Παραμύθι για μικρά παιδιά που προωθεί την ομοφυλοφιλία υπό την αιγίδα του υπ. Πολιτισμού – Πωλείται από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Π

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος είναι ίδρυμα που ως σκοπό έχει την παραγωγή και διάδοση του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος χρηματοδοτείται κατά 25% από Εθνικούς και 75% από Κοινοτικούς Πόρους, ουσιαστικά από χρήματα που πληρώνουν οι Ελληνες πολίτες.
Η παρακάτω φωτό είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.
Book 1
Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, επιχορηγήθηκε για το 2012 με 84.000€, για το 2013 με 220.000€ και 100.000€ Ε.Σ.Π.Α, και για το 2014 με 63.000€, και σήμερα με κυβέρνηση Σύριζα και εν καιρώ μνημονίου, το Υπουργείο Πολιτισμού δίνει την άδεια να πωλείται ελεύθερα στο κοινό ένα παραμύθι το οποίο έχει ως σκοπό να αφανίσει τον θεσμό της οικογένειας.
Μετά το φιάσκο και την φασαρία που προκλήθηκε από την πρόσληψη του «μεγάλου καλλιτέχνη»  Γιάν Φάμπρ από το Υπουργείο Πολιτισμού, κατά την διάρκεια του OUTVIEW στην ταινιοθήκη της Ελλάδας 14 – 24 Απριλίου 2016 επωλείτο ένα εικονογραφημένο βιβλίο με παραμύθια με τίτλο: «Η Αλίκη κοιτάζει τον καθρέφτη» για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολική ηλικίας.
book 2
Είναι ένα παραμύθι που μιλάει για μια μικρούλα που βρίσκει την αγάπη την χαρά και την ασφάλεια, βρίσκει δηλαδή την οικογένειά της σε ένα ζευγάρι gay ανδρών που την αγαπούν «άνευ όρων».

book 4

Το δεύτερο βιβλίο, όπως αναφέρει το μπλόγκ “Οικογένειες Ουράνιο Τόξο” έχει σαν γενικό τίτλο το «Μικρές Οικογενειακές Ιστορίες» και απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες. Το αποτελούν τρία διηγήματα  ένα που έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ και δύο της Στέλλας Μπελιά . Το πρώτο διήγημα – του Αύγουστου Κορτώ – έχει τίτλο « Εμείς-οι-πέντε».
Πρόκειται για μια επίσης τρυφερή ιστορία μιας μικρούλας που μεγαλώνει σε μια οικογενειακή «κολεκτίβα» και ήρθε στον κόσμο ως το παιδί δύο λεσβιών και δύο gay ανδρών.


Υπεύθυνοι για αυτό το… “επίτευγμα” είναι η Μ.Κ.Ο «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» που αφού έφαγαν πόρτα από όλους τους εκδοτικούς οίκους, εξέδωσαν το βιβλίο με την συμβολή του Νικόλα Λαιμού.
Το παραμύθι πωλείται στην “ταινιοθήκη της Ελλάδας” η οποία χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και βρίσκεται υπό την αιγίδα του.
Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφία από ένα συνέδριο των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο «Η Αγάπη Δημιουργεί Οικογένειες» σχετικά με την παιδοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια που διεξήχθη φέτος τον Φεβρουάριο με καλεσμένη την Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και την Βασιλική Κατριβάνου από τον Σύριζα.
 
book 3

Παρακάτω παρακολουθήστε το διαφημιστικό σποτάκι για τα βιβλία της οργάνωσης “Οικογένειες Ουράνιο Τόξο”  τα οποία θα πωλούνται απο την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την σελίδα τους στο Facebook, τα μέλη της οργάνωσης ελπίζουν το σποτάκι αυτό να παιχτεί και στην τηλεόραση.
Η Ελλάδα εκπαιδεύεται σε έναν νέο “πολιτισμό” που θα παράγει λιγότερα παιδιά και θα δανείζεται από τα έτοιμα!
 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη