Τροποποίηση καιρού με drones – Φονική καιρική βόμβα οδεύεει προς Φιλιππίνες!

Τ

Περισσότεροι από 24.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους στις Φιλιππίνες, καθώς πλησιάζει ο τυφώνας Μέισακ, που θα πλήξει αύριο Κυριακή  -Κυριακή του Πάσχα για τους Καθολικούς Φιλιππινέζους- τις βορειοανατολικές ακτές του αρχιπελάγους.

Ο Μέισακ προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων και γκρέμισε χιλιάδες σπίτια κατά το πέρασμά του από τη Μικρονησία στον δυτικό Ειρηνικό ωκεανό. Τώρα οι μετεωρολόγοι ελπίζουν να φτάσει σε αυτούς κάπως αποδυναμωμένος, αν και  αναμένονται καταρρακτώδεις βροχές, ξαφνικές πλημμύρες και κατολισθήσεις. Παρόλο που ο Μέισακ έχει χάσει λίγη από τη δύναμή του συνοδεύεται από ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 160 χλμ/ώρα.

Την ίδια αισιοδοξία είχαν και οι μετεωρολόγοι στο Βανουάτου, μια από τις λίγες χώρες στον κόσμο που δεν είχαν χρέη, αλλά μετά την καιρική βόμβα όχι μόνο θα αποκτήσουν, αλλά ένας Θεός ξέρει αν και ποτέ θα ξαναγίνουν ανεξάρτητοι.

 

Ο κυκλώνας Μέισακ και η πορεία του προς τις Φιλιππίνες:

το__μάτι__του_κυκλώνα

Η NASA “σκοπεύει” να κάνει τροποποίηση καιρού με μη επανδρωμένα αεροσκάφη – drones!

NASA's Global Hawk
NASA’s Global Hawk

 

Στους επόμενους στόχους της NASA είναι να κάνει τροποποίηση καιρού (ή τρομοποίηση καιρού) με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα γνωστά drones, ή αλλιώς… “άνανδρα” αεροσκάφη – κυριολεκτικά!

Drones-Test Sites
Από 13 Απρίλη 2013, φωτογραφία αρχείου εμφανίζει ένα NASA Global Hawk ρομποτικό jet σε ένα υπόστεγο στο Κέντρο Ερευνών Dryden Flight στην Πολεμική βάση Αεροπορίας Edwards, Καλιφόρνια. Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας ανακοίνωσε έξι πολιτείες για τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013, όπου θα γίνουν τοπικές δοκιμές με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ένα κρίσιμο επόμενο βήμα για την πορεία του μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ στους ουρανούς. (AP Photo / John Antczak, Αρχείο)

Τον Απρίλιο του 2010, το Global Hawk της NASA ολοκλήρωσε τις πρώτες πτήσεις UAS για επιστημονική έρευνα. Έκτοτε γίνονται διάφορες “φανερές” πτήσεις για τη μελέτη των κυκλώνων κι ίσως μερικές ακόμα που δεν ανακοινώνονται, για τον πειραματισμό της χειραγώγησης των κυκλώνων. Επίσημη μελέτη αναφέρει ότι οι πρακτικές που χρόνια χρησιμοποιούνται επίσημα για την τροποποίηση καιρού δια της σποράς νεφών με ιωδιούχο άργυρο, ίσως τώρα γίνουν με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Υπάρχει ακόμα απαραίτητη έρευνα που πρέπει να γίνει ώστε η σπορά των νεφών να αποδειχθεί ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο Jesse Ferrell, του AccuWeather.com

«Είναι δύσκολο να αποδειχθεί αν δουλεύει ή όχι, γιατί δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αν δεν είχε γίνει η σπορά» […] «Τα καύσιμα είναι ακριβά, οι πιλότοι είναι ακριβοί και συχνά σε μια καταιγίδα που πρέπει να πάνε πάνω και κάτω, τα ταξίδια πολλαπλά», είπε.

Άσε που τα βλέπει και ο κόσμος όταν δεν κάνουν “σπορά” με ιωδιούχο άργυρο, αλλά με κάτι άλλο. Κι άσε που πιέζονται και οι “ακριβοί” πιλότοι από την γενική κατακραυγή…

Όμως το αγγλικό The Weather Channel δηλώνει ότι ΉΔΗ μπορούν να… χακάρουν τη Φύση και με τέτοια μη επανδρωμένα αεροσκάφη να κάνουν και πάνε τον κυκλώνα ό,τι και όπου θέλουν! Δείτε στο Hacking the Planet, Controlling Mother Nature τα διάφορα βίντεο – αυτό για τα drones είναι στη δεύτερη σειρά δεξιά.

dropsonde
dropsonde

Επίσης η NASA αναφέρει ότι σε αρκετές πτήσεις που έκανε το “γεράκι” τους για  τη “μελέτη” των κυκλώνων, εξαπέλυσαν πολλά dropsondes.

Τι είναι αυτά; Το dropsonde είναι ένας 11-ιντσών σωλήνα, αρκετά ελαφρύς και περιλαμβάνει ένα μικρό αλεξίπτωτο για να επιβραδύνει. Όπως πέφτει από το Global Hawk, προς τα κάτω κάνει μέτρηση και διαβίβαση πληροφοριών σχετικά με τη θερμοκρασία και την υγρασία. Καθώς ο άνεμος μετακινεί το sonde, το μικρό παγκόσμιο τσιπ υπολογιστών θέσης μεταδίδει τη θέση. Με τη σύγκριση των θέσεων κάθε λίγα δευτερόλεπτα, μπορούμε να υπολογίσουμε -λένε- πόσο μακριά ο άνεμος κινεί το sonde, και έτσι την ταχύτητα και διεύθυνση ανέμου.

Καμία εμπιστοσύνη στις πρακτικές των ΗΠΑ

Θα πρέπει να έχει κανείς τυφλή εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ; Η απάντηση είναι ένα βροντερό ΌΧΙ και οι λόγοι τόσοι πολλοί, που θα μπορούσε κανείς να γράψει ολόκληρο βιβλίο.

Από την μόνιμη πολεμοχαρή στάση της, τα ομολογημένα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας δια μέσου πειραμάτων, τη χρήση της Ατομικής βόμβας, την κληρονομιά των Ναζί επιστημόνων και την συνεχή μανία της να το παίζει ρυθμιστής του πλανήτη. Σε ό,τι αφορά τον καιρό:

  1. Έχει κάνει χρήση της τροποποίησης καιρού και της δημιουργίας τσουνάμι ως όπλο κατά των λαών στο παρελθόν
  2. Δημιούργησε τα ‘παράγωγα καιρού’, τη δεκαετία του ’70 -όταν η οπλοποίηση καιρού απαγορεύθηκε από τον ΟΗΕ- ένα είδος καιρικού χρηματιστηρίου που έχει να κάνει με τα ασφάλιστρα κινδύνου για τα καιρικά φαινόμενα.
  3. Οι μυστικές της υπηρεσίες επενδύουν εκατομμύρια στην “μελέτη” του καιρού – θέμα εκτός των ενδιαφερόντων τους, λογικά
  4. Η εγκατάσταση του HAARP στις ΗΠΑ και οι χημικοί αεροψεκασμοί που συνδέονται με αυτό, μόνο “έρευνα” δεν μαρτυρούν
  5. Αλλά ο πιο σημαντικός λόγος για να μην έχει κανείς εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ τη σήμερον ημέρα είναι ΑΥΤΌΣ:

John Holdren

John Holdren
John Holdren

John Holdren – το δεξί χέρι του Ομπάμα, ο λεγόμενος Τσάρος της Επιστήμης:

Ο Holdren εμπλέκεται στο περίφημο ‘στοίχημα’ των Simon–Ehrlich το 1980 – μια πράξη τρομοκρατίας με θέμα τον υπερπληθυσμό και την έλλειψη των φυσικών πόρων.

Από το 1993 μέχρι το 2003, ήταν πρόεδρος της Committee on International Security and Arms Control και του National Academy of Sciences. Εξελέγη Πρόεδρος του American Association for the Advancement of Science (AAAS) (2006–2007), ιδρυτικό μέλος του Innovations, ένα περιοδικό για παγκόσμιες περιβαλλοντικές λύσεις για την αντιμετώπιση της Υπερθέρμανσης του Πλανήτη.

Υπηρέτησε πλάι στον Bill Clinton ως επιστημονικός σύμβουλος (PCAST) από το 1994 μέχρι και το 2001, ενώ 8 χρόνια αργότερα ο Barack Obama τον έχρισε δικό του επιστημονικό σύμβουλο και Διευθυντή του Office of Science and Technology Policy in December. Τον Μάρτιο του 2009, κατέθεσε στην επιτροπή που του έδωσε και επίσημα τον τίτλο, ότι:

«Δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ένα ρόλο στον καθορισμό βέλτιστου μεγέθους του πληθυσμού και ότι ο ίδιος ποτέ δεν ενέκρινε την αναγκαστική στείρωση».

Και οι λόγοι που τον ανάγκασαν σε τέτοια δήλωση είναι δυο: Ο ένας γιατί είναι συγγραφέας του Ecoscience (δεκαετία ’70) στο οποίο όχι μόνο συστήνει μείωση πληθυσμού, αλλά και έλεγχο των γεννήσεων μέσω στειρώσεων νέων κοριτσιών και τσιπάρισμα που θα αφαιρείται όταν οι υποψήφιοι γονείς κριθούν “κατάλληλοι” – ΟΎΤΕ ο Χίτλερ να το είχε σκεφτεί!!!

Ο δεύτερος λόγος που έκανε αυτή τη δήλωση είναι ότι ναι… δεν τα πλασάρει πλέον τέτοιες θεωρίες. Αλλά κανείς δεν λέει ότι δεν τις κάνει πράξη. Αφού έφαγε μια γενική κατακραυγή από τους Αμερικάνους πολίτες, προφανώς τώρα έχει περάσει στο PLAN B: “σιγά μην σας ρωτήσουμε…”

Με αυτόν τον καλό κύριο να κάνει κουμάντο στην AAAS, θέλει και ρώτημα γιατί δεν εμπιστεύομαι τις καιρικές προθέσεις των ΗΠΑ;

Και… “βρήκε” το Πάσχα να χτυπήσει τους ταλαίπωρους πιστούς στις Φιλιππίνες;

Εκατομμύρια Φιλιππινέζοι έχουν φύγει για διακοπές ή έχουν επιστρέψει στις περιοχές από τις οποίες κατάγονται με την ευκαιρία του σαββατοκύριακου του Πάσχα, το οποίο γιορτάζεται πολύ στη χώρα αυτή, η μεγάλη πλειονότητα του πληθυσμού της οποίας είναι καθολικοί.

Οι Φιλιππίνες βρίσκονται ακόμη υπό το σοκ του τυφώνα Χαϊγιάν, εξαιτίας του οποίου 7.350 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ή εξαφανίσθηκαν το Νοέμβριο του 2013.

Αλλά φαίνεται ότι οι γκλομπαλιστές έχουν βαλθεί όχι μόνο να βλάψουν τους Φιλιππινέζους υλικά, αλλά και πνευματικά, γελοιοποιώντας την πίστη τους και… προφανώς με … τις ευλογίες του ίδιου του Πάπα!!! :

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Όταν ο Πάπας και ο τυφώνας έδωσαν ραντεβού στις Φιλιππίνες

Φιλιππίνες: Έβαλαν πάνες στους αστυνομικούς – Κάντε παιδιά αλλά «όχι σαν τα κουνέλια», λέει ο Πάπας

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη