Ρωτήσαμε το 2013: “Η σκόνη από την Αφρική ήρθε για να μείνει;”

Ρ

Αυτήν την ερώτηση κάναμε σε άρθρο μας στις 31/3/2013, στην παλιά AllNewz. Ποια είναι σήμερα η απάντηση 5 χρόνια μετά; Ναι!

Φυσικά εμείς την είχαμε προβλέψει από τότε, αλλά ΤΌΤΕ ήταν στα πλαίσια της γνωστής “συνωμοσιολογίας” που μας χαρακτηρίζει. Δηλαδή, οι άλλοι μας χαρακτηρίζουν υποτιμητικά, για μας είναι τίτλος τιμής.

Τον περασμένο μήνα κλείσαμε 7 συνεχή χρόνια αγώνα και ενημέρωσης. Το στοίχημα που είχαμε βάλει με τον εαυτό μας να ενημερωθεί σωστά ο κόσμος για τους χημικούς ψεκασμούς, τα οπλικά συστήματα μικροκυμάτων, την χειραγώγηση/οπλοποίηση καιρού, το climategate, την υποτιθέμενη διάσωση του πλανήτη μέσω Γεωμηχανικής κ.α. το κερδίσαμε!

Πολλοί που “έτρεχαν” πλάι μας στην ενημέρωση, τα παράτησαν, κατέθεσαν τα όπλα και σιώπησαν για τον ένα ή άλλο λόγο. Τα μνημόνια μας τσάκισαν όλους. Ωστόσο, θα πρέπει να σας κάνω μια εξομολόγηση, όχι για αυτοπροβολή, αλλά για να κατανοήσετε ίσως ακόμα καλύτερα το πνεύμα και το πείσμα της AllNewz: Σήμερα έληγε η συνδρομή μας στον χώρο που φιλοξενεί το παλιό μας ιστολόγιο. Σήμερα έληγε και ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Χρήματα και για τα δυο δεν είχαμε. Μαντέψτε ποιο από τα δυο επιλέξαμε να πληρώσουμε…

Μεταξύ των πολλών θεμάτων που αναδείξαμε, ήταν και το θέμα της συχνής επίσκεψης της σκόνης από την Αφρική.

Είχαμε λόγους να πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει η συχνότητα αλλά να παραταθεί. Οι λόγοι μας όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν από τότε, αλλά ταυτόχρονα η έρευνα μας έδειξε κι άλλες πληροφορίες σχετικά με το “Άνω Κάτω” που επιχειρείται στο κλίμα.

Στο άρθρο Χημικοί αεροψεκασμοί και σκόνη από την Αφρική πρωτοθέσαμε την ερώτηση. Τρεις μήνες μετά, στο Η σκόνη απο την Αφρική ήρθε για να μείνει; το ερώτημα έγινε τίτλος άλλου άρθρου. Ένα χρόνο αργότερα γράψαμε:

Αφρικάνικη σκόνη – Το νέο όπλο μαζικής καταστροφής

Καταστροφής όχι μόνο του οικοσυστήματος αλλά της ίδιας της υγείας μας.

Αυτό που μας ανησυχεί ωστόσο σήμερα, δεν είναι μόνο η έλευση της σκόνης, αλλά το ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να την συνηθίζει. Να την δέχεται ως μέρος μιας νέας πραγματικότητας, που όμως είναι τεχνητή. Γιατί, το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να πάθει κανείς, είναι να συνηθίσει στο κακό…

Αγαπητέ/ή μου πατριώτη/τισσα, να σε ρωτήσω κάτι: Βγήκες στο δρόμο και φώναξες, “Η Μακεδονία είναι Ελληνική” και πολύ καλά έπραξες. Αναρωτήσου όμως, αδελφέ κι αδελφή μου, η Ελλάδα παραμένει Ελληνική;

Πάνω από το πάτριο έδαφος, υπάρχει και ένας πάτριος αέρας, ξέρεις, που τον έχεις εξίσου ανάγκη να είναι όλος δικός σου, μην σου πω και περισσότερο, γιατί αν αυτός ο αέρας που εισπνέεις δεν είναι καθαρός και στην κυριαρχία σου, τότε δεν υπάρχει πατρίδα.

Μπες λοιπόν, στα λινκς κι ενημερώσου, είναι άκρως αποκαλυπτικά για το πως γίνεται η “μεταφορά” σκόνης, αλλά κυρίως στο τελευταίο, για να μάθεις ή να ξαναθυμηθείς τι ακριβώς περιέχει αυτή η σκόνη και ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία.

Εκτός… κι αν περιμένεις από την “Novartis” να σου ετοιμάζει το νέο εμβόλιο για το αναπνευστικό!

Ενημερώσου και σύντομα θα πρέπει να φωνάξεις ΚΑΙ γι’ αυτό!

Κάντε κλικ να απολαύσετε τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μέσα στην σκόνη!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη