Στους 10 οι νεκροί της καιρικής βόμβας- Κάποιοι έχουν πλέον αίμα στα χέρια!

Σ

Στους 10 οι νεκροί από την καιρική βόμβα και αναμένεται ο αριθμός να αυξηθεί.

Όχι δεν θα κάνω ρεπορτάζ. Όχι δεν θα αναπαράγω το έγκλημα. Όχι δεν θα συμβάλλω στην τρομολαγνική σας προπαγάνδα και τους κλιματικούς εκβιασμούς

Θα δείτε όλες τις εικόνες του εγκλήματος στα συστημικά ΜΜΕ σάιτς, κανάλια, αλλά και ραδιόφωνα σε περιγραφή. Μαζί θα διαβάσετε ότι φταίει το μπάζωμα του ρέματος. Μαζί θα ακούσετε ότι φταίει και η κλιματική αλλαγή. Μόνο που το στοιχείο-κλειδί είναι ότι η εξωφρενικά πρωτόγνωρη βροχόπτωση είχε «τοπικό χαρακτήρα», που σημαίνει ότι δια μαγείας ΌΛΟ ΤΟ ΝΕΡΌ ΈΠΕΣΕ ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΣΗΜΕΊΟ.  Έπεσε περισσότερο νερό από το αναμενόμενο – λένε οι μετεωρολόγοι!

Πουθενά δεν θα δείτε και δεν θα ακούσετε για την Οπλοποίηση Καιρού. Δεν θα το ακούσετε ούτε από κυβερνητικούς, ούτε από την αντιπολίτευση. Είναι τα ίδια άτομα που το καλοκαίρι ψήφισαν <ΟΚ> στη Βουλή για να πουληθούν τα όπλα του Ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία ώστε να χρησιμοποιηθούν κατά του λαού της Υεμένης, να σκοτωθούν παιδάκια, να εκτοπιστούν εκατοντάδες χιλιάδες από τα σπίτια τους και να ξεσπάσει χολέρα!

Μια φορά δολοφόνος και ψεύτης, πάντα δολοφόνος και ψεύτης. Δεν αλλάζει, δεν κάνει εξαιρέσεις. Κάνει τακίμι με άλλους δολοφόνους και ψεύτες του αμερικανοσιωνιστικού άξονα. Και η Οπλοποίηση Καιρού παραμένει ένα κοινό μυστικό, κρυμμένο σε κοινή θέα από την δεκαετία ’70, χωρίς να έχει επίσημα απαγορευτεί.

Προς όλους αυτούς που έχουν την ευθύνη -ενόχους και συνενόχους- δεν θα τους κατονομάσω αυτή τη φορά, γνωρίζουν ποιοι είναι και διαβάζουν αυτή τη στιγμή:

Η Αληκτώ σας κοιτάζει στα μάτια. Σας ψιθυρίζει ανατριχιαστικά στο αυτάκι. Σας φυσάει θανάσιμα παγερά στο πρόσωπο. Σας φέρνει εικόνες στον ύπνο πως είναι να ψήνεις στο φούρνο σου το ξημέρωμα ψωμί για να ταΐσεις τον κόσμο και να γεμίζουν τα πνευμόνια σου με νερό.

Η μέρα της Δικαιοσύνης θα ‘ρθει. Και μπορεί τέτοιου είδους και τόσο μεγάλου μεγέθους εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας να αργήσουν να δουν το φως, αλλά θα το δουν. Επίσης οι νόμοι έχουν αλλάξει:

Η ευθύνη των κληρονόμων του ευθυνόμενου από αδικοπραξία

Από τις διατάξεις των άρθρων 1710 και 1813 – 1822 ΑΚ προκύπτει ότι σε περίπτωση θανάτου του προσώπου η περιουσία αυτού ως σύνολο (δικαιώματα και υποχρεώσεις) περιέρχεται στους κληρονόμους αυτού, είτε εκ του νόμου είτε εκ διαθήκης. Με άλλα λόγια, με την 1710 ΑΚ καθιερώνεται η αρχή της διαδοχής των έννομων σχέσεων του αποβιώσαντος, που είναι δεκτικές χρηματικής απαιτήσεως. Αντικείμενο της διαδοχής αυτής είναι το σύνολο των σχέσεων αυτών και περιλαμβάνει το ενεργητικό και το παθητικό της περιουσίας του.

Συνεπώς, εάν ο ευθυνόμενος από αδικοπραξία αποβιώσει, η υποχρέωση προς αποζημίωση μεταβιβάζεται στους καθολικούς διαδόχους αυτού (1710 παρ. 1 ΑΚ) και η αγωγή η οποία έπρεπε να ασκηθεί κατά αυτού, ως υποχρέου, ασκείται κατά των κληρονόμων αυτού (εκ του νόμου ή εκ διαθήκης). Αυτοί με την αποδοχή της κληρονομίας του υπεισέρχονται στη θέση αυτού και ευθύνονται και με τη δική τους περιουσία (κατ` αρχήν και εφόσον δεν έχουν αποδεχθεί την κληρονομία με το ευεργέτημα της απογραφής – άρθρο 1901 ΑΚ), κατά τον λόγο της κληρονομικής τους μερίδας (άρθρο 1885 ΑΚ) και όχι εις ολόκληρον (άρθρο 926, 927 ΑΚ) (ΑΠ 1567/2004 Nomos, Επιδικία 2005/163, Δ/νη 2005/803). Ειδικότερα, προκειμένου για σύζυγο και τέκνα ως εξ αδιαθέτου κληρονόμους η έκταση της ευθύνης τους προσδιορίζεται από τις διατάξεις του 1820 ΑΚ για τη σύζυγο, δηλαδή στο τέταρτο [1/4] της κληρονομιάς και 1830 ΑΚ για τα τέκνα, δηλαδή κατ` ισομοιρία στα υπόλοιπα τρία τέταρτα [3/4] αυτής (σχετ. Λυμπερόπουλος υπό την Εφ.Αθ. 5454/1986 Ελλ.Δνη 23.1448).

Να σημειωθεί ότι οι κληρονόμοι ευθύνονται και με τη δική τους περιουσία. Η τυχόν ύπαρξη γεγονότος που να αποκλείει ή περιορίζει το σχετικό δικαίωμα ή την υποχρέωση (διαθήκη, εγγύτεροι συγγενείς, ύπαρξη και άλλων κληρονόμων) φέρει τον χαρακτήρα ενστάσεως την οποία προτείνει και αποδεικνύει ο εναγόμενος.

Συνεπώς, εάν, π.χ. ο ευθυνόμενος από αυτοκινητικό ατύχημα οδηγός, αποβιώσει, η υποχρέωση προς αποζημίωση μεταβιβάζεται στους καθολικούς διαδόχους αυτού (1710 παρ. 1 ΑΚ) και η αγωγή η οποία έπρεπε να ασκηθεί κατά αυτού, ως υπόχρεου, ασκείται κατά των κληρονόμων του, εκ του νόμου, ή, εκ διαθήκης, οι οποίοι με την αποδοχή της κληρονομίας υπεισέρχονται στη θέση του και ευθύνονται, κατ’ αρχήν και εφ όσον δεν έχουν αποδεχθεί την κληρονομιά με το ευεργέτημα της απογραφής, κατά τον λόγο της κληρονομικής τους μερίδας (άρθρο 1885 ΑΚ) και όχι σε ολόκληρο (άρθρο 926, 927 ΑΚ). 

Διαβάστε ακόμα: Η αστική ευθύνη κατά το δίκαιο προστασίας του περιβάλλοντος (Ελληνικό, Κοινοτικό, Διεθνές Δίκαιο)

Δεν υπάρχουν μόνο «πνευματικά δικαιώματα» για τους κληρονόμους, αλλά ΚΑΙ «αντι-πνευματικές ευθύνες»! Φαντασθείτε, λοιπόν, τι θα γίνει με όσους αποδειχθεί ότι φέρουν ευθύνες για την όποια Οπλοποίηση Καιρού κατά της πατρίδας μας και τον πολιτών της για να περάσουν την σκοτεινή ατζέντα τους.

Η Αληκτώ σας

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

AllNewz

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη