Ξέσπασμα ιλαράς στην Ντίσνεϊλαντ μετά… χημικών αεροψεκασμών!

Ξ

Τους 100 έχουν φτάσει οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από ιλαρά στις Ηνωμένες Πολιτείες, 91 εξ αυτών στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Το ξέσπασμα ξεκίνησε από τις εγκαταστάσεις της Ντίσνεϊλαντ τον Δεκέμβριο με το τμήμα Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνιας να ανακοινώνει πως 58 περιπτώσεις προέρχονται από εκεί, αναφέρουν τα ΜΜΕ. Κι εμείς ψάχνουμε για περισσότερες πληροφορίες και πέφτουμε στην εξής καταπληκτική φωτογραφία:

Ντίσνεϋλαντ αεροψεκασμοί

Όπου όπως βλέπετε με δυσκολία μπορεί κανείς να καταλάβει που τελειώνουν τα βεγγαλικά και που ξεκινούν οι χημικοί αεροψεκασμοί!

Μετά και τα νέα κρούσματα, μεταξύ εργαζομένων και επισκεπτών, οι υγειονομικές αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση να μην επισκέπτεται το θεματικό πάρκο όσοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Με λίγα λόγια και πρακτικά, «απαγορεύεται η είσοδος» σε μωρά κάτω του ενός έτους και όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Εντοπίστηκαν μέσα σε δυόμιση εβδομάδες όσα κρούσματα είχαμε πέρυσι όλη τη χρονιά», λέει ο επιδημιολόγος δρ Τσάβες της Καλιφόρνια. «Κατά τη διάρκεια αυτού του ξεσπάσματος της επιδημίας, αναμένουμε και άλλα», συμπληρώνει.  Πέντε εργαζόμενοι της Disney έχουν ήδη κολλήσει, ενώ ο οργανισμός παρακολουθεί στενά ακόμα 100 που ήρθαν σε οποιαδήποτε επαφή μαζί τους. 

Όπως “εικάζουν” οι αξιωματούχοι, το ξέσπασμα της νόσου προκλήθηκε από “κάποιον” ο οποίος επισκέφτηκε την Ντίσνεϊλαντ μεταξύ 15 και 20 Δεκεμβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θάνατοι εξαιτίας της ασθένειας. Κι εμείς είχαμε γράψει ποιος/οι επισκέφτηκαν τα Χριστούγεννα τις ΗΠΑ και τι δώρο τους έκαναν!

Ο Λευκός Οίκος έκανε έκκληση την Παρασκευή στους γονείς να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις συμβουλές των αξιωματούχων και των επιστημόνων στον τομέα της δημόσιας υγείας και να προχωρήσουν στον εμβολιασμό των παιδιών τους.

«Οι άνθρωποι θα πρέπει να αξιολογήσουν την κατάσταση και να έχουν στο μυαλό τους τις συμβουλές των επιστημόνων και των ειδικών στη δημόσια υγεία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, Τζος Έρνεστ. Ερωτηθείς κατά πόσο οι άνθρωποι θα πρέπει να αρχίσουν να εμβολιάζονται για την πρόληψη της ιλαράς, ο ίδιος δήλωσε: «Η επιστήμη συνιστά κάτι τέτοιο».

Και οι φαρμακευτικές ακόμα περισσότερο!

Αλλά το πράγμα γίνεται χειρότερο: Άρθρο της chicagotribune.com για τους αρνητές των εμβολιασμών με τίτλο Vaccine deniers stick together, and now they’re ruining things for everyone: commentary, μιλάει για το κίνημα αντιεμβολιασμού και το παρουσιάζει ως ελιτίστικο. Είναι μια ομάδα προνομιούχων υπερπλουσίων γονιών, αναφέρει, που αρνούνται να βάλουν οτιδήποτε χημικό στα παιδιά τους, από εμβόλια μέχρι τροφή. Γιατί είναι… “trendy” η άρνηση τους στην επιστήμη!

Αυτοί οι πλούσιοι, λοιπόν, κάνουν ομάδες και εναντιώνονται και για να μας πείσει ότι πρόκειται για μαγκιά της ελίτ και μόνο, δίνει και μερικά νούμερα εισοδημάτων, ποσοστά και από ποιες πλούσιες περιοχές προέρχονται. Τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι να μας πει ότι η ελίτ έχει και καλύτερη ενημέρωση και χρήμα για καλύτερα οργανικά προϊόντα και τρόπους να συνταχθεί – αλίμονο στους φτωχούς, που όχι μόνο δεν έχουν όλα αυτά, αλλά μόλις πάνε και στο δημόσιο σχολείο των ΗΠΑ θα τους βουτήξουν τα παιδιά και θα εμβολιάσουν χωρίς καν να λάβουν υπόψη την άποψη των γονιών τους!

Το άλλο “ωραίο” του άρθρου είναι επίσης η παρακάτω φωτογραφία:

εμβόλια ψεκασμοί
Mickey Mouse shaped balloons are for sale at Disneyland, Thursday, Jan. 22, 2015, in Anaheim, Calif. A major measles outbreak traced to Disneyland has brought criticism down on the small but vocal movement among parents to opt out of vaccinations for their children

Έλεος, δηλαδή! Θεωρούν τον κόσμο γκαβό, χαζό ή αυτό το σκάνδαλο παρά είναι μεγάλο για να είναι αληθινό;

Και ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι ύποπτοι και για σπορά ιών και μικροβίων ώστε οι φαρμακευτικές να πουλήσουν τα στειρωτικά εμβόλια τους, δεν είναι και τόσο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όταν πολλές περιπτώσεις μόλυνσης πληθυσμών από τις κυβερνήσεις τους για δήθεν πειράματα βιολογικού πολέμου εν αγνοία τους, έχουν βγει στο φως, έχουν γίνει παραδεκτές κι έχει ζητηθεί και συγγνώμη. Αφού τότε, γιατί όχι και τώρα;

Και το άρθρο τελειώνει: «Μια έρευνα AP-GfK του 2014 διαπίστωσε ότι μόνο το 51 τοις εκατό των Αμερικανών ήταν σίγουροι ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά (άρα δεν είναι η ελίτ, όπως το πλασάρει), το οποίο είναι παρόμοιο με το ποσοστό που πιστεύουν ότι μπορεί κάποιο σπίτι να είναι στοιχειωμένο από τα φαντάσματα. Αλλά τα τελευταία στοιχεία απεικονίζουν την ανησυχητική “επανεμφάνιση” μιας ασθένειας που, από το 2000, είχε δηλωθεί εξαλειφθεί».

Δηλαδή, προσπάθεια να γελοιοποιηθούν αυτοί που αρνούνται τα εμβόλια και να παραλληλιστούν με τους χαζούς που πιστεύουν στα φαντάσματα. Όσο για το πως και γιατί ο ιός μιας ασθένειας που έχει εξαφανιστεί από τους πληθυσμούς, αλλά και που ξέρουμε ότι δεν έχει από τις τράπεζες των επιστημόνων που κρατούν μερικούς ιούς για “μπάνκα”, ξαφνικά επανεμφανίζεται;

Όσο για τα φαντάσματα… δεν το συζητώ… ρωτήστε τα Πανεπιστήμια -όπως το Πρίνστον- που κάνουν μελέτες πάνω στο “πλάσμα” και καταγραφές της ψυχικής ενέργειας και του συλλογικού υποσυνείδητου και μετά… πείτε τον κόσμο χαζό!

© AllNewz

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη