Τα τρελά της Ζωής!

Τ

Ένα νέο «μέτρο» αποφάσισε να εφαρμόσει στη Βουλή η πρόεδρός της Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Το γκαρσόν με την κανάτα με νερό βρύσης»

Σήμερα στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας ο Γιαννης Τραγάκης μιλούσε και ζήτησε ένα μπουκάλι νερό γιατί είχε κολλήσει το στόμα του.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου που προήδρευε της επιτροπής του απάντησε ότι «σε αυτή την περίοδο της Βουλής το κοινοβούλιο δεν θα διαφημίζει εμφιαλωμένα νερά. Θα πίνουμε όλοι νερό από την βρύση, γι’ αυτό να περιμένετε να έρθει το γκαρσόν με την κανάτα με νερό βρύσης».

Από την άλλη, η αεροπορική οικονομία πάει περίπατο στους ουρανούς!

Δεκατρία άτομα συνόδευσαν τελικά την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πρόσφατο ταξίδι της στη Ρώμη προκειμένου να μετάσχει στη Διάσκεψη Προέδρων του Κοινοβουλίου που έγινε στις 20 και 21 Απριλίου.

Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στην σελίδα της κοινοβουλευτικής διαφάνειας της Βουλής.

Στην πολυσέλιδη απόφαση καταγράφονται τα ποσά που δαπανήθηκαν για την μετάβαση στη Ρώμη, τη διαμονή, την ημερήσια αποζημίωση για τα μη υπηρεσιακά πρόσωπα καθώς και για την μεταφορά των μηχανημάτων προκειμένου να μεταδοθούν «ζωντανά» οι εργασίες.

Την κυρία Κωνσταντοπούλου συνόδευσαν στην ιταλική πρωτεύουσα και η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα, ο σύζυγος της και η γραμματέας της αλλά προφανώς τα έξοδα του καλύφθηκαν από το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό το ταξίδι κόστισε περί τα 10.000 ευρώ.

Στις εργασίες μετείχαν ως μέλη της ελληνικής αποστολής ο γνωστός για τη δράση του σε ότι αφορά την μείωση του χρέους του Τρίτου Κόσμου (μέλος και της ελληνικής επιτροπής αλήθειας) Ερίκ Τουσέν.

Ο αναλυτικός λογαριασμός

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη