ΚατηγορίαΚαιρός

Η “μετεωρολόγος” μας Κασσάνδρα επαληθεύτηκε 100%! [φωτό]

Η

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις της καιρολόγου μας Κασσάνδρας, στο100%: χημικοί αεροψεκασμοί “έφεραν” αγνώστου περιεχομένου “θολούρα” στην ατμόσφαιρα

Ο Καιρός: Αλλάζει μετά από ψεκασμούς και… λοιπούς χειρισμούς

Ο

Συνεχίζονται τα Σκωτσέζικα ντους στη χώρα μας αφού βρίσκεται στο κέντρο της συνεχούς τεχνητής εναλλαγής θερμών και ψυχρών μαζών για να πετύχουμε μια μέρα το τέλειο παγκοσμιοποιημένο κλίμα σε όλον τον πλανήτη: Όλοι το ίδιο!

ΩΧ! Ποιος που***ς μετατόπισε τον καιρό;

Ω

Από χτες το βράδυ υποφέρω. Ακούω ότι ένα Λιβυκό σύστημα με μια “δέσμη νεφών και φαινομένων” θα έρθει προς τη χώρα μας, ενώ θα φυσάει Βοριάς και θα χιονίσει σε Κ. Ελλάδα, Θεσσαλία και Πελοπόννησο και… δεν κατανοώ! Τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου μου συγκρούονται ως νέοι μετατοπισμένοι μαγνητικοί Πόλοι και άκρη δεν βγάζω!

Έχει ο καιρός γυρίσματα αλλά… πρόβλεψη δεν έχει!

Έ

Δεν είναι μόνο οι μετεωρολόγοι που τρέχουν και δεν φτάνουν να σταυρώσουν σωστή πρόβλεψη λόγω της συνεχούς χειραγώγησης του καιρού, αλλά κι εκείνοι που λένε τα ημερομήνια.

Πάμε άλλη μια: Από την Πέμπτη έρχεται ρωσικός χειμώνας στην Ελλάδα!

Π

Μετά από έναν κρύο Δεκέμβρη, ήρθε η Αριάδνη από τη Σιβηρία. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Βίκτωρας. Μετά ήρθαν κάτι έντονα κρύα φαινόμενα με βροχές αλλά και χιόνια από το Νότο και τώρα έρχεται και πάλι η Σιβηρία

Αρνιακός: “Οι μετεωρολόγοι δεν είναι Θεοί” – Όχι, άλλοι θέλουν να είναι!

Α

Η συνεχής παταγώδης αστοχία των μετεωρολογικών προβλέψεων έχει επιφέρει εκνευρισμό στους καιρολόγους, καθώς το τρολάρισμα πάει σύννεφο!

“Ιούλιος & Αύγουστος οι θερμότεροι μήνες ever” – Χιόνισε τον Ιούλιο στην Ευρώπη!

&

Ξέρετε, τώρα που γράφω είναι νύχτα. Αλλά αν σου πει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Μετεωρολογίας ότι είναι μέρα, πρέπει να πεις ναι!

Μια ακόμα χοντρή μετεωρολογική αστοχία!

Μ

Για μια ακόμα φορά οι μετεωρολόγοι έπεσαν “μέσα” στην… αστοχία τους! Από λίγα σύννεφα, άντε αυξημένη συννεφιά με λίγες πιθανότητες βροχής, είχαμε τον απόλυτο αιφνίδιο θάνατο του καλοκαιριού

Το φαινόμενο της «Ψυχρής Λίμνης» και… το φαινόμενο «Νταλάρα»!

Τ

Εδώ και μια βδομάδα, παρακολουθώ και καταγράφω τα στοιχεία που μας δίνουν οι μετεωρολόγοι και αυτά που πραγματικά συμβαίνουν. Το προηγούμενο Σ/κο με τον καύσωνα, σχεδόν όλοι είχαν ξεχάσει να αναφέρουν στο δελτίο τους και την επίσκεψη της σκόνης από της Αφρική; Γιατί; Απλά… γιατί εδώ και μια βδομάδα δεν δικαιολογείται – ΦΥΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΟΡΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ!

Χιονίζει στον Όλυμπο!

Χ

Περιμένοντας να βγουν οι καιρολόγοι και να πουν ότι ο φετινός Μάης ήταν ο πιο ζεστός του αιώνα, στο Όλυμπο χιόνισε λίγο πριν πατήσουμε στον Ιούνιο!
Τώρα, πως με νοτιάδες και σκόνη από την Αφρική έχουμε χιονόπτωση στον Όλυμπο; Θαύμα! Το θαύμα της τεχνολογίας!

Ακολουθήστε μας!

Πρόσφατα άρθρα

Δείτε ακόμα στη Γάτα! 🐱