Νίπτει τας χείρας του το ΔΝΤ

Ν

Το ΔΝΤ ξαφνικά σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου

Οι ευρωπαίοι εταίροι και η Ελλάδα θα εκτιμήσουν το πώς θα επεκταθεί το υφιστάμενο πρόγραμμα ή εάν θα πρέπει να υπάρξει ένα νέο πρόγραμμα, δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Γκέρι Ράις.

«Όλα τα μέρη που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο για την οικονομική σταθερότητα», δήλωσε ο Ράις.

«Οποιοσδήποτε κίνδυνος στην οικονομική σταθερότητα θα πρέπει να μειωθεί και να αντιμετωπιστεί και όλες οι πλευρές να συνεργαστούν με καλή πίστη», πρόσθεσε ο Ράις αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις, ενώ επανέλαβε ότι το πρόγραμμα του ΔΝΤ για την Ελλάδα είναι σχεδιασμένο να διαρκέσει έως το Μάρτιο του 2016.

Ενώ η γνωστή τρόικα – ΔΝΤ, η ΕΚΤ και η Κομισιόν, γνωστή και ως τρόικα, τα προηγούμενα χρόνια πήγαινε… “πακέτο” για το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, ο κ.Ράις δήλωσε ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος θα είναι ο ρόλος του Ταμείου στο μέλλον, ενώ συμπλήρωσε πως η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν έχει αιτηθεί νέο πρόγραμμα.

Ο κ. Ράις, που σίγουρα καθοδηγείται από τις ΗΠΑ, οι οποίες υποτίθεται θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από την λιτότητα… ΟΚ, καταλάβαμε!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη