Οι Rothschilds αγόρασαν το Charlie Hebdo;

Ο

Οι Rothschilds είχαν αγοράσει και είναι τώρα οι ιδιοκτήτες του Charlie Hebdo

Γιατί ένας Rothschild θα ήθελε να συνδέσει το όνομα του με μια σατυρική εφημερίδα όπως είναι το Charlie Hebdo που είναι γεμάτη ρατσιστικές γελοιογραφίες, μη δε εξαιρουμένων των αντισημιτικών;

Το οποίο δημοσιεύει προκλητικά τις πιο φλεγμονώδεις αντι-Ισλαμικές γελοιογραφίες του Μωάμεθ και προκαλούν αναζωπύρωση του μίσους, αλλά δίνουν και το πάτημα στην κυβέρνηση για κρατική τρομοκρατία;

Ο Philippe Rothschild είπε την ιστορία του στο Δανέζικο επιχειρηματικό περιοδικό quotenet.nl: «Έγινε αρκετή συζήτηση σχετικά με την εξαγορά αυτή. Ορισμένοι συγγενείς ήθελαν να εμποδίσουν αυτήν την αγορά, επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μας έκαναν πολιτική δύναμη. Θέλουμε να το αποφύγουμε με κάθε κόστος. Δεν έχουμε τίποτα με την πολιτική, τουλάχιστον όχι στην πρώτη γραμμή».

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στις 18/12/2014.

Η δήλωση είναι για γέλια. Το Charlie Hebdo που συχνά πυκνά έπαιρνε στο στόμα του τους Εβραίους και τον Ιουδαϊσμό αγοράστηκε από την εβραϊκή οικογένεια των Rothschilds, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι οι επιθέσεις ήταν σκηνοθετημένες και ο αστυνομικός «ξέχασε» να αιμορραγήσει όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι.

epithesi1_662_355

Όμως το κερασάκι στην όλη τούρτα έβαλαν οι δηλώσεις του Προέδρου Ολάντ στη Γαλλική τηλεόραση, λέγοντας ότι αυτοί “οι τρομοκράτες” είναι οι… Ιλλουμινάτι!

Μας δουλεύουν; Κανονικότατα και μες τη μούρη μας!

Κατά τα άλλα, έπεσε πολύ κλάμα παγκοσμίως για τις επιθέσεις στο Charlie Hebdo!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη