Ποιος “κάνει κουμάντο” στη Γερμανία;

Π

Με ένα εξαιρετικά τολμηρό εξώφυλλο κυκλοφορεί η νέα έκδοση του der Spiegel που έχει ήδη δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις στο εσωτερικό της Γερμανίας • «Το Τέταρτο Ράιχ» είναι η Γερμανία;

spiegelΤο κύριο άρθρο έχει τίτλο «Το Τέταρτο Ράιχ» και φιλοξενεί μια φωτογραφία από «ένα γκαφίτι σε κάποιον τοίχο της Αθήνας» όπως αναφέρει το δημοσίευμα με την Αγγελα Μέρκελ να φέρει χιτλερικό μουστάκι, ενώ στο εξώφυλο του περιοδικού η μονταρισμένη φωτογραφία αξιωματικών της ναζιστικής γερμανίας καμαρώνουν στην Ακρόπολη μαζί με την Αγκελα Μέρκελ.

Στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού, το άρθρο που υπογράφεται από τη συντακτική ομάδα του Spiegel έχει τίτλο «Το τέταρτο Ράιχ» και αναφέρεται εκτενώς στις συγκρίσεις που γίνονται σε πολλές χώρες της Ευρώπης ανάμεσα στους ναζί και την σημερινή πολιτική ηγεσία της Γερμανίας. Μάλιστα στη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, διακρίνεται ένα γκράφιτι της Αγκελα Μέρκελ που έχει ζωγραφισμένο το μουστάκι του Χίτλερ.

der spiegel«Η Άνγκελα Μέρκελ με χιτλερικό μουστάκι στο δρόμο για την Αθήνα. Σε ορισμένες χώρες-μέλη ανθούν οι συγκρίσεις με τους ναζί. Οι Γερμανοί επέστρεψαν ως δύναμη, αλλά είναι μια περισσότερο αδύναμη δύναμη, παρα ένας ισχυρός ηγεμόνας στην ευρωπαϊκή ήπειρο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εισαγωγή του άρθρου, στο οποίο γίνεται αναφορά και στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο.

Στο αφιέρωμα του Spiegel περιλαμβάνεται ακόμη ένα άρθρο για τις γερμανικές επανορθώσεις και το ζήτημα του κατοχικού δανείου, καθώς και ένα ακόμη άρθρο για την περιβόητη χειρονομία του Γιάννη Βαρουφάκη με τον υψωμένο δάκτυλο και τη συζήτηση γύρω από το επίμαχο βίντεο και τη σάτιρα που ακολούθησε.

Γερμανία και ο Βασικός Νόμος του 1949…

  • Η παράδοση της Γερμανίας στους Συμμάχους πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου του 1945. 
  • Μέχρι και σήμερα, 70 χρόνια από το τέλος του Πολέμου, δεν υπάρχει οριστική Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μελών της σύρραξης.
  • Σύμφωνα με το Χάρτη του ΟΗΕ η Γερμανία εξακολουθεί να βρίσκεται σε προσωρινή ανακωχή -διακοπή εχθροπραξιών- με τους πολεμικούς αντιπάλους
  • Στο καταστατικό εξακολουθούν να υπάρχουν άρθρα περί του εχθρού -τη Γερμανία- σύμφωνα με τα οποία ο νικητής μπορεί να ενεργοποιήσει τα δικαιώματα του
  • Το 1990, όταν άνοιξαν τα σύνορα των δυο Γερμανιών κι έγινε η ενοποίηση, ο Βασικός Νόμος επεκτάθηκε ΚΑΙ στην πρώην Ανατολική Γερμανία και ισχύει μέχρι και σήμερα
  • Στις 23 Ιουλίου του 1990 το Der Spiegel έγραφε η Γερμανία απέφυγε την υπογραφή «Συνθήκης Ειρήνης» με όλες τις εμπόλεμες χώρες, για να αποφύγει τον εφιάλτη απαιτήσεων πολεμικών επανορθώσεων απ’ όλους αυτούς που υπέστησαν καταστροφές από τους Γερμανούς.
  • Ο Βασικός Νόμος έχει ισχύ Συντάγματος και είναι ανώτερος όλων των κανόνων δικαίου της Γερμανίας.

…και ο Γερμανικός Χάρτης («Die Deutsche Karte»)

karteΣτο βιβλίο Ο Γερμανικός Χάρτης (2007), ο πρώην αρχηγός γερμανικών στρατιωτικών υπηρεσιών, Γερντ-Χέλμουντ Κομόσσα, αποκαλύπτει μια μυστική συμφωνία μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ. Μια Μυστική Κρατική Συνθήκη  με ημερομηνία 21 Μα:ιου 1949, με την οποία οι ΗΠΑ εξασφάλισαν την εξουσία λήψεως αποφάσεων επί του γερμανικό=ού κράτους – δηλαδή δήλωση υποταγής του εκάστοτε καγκελαρίου κι έλεγχο όλων των ΜΜΕ μέχρι το έτος… 2099!

1. Ο κάθε καινούριους καγκελάριος της ΟΔΓ έχει υποχρέωση να υπογράψει με τις ΗΠΑ το ονομαζόμενο καντσλεράκτ. Τι κρύβεται πίσω από αυτό το υπέρκρυφο χαρτί δεν γνωρίζει κανένας. Αλλά απο το ίδιο το γεγονός της ύπαρξης αυτού του εγγράφου μεταξύ ΗΠΑ και καγκελάριου σε συνδυασμό με τους επόμενους δύο όρους της συμφωνίας, μπορούμε να υποθέσουμε για το περιεχόμενο αυτού του εγγράφου.
2. Οι ΗΠΑ πρέπει να ελέγχουν ολοκληρωτικά τα γερμανικά ΜΜΕ: ράδιο, tv, έντυπα μέσα (εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις), σινεμά, θέατρο, μουσική, σχολικό πρόγραμμα κλπ.
3. Οι ΗΠΑ πρέπει να εξακολουθούν να «φυλάνε» όλο το χρυσό απόθεμα της Γερμανίας.

Εκτός από τους Ρώσους, όλοι έπεσαν να φάνε ζωντανό τον στρατηγό Κομόσσα για τις αποκαλύψεις του. Όμως αν αυτά που αποκαλύπτει αληθεύουν (και μάλλον αληθεύουν) η Γερμανία, όχι μόνο δεν είναι ακόμα κράτος τυπικά, αλλά περισσότερο δεν είναι ουσιαστικά. Γνωρίζοντας, δε, ότι οι αμερικάνικες κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών σιωνοκρατούνται, τότε κατ’ επέκταση, και η Γερμανία ελέγχεται από την παγκόσμια σιωνιστική οργάνωση. Και ως τέτοια, προβάλλεται, ενισχύεται και προετοιμάζεται να “ηγηθεί” της Ευρώπης και να παίξει αρχηγικό ρόλο ως ένα από τα πέντε κέντρα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Αλήθεια… γιατί “χάθηκε” το παλιό καλό σύνθημα “Αμερικάνοι φονιάδες των λαών” και όλοι στρέφονται τώρα κατά της Γερμανίας και των “δικών” της πολιτικών λιτότητας; Έβγαλαν την ουρά τους από τη μέση οι ΗΠΑ κι άλλος μοιάζει να κάνει κουμάντο, αλλά άλλος κάνει στην πραγματικότητα!

Και ας μην ξεχνάμε, ότι οι ‘νικητές’ Αμερικανοί, εκτός από την υποταγή της Γερμανίας, εξασφάλισαν για πάρτη τους και έναν άλλο γερμανικό ‘πλούτο’, του οποίου η κληρονομιά και συνέχιση έχει τις συνέπειες της μέχρι και σήμερα σε όλη την ανθρωπότητα:

Επιχείρηση Paperclip: Το Πρόγραμμα των μυστικών υπηρεσιών που έφερε τους Ναζί επιστήμονες στην Αμερική

Το ηλιακό όπλο των Ναζί, που θα έκαιγε πόλεις και θα έβραζε ωκεανούς

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη