Η “μετεωρολόγος” μας Κασσάνδρα επαληθεύτηκε 100%! [φωτό]

Η

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις της καιρολόγου μας Κασσάνδρας, στο100%: χημικοί αεροψεκασμοί “έφεραν” αγνώστου περιεχομένου “θολούρα” στην ατμόσφαιρα

Όπως είχε αναφέρει, οι ομίχλες που θα σημειωθούν, θα οφείλονται χάρη στις μαζικές ρίψεις των ακούραστων χειραγωγών του καιρού.

Πράγματι, η χθεσινή καθαρή μέρα σταδιακά άρχισε να ψεκάζεται, σήμερα το πρωί ο ελάχιστος μπλε ουρανός που είδαμε νωρίς, μέχρι το μεσημέρι είχε καλυφθεί από τεχνητά σύννεφα μετά από μπαράζ χημικών αεροψεκασμών.

Χτες
Σήμερα από νωρίς
Η τεχνητή θολούρα αρχίζει να δημιουργείται
Το θλιβερό αποτέλεσμα…

Μετά θα ακούσετε για μια ακόμα φορά ότι οι ασθένειες του αναπνευστικού και οι θάνατοι λόγω των αιωρουμένων σωματιδίων από τζάκια, εργοστάσια και αυτοκίνητα ανεβαίνουν γι’ αυτό πρέπει να τα καταργήσουμε όλα! Θα επιτρέπονται μόνο τα αεροπλάνα που, ένας Θεός ξέρει τι ρίχνουν!

Η συνεργάτιδά μας Κασσάνδρα, τραβάει τα μαλλιά της με όσα ακούει, αλλά πιο πολύ, με όσα δεν ακούει από τους “συναδέλφους” της καιρολόγους!
Και μην ξεχνάτε ΚΆΘΕ Κυριακή μεσημέρι να ακούτε τον Κουφόπουλο στον real.fm να σας κάνει προπαγάνδα υπέρ της λεγόμενης Κλιματικής Αλλαγής. Μα… κάθε μεσημέρι Κυριακής, λέμε! Πως άλλοι έχουν σπόνσορες φάρμακα, εμβόλια και ασφαλιστικές; Ο Κουφόπουλος έχει σπόνσορα… την Κλιματική Αλλαγή!
By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

Πρόσφατα άρθρα

Φάκελλος Ασύρματη Τεχνολογία

Συλλογή των πιο σημαντικών άρθρων μας με θέμα την ασύρματη τεχνολογία και τους κινδύνους της

AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”