σας;” Μπορούν να πουν ότι είναι “ετερόφυλος”, “ομοφυλόφιλος” ή “λεσβία”, “αμφιφυλόφιλος” ή “άλλο”.

Θα είναι επίσης σε θέση να δηλώσουν ότι «δεν είναι σίγουροι» για τη σεξουαλικότητά τους ή ότι «αρνούνται να δώσουν απάντηση». Αλλά οποιαδήποτε απάντηση που θα δίνουν – συμπεριλαμβανομένης και της άρνησης να αποκαλύψουν τη σεξουαλικότητά τους – θα σημειώνεται στο ιατρικό ιστορικό τους για πάντα.

Το έργο ξεκινά – χωρίς πλήρη δημόσια διαβούλευση – μετά από τουλάχιστον επτά χρόνια διαπραγματεύσεων με τις οργανώσεις των ΛΟΑΤΚΙ.

Το έγγραφο αναφέρει ότι υπάρχουν «ισχυρές ενδείξεις» ότι οι λεσβίες, ομοφυλόφιλοι και αμφιφυλόφιλοι είναι άτομα που «επηρεάζονται δυσανάλογα» από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις, την κατάχρηση ουσιών, την κακή ψυχική υγεία και τη μοναξιά στα γηρατειά. Να υποθέσουμε ότι αργότερα θα είναι και αντίστοιχες οι χρεώσεις στην ασφάλιση;

Αυτό είναι ίσως το καλύτερο μάθημα-πάθημα για όσους τρέχουν να ακολουθήσουν τις νέες μόδες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Πιστέψατε στ’ αλήθεια ότι νοιάζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα; ​

© igata.gr – Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς το γραπτό αίτημα και έγκριση εκ μέρους της σύνταξης.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη