Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ δήλωσε ότι οι “πεφωτισμένοι” επιτέθηκαν στην Γαλλία!

Ο

Οι επιθέσεις ήδη χαρακτηρίστηκαν ως «false flag», δηλαδή στημένες και προβοκατόρικες για να αποφέρουν κάποιο σκοπό, και μάλιστα λέγεται ότι υπήρξε ανάλογο δημοσίευμα του BBC, το οποίο λίγο μετά εξαφανίστηκε.

Στιγμιότυπο 2015-01-13, 5.40.08 μ.μ.

Τα σημάδια ενός κλασικού “false flag” είναι εμφανή, όπου ενός από τους δήθεν “τρομοκράτες” του πέφτει εύκολα η ταυτότητά του και είναι νεκρός, έτσι δεν μπορούν πια να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από ψευδείς ισχυρισμούς.

Terrorist-drops-ID

Η τακτική αυτή αναφέρεται ως γνωστή και στο πολιτικό θρίλερ “Ο Βιβλιοθηκάριος” του Λάρυ Μπέινχαρτ, ιδίου συγγραφέα του άλλου πολιτικού θρίλερ Wag the Dog που αργότερα έγινε και ταινία με ελληνικό τίτλο “Ο Πρόεδρος, Ένα Ροζ Σκάνδαλο κι Ένας Πόλεμος” – για να σκεπαστεί το προεδρικό σκάνδαλο τύπου Μόνικας, κατασκευάζουν ψεύτικο πόλεμο με την Αλβανία και γνωστός σκηνοθέτης παράγει σε στούντιο όλες τις πολεμικές σκηνές.

Τι είπε ο Πρόεδρος της Γαλλίας στο διάγγελμά του μέσω της γαλλικής τηλεόρασης

Μίλησε για ενότητα μετά από τις επιθέσεις που δέχτηκε ο γαλλικός λαός, οι οποίες ήταν – τόνισε – καθαρά αντισημιτικές και αυτή η ενότητα θα διατηρηθεί “με κάθε τρόπο και μέσο” γιατί…

 

 

Μπορείτε να ακούσετε όλο το διάγγελμα ΕΔΩ. Ευχαρίστησε στο τέλος και τα στρατά που προστατεύουν τους πολίτες!

Όπως είχαμε γράψει το περασμένο καλοκαίρι,

Οι Σιωνιστές δημιουργούν κλίμα ‘Ολοκαυτώματος’ προς ίδιον συμφέρον

με σκοπό οι Εβραίοι της διασποράς, ειδικά στην Ευρώπη, να αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τις χώρες στις οποίες έχουν στεριώσει και γνωρίσει ως πατρίδα και να βρουν απάγκιο στο Κράτος του Ισραήλ που χρειάζεται ενίσχυση. Έτσι όλη αυτή η ανασφάλεια, με τους χιλιάδες στρατιώτες να φρουρούν τα σχολειά τους, τις επιθέσεις και την συνεχή τρομοκρατία περί αντισημιτισμού, δημιουργεί κλίμα φυγής.

Πίσω από τις επιθέσεις, λένε οι αναλυτές, βρίσκεται και πάλι η Μοσάντ, με τη γνωστή της τακτική παγίδευσης. Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια:

Να τρομοκρατηθούν οι εβραϊκές κοινότητες να εγκαταλείψουν την Ευρώπη -και ήδη το έχουν κάνει πολλοί- από την άλλη, όπως και στην περίπτωση της 11ης Σεπτέμβρη, ξεκινάει νέος κύκλος περιορισμών δικαιωμάτων πολιτών και αστυνομοκρατίας. Τα αποτελέσματα του θα τα νιώσουμε σύντομα όλοι στο πετσί μας.

Γιατί ο Ολάντ να ονομάσει τους τρομοκράτες “πεφωτισμένους”; Και γιατί ο Ομπάμα -προς μεγάλη απογοήτευση των πιστών του αμερικάνων- δεν παραβρέθηκε στην πορεία; Γιατί ο ίδιος και γενικά οι ΗΠΑ έχουν ήδη χρεωθεί πολλά «false flags» κι ίσως αυτή τη φορά το μπαλάκι έπεσε στους ευρωπαίους ηγέτες να αναλάβουν το μερτικό της ευθύνης.

Στο κάτω κάτω, μαζί θα αποτελέσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη