Χιονιάς στην Αττική, στην Ελλάδα, σε όλο τον πλανήτη – Βιάζονται για τα πετρέλαια του Βορρά!

Χ

Ο μισός πλανήτης και στον κλοιό του χιονιά λόγω της “υπερθερμασμένης” εγ-κλιματικής αλλαγής.

Σε παγετό η χώρα μας, σχεδόν όλη η Ευρώπη, ενώ στην Αμερική ο κόσμος “κουράστηκε” από τις απανωτές χιονοπτώσεις.

Στα λευκά η Αττική – Κρύο και παγετός σε όλη την Ελλάδα

Η χιονόπτωση έντυσε στα λευκά πολλές περιοχές της Αττικής το πρωί της Τετάρτης, χρειάζεται πολλή μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις λόγω παγετού. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και νότια, ισχυροί άνεμοι που φτάνουν μέχρι και τα 10 μποφόρ, θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και ισχυρός παγετός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Ελλάδα, που κάποτε μιλούσε για τον Φλεβάρη που θα μυρίσει καλοκαίρι. Αυτά, τότε. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς. Τώρα η “υπερθέρμανση του πλανήτη” μας πλάκωσε στο χιόνι.

Στιγμιότυπο 2015-02-11, 11.43.05 π.μ.Βάζουμε τον πλανήτη στην πρίζα των μικροκυμάτων κι έτσι έχουμε μάνι μάνι την πολυπόθητη υπερθέρμανση της “ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής” που θα λιώσει – ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ-  τους πάγους του Βορρά.

Κακοκαιρία με χιόνια και στις ΗΠΑ, ένας νεκρός

Να μείνουν στα σπίτια τους παρότρυνε τους κατοίκους της Βοστώνης ο δήμαρχος της πόλης καθώς τρίτο κύμα κακοκαιρίας πλήττει την περιοχή μέσα σε λίγες μέρες.

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στη Βοστώνη καθώς τον χτύπησε ένα από τα εκχιονιστικά που έχει επιστρατεύσει ο δήμαρχος για να καθαρίσει η περιοχή.

«Η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό δεν έχει προηγούμενο και κάνουμε ότι μπορούμε να την ξεπεράσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα», ανέφερε ο δήμαρχος της Βοστώνης Μάρτιν Γουόλς.

Τα σπίτια κοντεύουν να καταρρεύσουν κάτω από το βάρος του χιονιού και οι πιο θαρραλέοι και ικανοί, ανεβαίνουν στις σκεπές για ξεχιόνισμα:

Ακόμη και τα σημεία στα οποία προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο περισσότερο χιόνι για να αποσυμφορήσουν τους δρόμους και τις εισόδους των σπιτιών έχουν πια γεμίσει από το χιόνι, με το δήμαρχο να δηλώνει πως πλέον πρέπει το χιόνι να το ρίχνουν στη… θάλασσα. Λέτε τώρα να ανέβει η στάθμη που τόσο απειλεί τελευταία ο Αλ Γκορ;

Το έχουμε γράψει και δεν θα βαρεθούμε να το επαναλαμβάνουμε: Τα συμφέροντα είναι σε μέγεθος κάτι περισσότερο από ΤΕΡΆΣΤΙΑ. Και πολλαπλών στόχων και απολαβών:

  1. Ελέγχοντας τον καιρό, ελέγχουν την τροφή
  2. Ελέγχοντας τον καιρό, ελέγχουν τα παράγωγα καιρού – το χρηματιστήριο καιρού και ασφάλιστρα κινδύνου.
  3. Ελέγχοντας τον καιρό παίζουν ενεργειακά παιγνίδια
  4. Ελέγχοντας τον καιρό, μπορούν να δημιουργήσουν την τεχνητή κλιματική αλλαγή (ανθρωπογενής, κατά κάποιο τρόπο είναι κι αυτή) που θα χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι για να επιβάλουν περαιτέρω την Ατζέντα 21
  5. Και ελέγχοντας τον καιρό, επιτέλους, θα μπορέσουν να λιώσουν τα χιόνια στο Βορρά και να πάρουν τον πολυπόθητο πλούτο αυτής της παρθένας περιοχής. Κοινά οφέλη για ΗΠΑ, Ρωσία, Καναδά, Νορβηγία, Δανία
10974619_769067829840306_766075742327331227_o
Η… “νορμάλ” κακοκαιρία μας!

Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε και τα άλλα σχετικά άρθρα μας αλλά κύρια το μυθιστόρημα του Ι. Βερν «Άνω – Κάτω». Είναι το άγνωστο στο κοινό μυθιστόρημα που αναφέρεται ακριβώς στην αγορά του Βορρά με την μελλοντική προοπτική του λιώσιμου των πάγων, όταν αυτό θα είναι εφικτό τεχνολογικά. Και τώρα είναι.

Δυστυχώς η κρίση, και δεν είναι καθόλου τυχαίο το timing, δεν αφήνει ήρεμους τους λαούς, φυσικά και τον δικό μας, να βρει κουράγιο και μυαλό και να επικεντρωθεί στο έγκλημα μου συντελείται σε βάρος μας και σε βάρος του πλανήτη. Πρέπει όμως να εστιάσουμε, γιατί η οικονομική κρίση και η κλιματική δεν είναι δυο χωριστά πράγματα. Είναι ένα και το αυτό, στημένες και οργανωμένες από τα ίδια κέντρα με απολύτως κοινούς σκοπούς: Μείωση κι έλεγχος πληθυσμών.

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη