Η Ένωση Αθεϊστών ζητά την κατάργηση της αερομεταφοράς του Αγίου Φωτός (επιστολή)

Η

Η Ένωση Αθεϊστών -και όχι Αθέων, όπως αυτοαποκαλούνται ΜΌΝΟ ελληνικά -ζητά την κατάργηση της αερομεταφοράς του Αγίου Φωτός.

Ως «μια μη απαραίτητη πολυτέλεια» χαρακτηρίζει η εν λόγω ένωση την αεροπορική μεταφορά του Αγίου Φωτός από την Ιερουσαλήμ στη χώρα μας, ζητώντας την κατάργησή της με επιστολή της με αποδέκτες μια σειρά υπουργείων και τη Βουλή.

Προφανώς και η πονηρή αυτή οργάνωση που ανήκει στα γνωστά σκοτεινά κλαμπάκια των γκλομπαλιστών, θεωρούν τα ήθη και τα έθιμα ενός τόπου ως «μια μη απαραίτητη πολυτέλεια», που στέκεται εμπόδιο στην παγκοσμιοποίηση. Τα υποκριτικά περί οικονομίας, περισσεύουν…

Ιδού η επιστολή της Ένωσης Αθέων -ελληνικά- Αθεϊστών, όμως αγγλιστί:

αθειστές

 

Αλλά έχουμε ξαναγράψει, περιμένουν Χριστούγεννα και Πάσχα οι …ιστές -που όμως δεν είναι Αθεοί… αλλά κάτι άλλο που τελειώνει σε “ιστές”-  να ξεσαλώσουν. Γιατί αν τους πόναγε ο Έλληνας πολίτης, ο ήδη πονεμένος και ταλαιπωρημένος, δεν θα κοίταζαν να τον χτυπήσουν κάτω από τη μέση, στην πίστη του και στα έθιμα του. Όποιος δεν θέλει, σιωπηλά ας κάτσει στο σπίτι του κι ας μην συμμετέχει σε τίποτα Πασχαλινό -είτε θρησκευτικό, είτε εθιμοτυπικό. Μας χρειάζεται αυτή τη στιγμή κι άλλο διαίρει και βασίλευε;

Και να δείτε που σειρά θα πάρει και το οργανωμένο κίνημα χορτοφάγων για τον από αιώνων έθιμο της σφαγής του αμνού, που θα πατούν πάνω στην ευαισθησία και φιλοζωία για να σπείρουν τύψεις και να χαλάσουν την εορταστική ατμόσφαιρα. Και πολλοί την… πατούν! Τότε τους πιάνει κι αυτούς η διάθεση για αγώνα. Αλλά έχω νέα και γι’ αυτούς: Πες αλεύρι, η Μονσάντο σε γυρεύει!

διαβάστε ακόμα:

Γιατί οι Αθεϊστές επιμένουν να αποκαλούνται Άθεϊοι;

Οι άντρες με τα πούπουλα είναι και αντίχριστοι;

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη