Αποκάλυψη: Δημοσιογράφος-πράκτορας “τυχαία” παρών σε Νίκαια και Μόναχο

Α
Πόσες πιθανότητες έχει ένας “δημοσιογράφος” να βρίσκεται “τυχαία” σε δυο περιστατικά μακελειού σε διαφορετικό χρόνο και τόπο;

Τελευταία η ειδικότητα του “συνωμοσιολόγου” έχει αρχίσει να γίνεται μια από τις πιο δημοφιλείς, καθώς η ψηφιακή ενημέρωση εξελίσσεται σε κανονικό πεδίο μάχης: InfoWar – Πόσα από αυτά που βλέπουμε και ακούμε είναι αληθινά και πόσα κατασκευασμένα;

Καθώς η Παγκοσμιοποίηση προχωράει και τα δικαιώματα των πολιτών λιγοστεύουν, οι ελευθερίες περιορίζονται, τόσο και αυξάνει η εγρήγορση κάποιων και η αναζήτησε της αλήθειας. Εκτός από τις “θεωρίες” συνωμοσίας, έχουμε και τις σατανικές “συμπτώσεις” συνωμοσίας που κάποιοι αποκαλύπτουν, πηγαίνοντας κόντρα στις “ψευτοειδήσεις” και την προπαγάνδα των μίντια.

Έτσι Η Γάτα έριξε μια ματιά στις… βιτρίνες αυτών των αναλυτών και βρήκε έναν Γερμανό δημοσιογράφο που, όπως καταγγέλλουν οι ακτιβιστές του διαδικτύου, ανήκει στην Μοσάντ.

Και το όνομα αυτού: Richard Gutjahr

Richard-gutjahr-republica-2015-croppedΟ Richard Gutjahr υποτίθεται ότι είναι Γερμανός συντονιστής, δημοσιογράφος και μπλόγκερ. Είναι παντρεμένος με την Einat Wilf, μέλος της Knesset, η οποία, σύμφωνα με την thejewishweek.com, παντρεύτηκε έναν μη-Εβραίο από έρωτα και κόντρα στις εβραϊκές παραδόσεις, γιατί ο σύζυγός της – ο οποίος δηλώνει άθεος – έχει μεγάλο σεβασμό προς τον εβραϊκό λαό και την ιστορία του.

Στο γερμανικό wiki για τον εν λόγω Γερμανού δημοσιογράφου και “συντονιστή”, εκτός όλων των άλλων, ήδη αναφέρεται, ότι ο Richard Gutjahr, στις 14 Ιουλίου “έτυχε” να είναι παρών στο περιστατικό της Νίκαιας και να κάνει ρεπορτάζ και τουίτς, εκεί που ο Τυνήσιος υποτίθεται ότι έσπειρε το θάνατο με το φορτηγό του. Ο… φτωχός Τυνήσιος που λίγο πριν “τρελαθεί” βρέθηκε με πολλά χρήματα τα οποία και έστειλε στους συγγενείς του στην Τυνησία. Και τελικά δεν ήταν τζιχαντιστής, απλά του “έστριψε” ξαφνικά.

1-guhjahr-640x361
Το εν λόγω τουίτ πρόλαβαν κι έσωσαν οι αναλυτές συνωμοσιών πριν σβηστεί από τον λογαριασμό του

Αλλά ούτε και ο μακελάρης του Μονάχου τελικά είναι. Τα νεότερα λένε, τον “έπιασε αμόκ!” Καμία σχέση ή σύνδεση με τρομοκρατική οργάνωση.

Εκεί λοιπόν, που ένας Γάλλος κι ένας Γερμανός μουσουλμανικής καταγωγής ξαφνικά παθαίνουν παράκρουση κι αρχίζουν και σκοτώνουν κόσμο, τυγχάνει να είναι παρών ο εξαιρετικός Γερμανός δημοσιογράφος Richard Gutjahr, ο παντρεμένος με Ισραηλίτισσα. Ο οποίος τελείως “αυθόρμητα”, σύμφωνα με το wiki, ήταν παρών και στην Αιγυπτιακή Επανάσταση το 2011!

Πόσες πιθανότητες στο εκατομμύριο υπάρχουν να είναι εκεί που γίνονται τα απρόβλεπτα περιστατικά; Καλά το Μόναχο, αλλά και η Νίκαια;

Όσο για το περίεργο βίντεο στη στέγη με τον “παράφρονα” του μονάχου, το οποίο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου φέρεται να είναι δικό του.

Ουάου! Τι ταχύτητα! “Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών” – καθόλου άσκημα για έναν άθεο να συναγωνίζεται τις ιδιότητες του Θεού!

Εδώ πλέον γεννιούνται πολλά ερωτήματα: Πόσο αληθινές είναι όλες αυτές οι επιθέσεις ή πόσοι ξαφνικά “τρελαίνονται” και γιατί;

Στις ΗΠΑ πολίτες και αστυνομία συγκρούονται σε μια ξαφνική έξαρση ρατσισμού.  Πραξικοπήματα που αποτυγχάνουν, τρομοκρατικές επιθέσεις της δυτικο-γεννημένης ISIS με βίντεο και αποκεφαλισμούς που θυμίζουν την ταινία Seven, ανεπιβεβαίωτα βίντεο και φωτογραφίες κατακλύζουν το διαδίκτυο σε μια καθημερινή επίδειξη φρίκης, ενώ οπλοφόροι κυκλοφορούν “φυσιολογικά” ανάμεσα στους πολίτες των μεγαλύτερων πόλεων “προσφέροντας” προστασία.

Από ποιον; Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός εχθρός εδώ;

Το πιο πιθανό, όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτός που υποτίθεται τρέχει και φροντίζει να “μας σώσει”.

Είμαστε σίγουρα σε μια εμπόλεμη κατάσταση, αλλά ο πραγματικός πόλεμος, εκτυλίσσεται εδώ, στο διαδίκτυο, και λέγεται… InfoWar!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

9 comments

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη