Ο Τραμπ αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ

Ο

Στην αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, παρά τις αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας.

Αν μη τι άλλο, πρέπει κανείς να του αναγνωρίσει ότι κράτησε τον προεκλογικό του λόγο. Είπε θα το κάνει και το έκανε.

Κι εκεί που άλλοι ψάχνουν το λόγο και τρόπο που εξελέγη, μια στις δήθεν ψευδείς ειδήσεις και μια στις τάχα παρεμβάσεις των Ρώσων, ας ψάξουν καλύτερα στη δύναμη που κατέχει το Ισραηλινό λόμπι στην πολιτική και οικονομία της χώρας, στο βαθύ κράτος που ορίζει όχι μόνο τις τύχες των Αμερικάνων πολιτών, αλλά και πολλών άλλων του κόσμου.

Η φωτιά που θα ανάψει στην περιοχή της Μέσης Ανατολής είναι αναμενόμενη και θα επηρεάσει τους πάντες. Πολύ πιθανά και τη δική μας χώρα, με σενάρια διαφόρου βάρους.

Είναι ολοφάνερο ότι το Ισραήλ δεν θα σταματήσει αν δεν βάλει κάτω από τον έλεγχό του όλη την περιοχή, άμεσα ή έμμεσα μέσω συμμάχων, όπως οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία, δυο χώρες που έδειξαν καθαρά τις φονικές τους διαθέσεις, ειδικά στην Υεμένη, αλλά και την Συρία. Σειρά θα έχει και το Ιράν, που τους κάθεται βαριά στο στομάχι.

Η μέθοδος είναι η ίδια που ακολουθήθηκε κι εδώ. Ο πολεμοχαρής Ομπάμα, που ιδιοποιήθηκε την τεχνολογία των μη επανδρωμένων του Ισραήλ κι έσπειρε το θάνατο σε δεκάδες χιλιάδες αθώους πολίτες, φαντάζει τώρα ως ‘άγγελος’ μπροστά στον αδίστακτο Τραμπ, όπως και η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησαν τα πρώτα μνημόνια τώρα μοιάζουν πιο γλυκείς μπροστά στον ΣΥΡΙΖΑ που θα πάρει τις περιουσίες των Ελλήνων.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για το ίδιο νόμισμα που απλά δείχνει τις δυο διαφορετικές του όψεις, ένα νόμισμα κομμένο από και για τα χέρια της άρχουσας τάξης.

Νέοι πόλεμοι βαπτίζονται “ειρήνη” και η πολεμική βιομηχανία θα κάνει γερές μπίζνες.

Στις 29 Νοεμβρίου του 1947, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε την απόφαση για τη διαίρεση της Παλαιστίνης σε ένα ισραηλινό και ένα αραβικό κράτος, και τη μετατροπή της Ιερουσαλήμ σε διεθνή πόλη εκτός συνόρων. Σήμερα, μετά από 70 ακριβώς χρόνια και άπειρη βιαιότητα κατά των Παλαιστινίων εκ μέρους του Ισραήλ, η Ιερουσαλήμ γίνεται πρωτεύουσα του Ισραήλ. [Το ολέθριο λάθος ο Ντόναλντ Τραμπ!]

Ο Rothchild, που έβαλε το χεράκι του στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενος σήμερα που μπόρεσε να δει το σχέδιο του να προχωράει.

Πέντε οικογένειες κυβερνούν τον πλανήτη όλες κι όλες, και δεν θα τα κατάφερναν, αν δεν υπήρχαν οι μερικοί προσκυνημένοι και οι πολλοί αδιάφοροι που καθιστούν τον πλανήτη “έναν επικίνδυνο μέρος για να ζει κανείς”…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη