Απίστευτη καιρική επίθεση δέχτηκε η Ελλάδα – Διαλύουν όλον τον πλανήτη!

Α

Η “κακοκαιρία” που πλήττει την Ιταλία από τις αρχές της εβδομάδας και προκάλεσε τον θάνατο τριών ανθρώπων και πολλές υλικές ζημιές τώρα ήρθε προς Ελλάδα μεριά.

Μόνο που αυτές οι κακοκαιρίες δεν είναι από μανίας της φύσης, αλλά μανία των αφύσικων εγκεφάλων που έχουν συλλάβει την ιδέα να διαλύουν τον πλανήτη και το κλίμα.

Χτες είδαμε και πάλι φανερούς χημικούς αεροψεκασμούς, γιατί πολλοί γίνονται και μουλωχτά κι ένας φίλος μας έστειλε και φωτογραφίες από την Αττική:

[rev_slider Χημικά/Τάσος]

 

Αλλά και οι εικόνες των δορυφόρων δείχνουν το μένος εκείνων που θέλουν να δημιουργούν όλην αυτή την καιρική ανωμαλία, τόσο εδώ όσο και παγκόσμια.

Και σκόνη από την Αφρική (εκεί που δείχνει κόκκινα είναι συσσώρευση αιωρουμένων σωματιδίων, σκόνης ή χημικών) και ψεκασμοί και ηλεκτρομαγνητικά κύματα:

 

argentini-la-plata-plimmuresΟι ΗΠΑ εξακολουθούν να πνίγονται στο χιόνι και τις πλημμύρες ενώ έξι χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους λόγω των σφοδρών πλημμυρών που σαρώνουν εδώ και ημέρες επαρχίες της κεντρικής Αργεντινής. Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος.

Από τις πλημμύρες έχουν πληγεί πολλές επαρχίες ενώ η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποιεί ότι τα φαινόμενα μπορεί σύντομα να επεκταθούν και σε άλλες. Τον Φεβρουάριο από πλημμύρες έχασαν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι.

Φονιάδες των λαών; Ναι, φονιάδες των λαών και του πλανήτη. Γιατί όσο πλησιάζουμε στα “δραστικά μέτρα” τόσο θα τρελαίνουν περισσότερο τον καιρό. Πως το είπε και ο Σκάι; “Για δες που μια μέρα θα μας ψεκάσουν”, δήθεν για να κάνουν Γεωμηχανική και να “θεραπεύσουν” τον πλανήτη.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη