Άλλαξε ο Μανωλιός και μας ψέκασε… παρομοίως!

Ά

Τόσες μέρες περιμέναμε να ανοίξει ο γκρίζος ουρανός να δούμε τι γίνεται εκεί πάνω! Όχι πως δεν ξέραμε, αλλά δεν μπορούσαμε να φωτογραφήσουμε.

Α! Έχει άλλη γλύκα το αριστερό ψέκασμα! Ειδικά όταν προέρχεται με σύμπραξη “αριστερού” κόμματος, όπως αυτοαποκαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ με τους αυτοαποκαλούμενους “οικολόγους – πράσινους”. Πρόκειται για ένα “στρατηγικής σημασίας” ψέκασμα, αφού η πολιτική τους συμμαχία είναι “στρατηγικής σημασίας”.

Στιγμιότυπο 2015-01-30, 2.10.31 μ.μ.

 

Δεν τα λέω εγώ, ο κος Τσίπρας το λέει. Αφού, λοιπόν, αμφότεροι έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα τους χημικούς αεροψεκασμούς πριν γίνουν κυβέρνηση, ποιος ο λόγος να μην συνεχίσουν και μετά;

Ο δε λόγος που τους “έγραψαν” δεν είναι γιατί δεν τους πιστεύουν, αλλά γιατί συμφωνούν. Απλά τα πράγματα και ακόμα περιμένω την επίσημη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρώτησα τον Τσίπρα στο φέις (τότε είχε μόλις 3%) τι θέση παίρνει. Με διέγραψαν, με μπλόκαραν και την άλλη μέρα που τηλεφώνησα στα γραφεία μου είπαν θα απαντήσουν με μέηλ. Έκτοτε αγνοείται η απάντηση…

Όμως όπως δεν επιτρέπεται άγνοια νόμου στον κάθε πολίτη, το ίδιο δεν επιτρέπεται και άγνοια προβλήματος στα κόμματα. Δεν θεωρείται ως έγκυρη απάντηση ούτε το δεν το ξέρω, ούτε το δεν απαντώ, σε ένα θέμα τόσο καυτό που απασχολεί πάνω από τους μισούς Έλληνες!

 

Κι ερχόμαστε και στον τωρινό υπουργό άμυνας, τον κο Καμμένοοο!

Ο κος αντινεοταξίτης και αντιψεκαστής κος Καμμένος, όταν ίδρυσε τους ΑΝΕΛ μάζεψε και κάποιους μπλογκερς στα ιδρυτικά μέλη του. Έξυπνη κίνηση – κίνηση Γκρίλο 5 αστέρων. Το ίντερνετ έχει δύναμη.

Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις οι χημικοί αεροψεκασμοί έπαιρναν κι έδιναν. Και μετά να τα δημοσιεύματα ότι ο Καμμένος είναι ενάντια στους ψεκασμούς! Έτσι, φυσικά του βγήκε και το όνομα.

 

Βέβαια, ο κος Καμμένος, όχι μόνο δεν είπε ποτέ κάτι δημόσια, αλλά αποποιήθηκε της ευθύνης, λέγοντας ότι μόνο ο Κουβέλης και ο Βορίδης έχουν κάνει επερωτήσεις, όχι εγώ. Ενώ στους “δικούς” του δικαιολογείται ότι δεν μιλάει δημόσια γιατί φοβάται τον περίγελο… των ΜΜΕ! Κι αυτές οι απαντήσεις από πρώτο χέρι, από μπλόγκερ που στο ντεμπούτο της ΑΝΕΛίστικης καριέρας του, του προσέφερε με τα δημοσιεύματα του μεγάλο ποσοστό.

Τώρα, λοιπόν, είναι ο άντρας των Ενόπλων Δυνάμεων! (Κύριε των Δυνάμεων!)

 

Βιάστηκε κι έταξε αποκατάσταση των μισθών των ένστολων, όχι όμως των ψεκασμών. Φοβάται τα μήντια! Προφανώς όλοι φοβούνται τα μήντια, ροζ, μπλε, πράσινοι και πιο πολύ φοβούνται να πουν ότι όλα αυτά είναι μέρος της Ατζέντα 21. Γιατί, στο είπα… πριν πας να ψηφίσεις, ρώτα τους τι λένε για την Ατζέντα 21 και τους ψεκασμούς κι όχι τι παροχές δίνουν! Γιατί, έτσι κι αλλιώς, αν δεν μιλούν γι’ αυτά τα δυο, τα πιο βασικά, τα άλλα αργά ή γρήγορα θα στα πάρουν πίσω.

Όλα τα βιντεάκια είναι σημερινά, τα πρώτα μετά από γκρίζα σύννεφα, όπου το χααρπ δουλεύει ασταμάτητα, χαλάει τον καιρό και προκαλεί αρρώστιες. Το νιώθουμε στο νευρικό μας σύστημα, κάποιοι από μας που έχουν περισσότερη ευαισθησία, οι άλλοι παραπονιούνται για πονοκεφάλους, κόπωση και άσκημη ψυχολογία. Α… κυκλοφορούν και κάτι “μεταλλαγμένες” γρίπες, να μην βγάλουν και οι φαρμακευτικές το κάτι τι τους με φάρμακα κι εμβόλια;

Δείτε τα κύματα από το sat 24

 

Πάντως δεν μπορείς να πεις ότι σε κορόιδεψαν αφού δεν έκανες καν τον κόπο να τους ρωτήσεις…

Με τις υγείες μας… ο αγώνας συνεχίζεται…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη