Φιλιππίνες: Έβαλαν πάνες στους αστυνομικούς – Κάντε παιδιά αλλά «όχι σαν τα κουνέλια», λέει ο Πάπας

Φ

Η επίσκεψη του Πάπα αναμενόταν να προσελκύσει τεράστια πλήθη, έτσι ο αρχηγός της αστυνομίας της χώρας και το επιτελείο του, είχαν την φαεινή ιδέα να εφοδιάσουν το αστυνομικό σώμα που ήταν επιφορτισμένο με την περιπολία στους δρόμους με πάνες ενηλίκων!

Το θέαμα ξεπερνά τα όρια της γελοιότητας και του ευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων της.

Με τη δικαιολογία της πολυπληθούς συγκέντρωσης και ότι αυτοί που θα περιπολούν δεν θα μπορούν να αφήσουν το πόστο τους για να ψάχνουν για τουαλέτες, έδωσαν σε 2.000 αστυνομικούς κάτι τεράστιες πάνες ενηλίκων για να μπορούν να κάνουν την ανάγκη τους πάνω τους!

«Δεν είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου γεγονότος, ο αστυνομικός να αφήνει τη θέση του και να περιμένει στην ουρά της δημόσιας τουαλέτας», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός όταν ανακοίνωνε στις 6 Ιανουαρίου στους 2.000 αστυνομικούς που ήταν επιφορτισμένοι με το καθήκον αυτό, τι ακριβώς θα συνέβαινε. 

Και το πράγμα χειροτερεύει! Οι πάνες ήταν πολύ μεγάλες για να χωρέσουν κάτω από τη στολή και τους ανάγκασαν να βγουν στους δρόμους ημίγυμνοι – από πάνω η στολή κι από κάτω η πάνα!

ImageHandler.ashx

Στο μεταξύ, στην πτήση της επιστροφής από τις Φιλιππίνες, ο Πάπας δήλωσε στους δημοσιογράφους οτι οι Καθολικοί πρέπει να κάνουν παιδιά αλλά… «όχι σαν τα κουνέλια»! Χωρίς να απομακρύνεται από την απόρριψη της χρήσης προφυλακτικών, ο ποντίφικας επισήμανε ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι που εγκρίνει η Εκκλησία για υπεύθυνη «ρύθμιση» της τεκνοποίησης.

20554996_14888495.limghandler

Με λίγα λόγια, είναι κατά της χρήσης προφυλακτικού, που προφυλάσσει κι από διάφορες αρρώστιες αλλά ίσως έχει κάποιο ποσοστό αποτυχίας, αλλά επικροτεί άλλους τρόπους για μείωση των γεννήσεων!

Είναι τόση η αγωνία τους για τον αποπληθυσμό που πλέον δεν μπορούν να κρατήσουν καν τα προσχήματα. Πάντως όλη αυτή η επίσκεψη του Πάπα στις Φιλιππίνες είχε κάτι το περίεργα άρρωστο, έχοντας προγραμματίσει λειτουργία για τη μαύρη επέτειο του περσινού φονικού τυφώνα τη στιγμή που ένας νέος ήταν έτοιμος να χτυπήσει…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη