Και σκόνη από την Αφρική και χιόνια;

Κ

Ζητείται επειγόντως μετεωρολόγος με σώας τα φρένας και βασικό ήθος!

Είδαμε τελικά τη σκόνη που είχε ανακοινωθεί από χτες ότι θα έρθει – αποπνικτική ατμόσφαιρα κι όλα τα γνωστά. Και είδαμε και τα άλλα γνωστά από τις εικόνες των δορυφόρων, σύννεφα γεμάτα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, κύματα ακόμα και μέσα στη σκόνη, στις παρυφές της Αφρικάνικης Ηπείρου, ψεκασμοί όπου αυτοί μπορούσαν να είναι ορατοί. Βλέπετε, η σκόνη έχει και το άλλο “καλό”, κρύβει τα αεροπλάνα!

Μπαίνω κι εγώ στο meteo.gr να δω πόσο θα πάει μακρυά η βαλίτσα η σκονισμένη και δείχνει να μην λέει να φύγει. Για μέρες, λέει, θα έχουμε υψηλή συγκέντρωση. Αλλά… από Δευτέρα χιόνια! Και στο ενδιάμεσο, όσο να πέσει δραματικά η θερμοκρασία, μέσα σε βροχές και καταιγίδες κι αλλαγή ανέμων, η σκόνη παραμένει σκόνη!

Τώρα πως να το σχολιάσει κανείς αυτό; Θα υπάρχει σκόνη; Ξέχασαν να γυρίσουν το κουμπί στο “μη σκόνη;” Βάλε κι από τα δυο να ‘χεις;

Πάντως θέλει γερή πέτσα να γελοιοποιείσαι ως επιστήμονας και να μην σε νοιάζει. Να σου διαλύουν την πατρίδα και τη ζωή των συμπολιτών σου, αλλά και τη δική σου και της οικογένειας σου, και να μην σε νοιάζει.

Λέτε να δούμε κι εμείς, τελικά πορτοκαλί ή καφέ χιόνι όπως στη Ρωσία; Α ρε κλιματική αλλαγή! Ζωγραφίζεις!

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη