Έρχονται δυο εκλείψεις Μάρτιο & Απρίλιο – Τι σημαίνουν

Έ

Δυο εκλείψεις θα συμβούν μέσα στην άνοιξη του 2015 • Μια ολική ηλίου το Μάρτιο και μια σελήνης τον Απρίλιο

Στις 20 Μαρτίου, μέρα Παρασκευή, θα παρακολουθήσουμε το αστρονομικό φαινόμενο της ολικής έκλειψης του Ήλιου.

Το φαινόμενο θα γίνει τις πρωινές ώρες και σύμφωνα με τους ειδικούς στην Ελλάδα, στη μερική φάση θα καλυφτεί μέχρι και το 40% περίπου του ηλιακού δίσκου (στην Αθήνα θα καλυφτεί το 31,4% στη Φλώρινα 40,7% ενώ στο Ηράκλειο της Κρήτης 23,6%).  

«Η Σελήνη θα περάσει ανάμεσα στον Ηλιο και τη Γη και σε και θα ρίξει μια βαθιά σκιά πάνω από την επιφάνεια του πλανήτη. Για πρώτη φορά αυτόν τον αιώνα οι ουρανοί πάνω από τη Βρετανία θα σκοτεινιάσουν σε μια συναρπαστική έκλειψη του Ηλιου. Σε ορισμένες περιοχές της, το σκοτάδι που θα επικρατεί θα φτάσει το 97%.

Εχουν ήδη διοργανωθεί υπαίθριες εκδηλώσεις και δίνονται και οδηγίες για το πως μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν αυτό το γεγονός που δεν θα συμβεί ξανά για περισσότερο από μια δεκαετία».  

Αυτά, είναι ορισμένα από αυτά που γράφονται στη Βρετανία, όπου οι ‘νεοπαγανιστές’ είναι ενθουσιασμένοι με την έκλειψη, καθώς λαμβάνει χώρα μια μέρα πριν το εαρινό ηλιοστάσιο το οποίο και λατρεύουν. 

pote-exoume-ekleipsi-iliou-kai-selinis-to-2015-580x362Φυσικά όλα αυτά τα φαινόμενα δημιουργούν ενεργειακά πεδία διαφορετικά από τα καθημερινά στα οποία είναι συνηθισμένος ο πλανήτης μας, καθώς και όλα τα έμβια όντα. Δεν είναι τυχαίο που οι αστρολόγοι, αναφέρουν εντάσεις, ή κακή διάθεση -εκνευρισμό ή μελαγχολία- κατά την περίοδο των εκλείψεων, ακόμα και ατυχήματα ή παρεξηγήσεις.

Η έκλειψη σελήνης θα λάβει χώρα το Σάββατο 4 Απριλίου, θα είναι επίσης ολική και θα κρατήσει 2.30 ώρες. Θα είναι ολική ορατή σε Ασία, Αυστραλία, Ειρηνικό και Αμερική.

Τόσο οι ‘νεοπαγανιστές’ όσο και δυστυχώς οι σατανιστές λατρεύουν αυτά τα αστρονομικά φαινόμενα με διάφορους τρόπους. Οι δε δυο ομάδες στις μέρες μας πιθανώς σε κάποια επίπεδα και να διαπλέκονται. Πολλές φορές ακόμα και οι παγκόσμιοι σκοτεινοί κύκλοι που βρίσκουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να τα ‘γιορτάζουν’, είτε προκαλώντας κάποιο ‘ακραίο’ φυσικό φαινόμενο, είτε με μια ‘απρόσμενη’ αυτοκτονία κάποιου διάσημου, είτε ακόμα και με πολιτικές εντάσεις, αφού έχουν και το άλλοθι των αστρολόγων… «προσοχή στις εντάσεις!»

Η δική μας συμβουλή, αντίθετα με τα όσα προτρέπουν οι ‘θαυμαστές’ των φαινομένων, είναι να μην είστε εκτεθειμένοι όσο διαρκεί η κάθε έκλειψη -ηλιακή ή σεληνιακή- πόσο μάλλον να μην κάθεστε και τις θαυμάζετε. Είναι tip από έγκυρη ‘γκουρού’ πνευματικής καθοδήγησης, που δεν με άφησε να ταξιδέψω οδικώς νύχτα όσο είχε πανσέληνο – ένα πολύ πιο ήπιο φαινόμενο αναλογικά με τις εκλείψεις.

Ψυχραιμία και προσοχή, κι ας ελπίσουμε να μην έχουμε ξεσαλώματα από τους Σκοτεινάτοι!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη