Ο διεστραμμένος Bill Gates μετατρέπει περιττώματα σε νερό για να το πιουν οι υποανάπτυκτοι

Ο

Έχει βαλθεί να ξεκάνει όλη την Μαύρη Ήπειρο -εξαιρείται η ελίτ της φυσικά- μια με τα εμβόλια και μια με τάχα καινοτόμες ιδέες που θα τους λύσουν τα προβλήματα

Μόνο το σίχαμα που λέγεται Bill Gates θα μπορούσε να συλλάβει μια τόσο σιχαμερή ιδέα. 

Για τη λύση του προβλήματος του νερού που είναι ίσως και το πιο σοβαρό για πολλές περιοχές της Αφρικής, ο Gates υποστηρίζει το σύστημα Omniprocessor, ένα δημιούργημα του Janicki Bioenergy που μετατρέπει τα περιττώματα σε νερό, ηλεκτρική ενέργεια και στάχτη.

Το νερό που παράγεται, υποστηρίζουν ότι είναι αρίστης ποιότητας και πόσιμο! Ο επεξεργαστής αναμένεται να επεξεργάζεται τα απόβλητα 100.000 ανθρώπων και να παράγει έως και 86.000 λίτρα πόσιμου νερού την ημέρα και 250 kW ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εταιρεία σχεδιάζει για την πιλοτική εφαρμογή του Omnipressor στο Ντακάρ και τη Σενεγάλη μέσα στη χρονιά.

Για να μας πείσει ο Gates για την καταλληλότητα του νερού ήπιε από το νερό και το βιντεοσκόπησε.

Βεβαία, με το ζόρι κρύβει την αηδία του και μην φανταστείτε ότι κατέβασε όλο το ποτήρι, μια γουλιά ήπιε κι αμέσως το βίντεο διακόπτεται εκεί. Στοίχημα ότι έκανε κάποια πλύση ή εμετό και φρόντισε να πάρει και κανένα φάρμακο καλού κακού.

Πως θα γίνει να τους πούμε ότι δεν θέλουμε άλλο να “μας σώζουν”; Κλέβουν μονίμως με χειραγώγηση καιρού το νερό της Αφρικής και στη συνέχεια ετοιμάζουν νερό από σκατά και πρέπει να πούμε: Μπράβο στον φιλάνθρωπο ακτιβιστή Gates!

στο διά…!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη