Και ναι, έρχεται η σκόνη από την Αφρική για μια ακόμα φορά!

Κ

Τελικά είμαι ή μέντιουμ ή μετεωρολόγος; Γιατί σχολίασα πριν μια μέρα θα έρθει και η σκόνη από την Αφρική

Στιγμιότυπο_2015-01-19__12_51_49_μ_μ_

Η φίλη στη σελίδα έβαλε ένα άρθρο που έλεγε πάλι να μην ανάβουμε τα τζάκια γιατί υπάρχει φόβος αιθαλομίχλης. Αλλά ούτε μέντιουμ είμαι, ούτε μετεωρολόγος. Απλά βλέπω τη χειραγώγηση καιρού που κάνουν από τους δορυφόρους.

Στιγμιότυπο 2015-01-19, 1.00.37 μ.μ.

Τώρα οι αξιότιμοι καιρολόγοι ανακοινώνουν ότι όλη εβδομάδα θα έχει νοτιάδες και σκόνη από την Αφρική να γεμίζει και πάλι τα πνευμόνια μας και να κρύβει με τη θολούρα τις πτήσεις των αεροπλάνων.

Το βρήκαμε τώρα, και το “σπάνιο Ανοιξιάτικο φαινόμενο” της μεταφοράς σκόνης, κοντεύει να γίνει καθημερινότητα. Να μας απαντήσει το καιρικό παπαγαλάκι του Σκάι πως γίνεται;

σούζη

 

 

Το άλλο πάλι παράξενο που με έκανε να ρωτήσω και τη φίλη αν ειπώθηκε κάτι για αφρικάνικη σκόνη, είναι ότι τελευταία ΠΡΏΤΑ τη βλέπουμε και μετά την ανακοινώνουν. Ή μάλλον βλέπουμε μια άσπρη σκόνη, αλλά δεν ξέρουμε πόσο αφρικάνικη είναι τελικά. Αυτές ήδη από χτες, ένα σκονισμένο (με τι;) τοπίο:

Γεμίσαμε αρρώστιες, περίεργες γρύπες με περίεργα συμπτώματα, αναπνευστικά  προβλήματα, το χααρπ να δουλεύει νύχτα-μέρα πάνω μας και οι σιωπηλοί συνένοχοι συνεχίζουν το χαβά τους.

Στιγμιότυπο 2015-01-19, 1.01.26 μ.μ.

 

Και σαν να μην φτάνουν αυτοί, έχουμε και τους “σωτήρες” που κάνουν χρήση της απελπισίας του κόσμου και προσφέρουν λύσεις τύπου “εμβόλιο” για την επιδημία.

Φτιάξτε ή αγοράστε οργονίτες ή τσιμενίτες για να σωθείτε! Δηλαδή, ψεκάζουν και χααρπίζουν οι άλλοι; Φτιάξε κι εσύ ένα μαραφέτι να παίξεις μαζί τους καιρικό πόλεμο!

Ποιες θα είναι οι συνέπειες στο περιβάλλον και στην υγεία; Δεν τους απασχολεί. Το μόνο που τους απασχολεί, όπως δηλώνει κι ένας τσεμενιτο-γκουρού, είναι να ικανοποιηθεί το ΕΓΩ ότι κάτι κάνει, κι ας είναι και λάθος!

Στο 19:31 του πιο ανόητου βίντεο που δεν δείχνει τίποτα, είναι και όλη η ουσία. Ο δε τρόπος που περιγράφει τα σύννεφα και το χααρπ, δείχνει και παντελή άγνοια του θέματος. Όμως… “μάχη έχει ανοίξει με το χααρπ”, όπως λέει, γιατί… “είναι και θέμα εγωισμού πλέον, είναι θέμα νίκης…”

Κι έχει αρχίσει μια “επανάσταση”, λέει ο κύριος αυτός και καλό είναι να την κάνουμε παντού, γιατί θα τους αναγκάσουμε να πληρώνουν περισσότερα έτσι!

Με λίγα λόγια, φτιάξτε μικρά χααρπάκια και παίξτε πόλεμο συχνοτήτων κι επέμβασης στον αιθέρα. Για να ξοδέψουν ακόμα περισσότερα χρήματα φορολογουμένων, γιατί ο μέγας επαναστάτης ίσως δεν γνωρίζει ότι εμείς πληρώνουμε έμμεσα όλο αυτό που γίνεται!

Αλλά δυστυχώς στον αιώνα που θα έπρεπε να κυριαρχεί το εμείς, βασιλεύει το εγώ και η μαγκιά! Και μετά ρωτούν πως θα τους σταματήσουμε. Ο ένας κοιτάει το πορτοφόλι του και ο άλλος να παίξει καιροπόλεμο.

Αλήθεια, σας πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι αυτή η “μόδα” είναι κατευθυνόμενη, ή είναι πολύπλοκη ως σκέψη;

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη