Στην Πόλη του Φωτός ξεκινάει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Σ

Στο Παρίσι, στην Πόλη του “Φωτός”, την πρωτεύουσα του “Διαφωτισμού”, της Παρισινής Κομμούνας, επιλέχθηκε να ξεκινήσει η Παγκόσμια Φασιστική Διακυβέρνηση της ολιγαρχίας.

Φυσικά χρειαζόταν το έναυσμα. Κι αυτό ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα να δοθεί, είτε για να ξεκινήσει ένα πόλεμος, ένας εμφύλιος ή μια δικτατορία – η Παγκόσμια Ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα και η χώρα μας από τις πλουσιότερες.

Το τέλος του 2014 και η αρχή του 2015 θα μείνουν στην Ιστορία όσων καταφέρουν κι επιζήσουν για τις επόμενες δεκαετίες, ως η Ιστορική στιγμή που η στρατιωτική πλέον επιβολή της παγκόσμιας ελίτ ξεκινάει στο Παρίσι και σε σύντομο χρονικό διάστημα εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Χρειαζόταν ένας ισχυρός εχθρός κι αυτός κατασκευάστηκε στο όνομα του Ισλάμ. Η 11η Σεπτέμβρη, μετά τα όσα έχουν να συμβούν στην Ευρώπη, θα μοιάζει απλώς σαν πρόβα τζενεράλε.

Τι γράφουν τα ΜΜΕ:

Αμβούργο: Έκαψαν εφημερίδα που αναδημοσίευσε σκίτσα της Charlie Hebdo

ImageHandler.ashx

«Άγνωστοι έριξαν πέτρες και έναν εμπρηστικό μηχανισμό στο εσωτερικό της Hamburger Morgenpost, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά. Σχέδια του Ισλαμικού Κράτους για “μεταφερόμενη” βία ανά τη Γηραιά Ήπειρο “αποκαλύπτει” η Bild

Την ώρα που ο τρόμος νέων ισλαμιστικών επιθέσεων στην Ευρώπη ενισχύεται από δημοσιεύματα και πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και άλλων χωρών, εφημερίδα του Αμβούργου, που είχε αναδημοσιεύσει σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ από τη γαλλική σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo, αποτέλεσε την Κυριακή στόχο επίθεσης με εμπρηστικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται “ανώνυμες πηγές”, εντός των υπηρεσιών πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, η αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) έχει υποκλέψει συνομιλίες, στις οποίες οι ηγέτες του ISIS ουσιαστικά «ανακοίνωσαν» ένα νέο κύμα επιθέσεων.

Σε αυτές τις υποκλαπείσες συνομιλίες, το Παρίσι μνημονεύεται ως το… σύνθημα για μια σειρά επιθέσεων και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Ρώμης, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild».

Κι έτσι κάπως θα αρχίσει και η στρατονομία στη Γερμανία, μετά στην Αγγλία και πάει λέγοντας. Κι έτσι θα επιβεβαιωθούν όλες εκείνες οι μελλοντολογίες των Χολιγουντιανών ταινιών, όπου η φτώχεια βασιλεύει και κανείς δεν μπορεί να κουνηθεί γιατί οι πόλεις τρομοκρατούνται.

Πως πέρασαν τα φετινά Χριστούγεννα οι Παριζιάνοι; Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε – με στρατό στους δρόμους και… άδεια πορτοφόλια, αναφέρει το Euronews:

Στρατοκρατούμενη πόλη το Παρίσι

461243730.0.01420908055

«Το αντιτρομοκρατικό σχέδιο το οποίο έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή στην περιοχή του Παρισιού, η οποία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού από την Τετάρτη, θα παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και τις προσεχείς εβδομάδες.

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας προβλέπεται να ληφθούν μετά τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών, ανακοίνωσε ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ. [pullquote]

Οι στρατιώτες που θα προστεθούν στο δυναμικό της αστυνομίας που έχει ήδη αναπτυχθεί θα είναι συνολικά 1100 από σήμερα και ο αριθμός τους θα ανέλθει στους 1.350 αύριο στο Παρίσι και την ευρύτερη περιοχή.[/pullquote]

«Είμαστε, λαμβάνοντας υπ’ όψη τα γεγονότα, εκτεθειμένοι σε κινδύνους. Είναι συνεπώς σημαντικό το σχέδιο Vigipirate, το οποίο έχει τεθεί εκ νέου σε πλήρη εφαρμογή για την περιοχή Ιλ-ντε-Φρανς και προβλέπει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στην υπόλοιπη χώρα, να εφαρμοστεί τις επόμενες εβδομάδες», διευκρίνισε ο υπουργός στο τέλος της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής κρίσης η οποία πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό μέγαρο.

Πεντακόσιοι επιπλέον στρατιώτες θα αναπτυχθούν στο Παρίσι και την ευρύτερη περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας στο πλαίσιο του σχεδίου αντιτρομοκρατικής προστασίας Vigipirate, ανακοίνωσε σήμερα ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων της Γαλλίας, μία ημέρα πριν από την μαζική πορεία που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα υπέρ της ελευθερίας. 

Οι στρατιώτες που θα προστεθούν στο δυναμικό της αστυνομίας που έχει ήδη αναπτυχθεί θα είναι συνολικά 1100 από σήμερα και ο αριθμός τους θα ανέλθει στους 1.350 αύριο στο Παρίσι και την ευρύτερη περιοχή».

Γιατί επιλέχθηκε το Παρίσι για το ξεκίνημα του Παγκόσμιου Φασισμού

CEAC90FD0B450AC31FE9941A6C599FAB

Πρώτα απ’ όλα η Γερμανία δεν θα μπορούσε να το πάρει πάνω της, λόγω της προϊστορίας της και λόγω της αρχηγίας της στα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε.

Ο Ολάντ από την άλλη, που έχει δηλώσει πιστός στην Μέρκελ και στην πολιτική της και που θέλει να έχει καλή θέση στη διακυβέρνηση της Ευρώπης, η οποία θα είναι το ένα από τα πέντε κέντρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ήταν ο καταλληλότερος.

Αλλά το Παρίσι δεν είναι μια τυχαία επιλογή εφαρμογής των σχεδίων τους. Είναι η πρωτεύουσα του “Διαφωτισμού” και όσο για μερικούς αυτό μοιάζει σπουδαίο, για τους γνώστες της αληθινής έννοιας δεν είναι έκπληξη αυτή η επιλογή.

Ως κύρια αίτια της Γαλλικής Επανάστασης, προβάλλονται η κατάργηση της μοναρχίας και η στροφή σε ένα δημοκρατικό ιδεώδες. Οι κυρίαρχες τάξεις που τότε ήταν ο κλήρος και οι ευγενείς και μοιράζονταν την πολιτική δύναμη, έπρεπε πάση θυσία να αποδυναμωθούν και να αντικατασταθούν από τους απλούς αστούς και φτωχούς εργαζόμενους των πόλεων και τους αγρότες. Το γαλλικό κράτος βρισκόταν σε μεγάλη οικονομική κρίση, στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής.

[pullquote]

Φιλοσοφία του Διαφωτισμού

Από τα μέσα του 18ου αιώνα η επίδραση της διαφωτιστικής κριτικής στην κοινωνία ήταν μεγάλη. Πολλοί ευγενείς έπαψαν να πιστεύουν πια στα απαρχαιωμένα προνόμια. Τα σαλόνια, τα περιοδικά, οι χώροι συγκεντρώσεων και οι μασονικές στοές έγιναν φορείς της ολοένα αυξανόμενης δυσαρέσκειας κατά της απόλυτης μοναρχίας. Η φιλοσοφία του Διαφωτισμού έκανε λόγο για τα ατομικά δικαιώματα, για ελευθερία και ισότητα, έννοιες που ως τότε ήταν άγνωστες κάτω από τον ζυγό του απολυταρχικού καθεστώτος.  

(όπως αναφέρεται στο wiki)

[/pullquote]

Όλα ωραία και καλά, θα πει κανείς, γιατί το φεουδαρχικό σύστημα, η παραδοσιακή φεουδαρχική κοινωνική κατανομή που ίσχυε από τον Μεσαίωνα δεν μπορούσε να συνεχιστεί με τους ευγενείς να απολαμβάνουν μεν πολλά προνόμια, αλλά χωρίς καμία δύναμη, καθώς μόνο ο βασιλιάς είχε πολιτική εξουσία. Ο Έρικ Χομπσμπάουμ ονομάζει την Επανάσταση ως «απόπειρα της αριστοκρατίας να ανακαταλάβει το κράτος». Και αυτό ακριβώς ήταν. Ανέλαβε η αριστοκρατία κι έβαλε από τότε τους κώλους στην εξουσία και συμπεριφέρεται ως Βεζίρης στη θέση του Βεζίρη. 

Η πάταξη της αδικίας και των ανισοτήτων στο όνομα των δικαιωμάτων του ανθρώπου με σύνθημα «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη» δεν ήταν τίποτα περισσότερο από έναν ωραίο μύθο για να πείσει τους λαούς να ξεσηκωθούν και να αιματοκυληθούν για να τους παραδώσουν την εξουσία. Το σχέδιο συνελήφθη, οργανώθηκε και εκτελέσθηκε μέσα από τις μασονικές στοές, τους πρώην σταυροφόρους που πλέον είχαν βγει στην παρανομία, καθώς από ένα σημεία και μετά δεν προάσπιζαν τα συμφέροντα της μοναρχίας κι εκκλησίας, αλλά τα δικά τους.

Άρα η επιλογή της Αψίδας του Θριάμβου και η πόλη που τη φιλοξενεί δεν είναι καθόλου τυχαία. Με μια φωτεινή επιγραφή “Je suis Charlie” να το θυμάστε, αρχίζει η φασιστική περίοδος της νέας φεουδαρχίας, της παγκόσμιας ελίτ. Τότε οι κάτοικοι της Γαλλίας διακρίνονταν στους προνομιούχους και στον κοινό λαό. Οι προνομιούχοι αποτελούσαν μικρή μειοψηφία, περίπου το 2% του πληθυσμού. Αλλά αυτοί κατείχαν την περισσότερη γη, είχαν όλα τα αγαθά, ζούσαν μια τρομερά σπάταλη και πλούσια ζωή και κυβερνούσαν τον τόπο. Δύο τάξεις, ο κλήρος και οι ευγενείς, αποτελούσαν τους προνομιούχους.

Και τώρα; Η παγκόσμια ελίτ αποτελεί περίπου το 2%, κρατάει στα χέρια της τον πλούτο, ζει σπάταλη ζωή, ελέγχει τις κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ, κι αφού έβγαλε ένα σκασμό χρήμα με τη βιομηχανική επανάσταση και την εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού, μετά πέρασε στην αυτοματοποίηση δημιουργώντας στρατιές ανέργων, τώρα έχει αποφασίσει την υπο-ανάπτυξη, τη μείωση κάθε παραγωγής, για να εξαθλιώσει ακόμα περισσότερο τις μάζες.

Μάζες που είναι μεγαλύτερες σε νούμερα αφού αυξήθηκε στο μεταξύ το βιωτικό επίπεδο των δυτικών λαών και επέφερε και μεγαλύτερη μακροζωία.

Σημειώστε αυτά που σας λέω και τυπώστε τα και σε κανένα χαρτί να τα έχετε. Κάντε καλή χρήση του διαδικτύου όσο ακόμα μπορούμε, γιατί σύντομα θα μας το κόψουν και αυτό. Στο όνομα του… ορθού “Διαφωτισμού” και όχι της παραπληροφόρησης, τύπου AllNewz!

Κι όσοι από σας περιμένετε σωσμό από τα κόμματα που σας τάζουν 1-2 προνόμια παραπάνω αλλά δεν σας λένε την αλήθεια, θυμηθείτε: Όταν σας τάζουν «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη» και Ειρήνη, κάντε ένα κόπο και ρίξτε μια ουσιαστική ματιά στην Ιστορία.

Γιατί αυτή συνεχώς επαναλαμβάνεται, μέχρι να τη μάθουμε…

© AllNewz

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη