Καλά έκαναν και την συνέλαβαν… ΑΝ την συνέλαβαν!

Κ

Της έκλεισαν τον λογαριασμό, λένε και την συνέλαβαν, αλλά ο λογαριασμός … είναι ακόμα εκεί, καθώς και το βίντεο

Γράφουν: Κύμα συμπαράστασης από τις γυναίκες στο Ιράν προς μία έφηβη που συνελήφθη επειδή ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο χορεύοντας, σύμφωνα με το BBC. 

Η Μαεντέχ Χοτζαμπρί έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 600.000 ακόλουθους στο Instagram, όπου ανεβάζει βίντεο που δείχνουν την “έφηβη” να χορεύει στους ρυθμούς ιρανικής ή δυτικής ποπ μουσικής στο σπίτι της χωρίς να φορά την ισλαμική μαντίλα.

Για τον λόγο αυτό συνελήφθη, ενώ διαγράφηκε και ο λογαριασμός της στο Istagram. Σύμφωνα με ακτιβιστές, η Χοτζαμπρί είναι μία από τους πολλούς χρήστες αυτού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης που έχουν συλληφθεί από τις αρχές.

Καταρχάς “έφηβη” δεν την λες, κοτζάμ γυναίκα είναι κι έχει κάνει και πυραμιδούλα τατουάζ στην κοιλιά, για να καταλαβαίνουμε τι πρεσβεύει:

Έλεος με την κουλτούρα ξέκωλο αλά Μαντόνα και τα Ιλλουμινάτι σύμβολα της Σιωνιστικής παράδοσης.

Δεν ξέρουμε αν δεν είναι κι αυτό fake news, ή μια ακόμα προσπάθεια του Ισραήλ να ξεσηκώσει τους Ιρανούς ενάντια στην κυβέρνηση, αλλά αν ισχύει, καλά έκαναν και την συνέλαβαν.

Ο χορός δεν είναι αμαρτία, όπως σχολιάζουν στο βίντεο, αλλά ο προκλητικός χορός με το δακτυλάκι να σηκώνεται πάνω κάτω υποδηλώνοντας κάτι άλλο, είναι!

Απολαύστε έναν υπέροχο αυθεντικό περσικό χορό και… χωρίς μαντήλα! Και ψιτ… πρέπει να είσαι αληθινή γυναίκα – χορεύτρια για να χορέψεις έτσι, όχι τσουλί!

Κάτω τα χέρια από τις παραδόσεις και την αυθεντική κουλτούρα των λαών! Και το Ιράν, έχει κουλτούρα!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη