Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ: «Οι πρόσφυγες της ασύρματης τεχνολογίας»

Α

Παρόλο που αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, η ασθένειά τους είναι δύσκολο να διαγνωσθεί και είναι ακόμη πιο δύσκολο να πείσεις τους άλλους ότι πραγματικά υπάρχει.

Τα συμπτώματά τους περιλαμβάνουν κεφαλαλγίες, ναυτία, χρόνια κόπωση, αίσθημα καψίματος στο δέρμα και μεταλλική γεύση στο στόμα. Οι πάσχοντες ισχυρίζονται ότι η αιτία είναι η ασύρματη τεχνολογία.

Δεν υπάρχει καμία γνωστή θεραπεία και ο μόνος τρόπος για την ανακούφιση των συμπτωμάτων φαίνεται να είναι η απόσταση από τις ηλεκτρονικές συσκευές και η επίδραση των πανταχού παρόντων ασύρματων δικτύων.

Οι ηλεκτροευαίσθητοι άνθρωποι επιμένουν ότι τα Wi-Fi και τα κινητά τηλέφωνα προκαλούν συνεχή βλάβη στους ανθρώπους, τα ζώα και τη φύση. Οι μαρτυρίες τους δεν είναι οι μόνες αποδείξεις ότι η μη-ιοντίζουσα ακτινοβολία μπορεί να μην είναι τόσο ακίνδυνη όσο μας έχουν κάνει να πιστέψουμε.

Οι επιστημονικές μελέτες που έχουν διεξαχθεί σε φυτά, έντομα και ποντίκια υποδηλώνουν ότι αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα ενδέχεται να είναι επιβλαβή για τους ζώντες οργανισμούς. Οι επιστήμονες από όλο τον κόσμο έχουν απευθύνει έκκληση προς τον ΟΗΕ, προειδοποιώντας για τα αρνητικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που θα μπορούσαν να έχουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στη ζωή των ζώων και των φυτών.

Προς το παρόν, οι ηλεκτροευαίσθητοι άνθρωποι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να φύγουν στο δάσος ή σε απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές που η ασύρματη τεχνολογία δεν έχει φθάσει ακόμα. Αυτό σημαίνει συχνά ότι αφήνουν πίσω τις οικογένειές τους. Ωστόσο τέτοια άσυλα δεν είναι εύκολο να βρεθούν
και γίνονται όλο και πιο σπάνια μέρα με την ημέρα.

Οι πάσχοντες προειδοποιούν ότι είναι μόνο οι πρώτοι που ανίχνευσαν το πρόβλημα, το οποίο αναμένουν να επιδεινωθεί και να επηρεάσει όλο και περισσότερους ανθρώπους. Το μήνυμά τους δεν είναι να σταματήσουν την πρόοδο, αλλά να προχωρήσουν με προσοχή, διασφαλίζοντας ότι η νέα τεχνολογία είναι πραγματικά ασφαλής πριν γίνει ευρέως διαθέσιμη.

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

Πρόσφατα άρθρα

Νέα Σελίδα: ​Weather Warfare – news

Δείτε ακόμα στη Γάτα! 🐱