Εμμετικό άρθρο της Guardian – Ζητάει από τον Gates να μας σώσει!

Ε

Η Guardian ήταν μια δημοσιογραφική φωνή που κρατούσε λίγο τα προσχήματα της ελεύθερης δημοσιογραφίας. Όμως τα ΜΜΕ είναι δύναμη, είτε λέγεται εφημερίδα, είτε κανάλι, είτε διαδίκτυο και είναι σχεδόν αδύνατον κάποιο να ξεφύγει από τον έλεγχο της παγκόσμιας ελίτ.

Η Guardian ελέγχεται και εξαρτάται από τον Scott Trust, ένας, υποτίθεται, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εγγυάται την “εκδοτική ανεξαρτησία” και τη χρηματοδότηση της εφημερίδας. Από το Μάιο του 2009, ο Anthony Salz, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Rothschild, διορίστηκε στο Scott Trust, που επίσης ελέγχει και τον Observer.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Scott Trust, ανέθεσε στην Κάθριν Βάινερ, διευθύντρια της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας στις ΗΠΑ, την αρχισυνταξία της Guardian. Μια δημοσιογράφο που ξεκίνησε με το πρώτο της ρεπορτάζ το 1992, είχε τίτλο «Καταιγίδα σε ένα σουτιέν» και ήταν αφιερωμένο στο πλούσιο στήθος, πριν ακόμα πιάσει το τιμόνι της μεγάλης αυτή εφημερίδας, βγαίνει με το εμετικό άρθρο: «Dear Bill Gates: ‘Will you lead the fight against climate change?’» – «Αγαπητέ Μπιλ Γκέιτς: ‘Θα καθοδηγήσεις τον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή’;»

Το άρθρο πλέκει το εγκώμιο στον Γκείτς και το Ίδρυμα του, για τα όσα έχει κάνει με τους εμβολιασμούς σε όλον τον κόσμο, και τον παρακαλάει, τον εκλιπαρεί  κυριολεκτικά να αναλάβει να μας σώσει από την κλιματική αλλαγή. Να σταματήσει η χρήση των ορυκτών καυσίμων (εδώ είναι η απο-ανάπτυξη της Ατζέντας 21 και της Νέας Αριστεράς που αναφέρουμε συνέχεια) και επιστρατεύει άτομα απ’ όλον τον κόσμο να του φιλήσουν τα πόδια για να αναλάβει δράση.

εμμετόςΔείτε το βίντεο, συνιστούμε με άδειο το στομάχι, περιέχει σκηνές απόλυτης αηδίας!

Τα σχόλια στο άρθρο αυτή τη στιγμή έχουν κλείσει. Αλλά το περίεργο είναι ότι όσοι “πρόλαβαν” ήταν φανατικοί υποστηρικτές του γλειψίματος προς τον Γκέιτς, πολλοί δε εκφράζουν και την άποψη ότι τα μεταλλαγμένα είναι μια πολύ καλή λύση για την κλιματική αλλαγή, καθώς οι σπόροι είναι άκρως ανθεκτικοί στην ξηρασία! Που να δείτε το πλαστικό πόσο είναι!

Η Guardian λέει ότι ζητάει τη βοήθεια από το ίδρυμα του Γκέιτς γιατί ξεχωρίζει για την “διορατικότητα” του. Όμως δεν λέει ποια είναι αυτή η διορατικότητα του πλουσιότερου άντρα του κόσμου που κυκλοφορεί με μια σύριγγα στο χέρι και γεμίζει μολυσμένα εμβόλια τα παιδάκια της αφρικής. Να το όραμά του – με τα εμβόλια θα μειώσει τον πληθυσμό!

Σε αυτή τη συνέντευξη ομολογεί ξεκάθαρα ότι τα εμβόλια μειώνουν τον ανάπτυξη του πληθυσμού. Δηλαδή… πόσο πιο ξεκάθαρα;

Επίσης ο φιλάνθρωπος Μπιλ Γκέιτς σπαταλάει εκατομμύρια για μελέτες Γεωμηχανικής, δηλαδή πως θα έρθει η ευλογημένη ώρα να μας ψεκάζουν με επιστημονικό άλλοθι, είναι μέτοχος της Μονσάντο και χρηματοδοτεί έρευνες για καλύτερα και ασφαλέστερα προφυλακτικά, μην και γίνει κανένα λάθος και γεννηθεί κανένα πιτσιρίκι παραπάνω.

Στιγμιότυπο 2015-05-04, 9.04.52 μ.μ.Και η Guardian ξεκινάει εκστρατεία να “πείσουμε” τον φιλάνθρωπο Γκέιτς να μας σώσει από τους εαυτούς μας: Να μας μειώσει για να μην παράγουμε CO2!!!

Επίσης έχει βάλει μια εφαρμογή συλλογής υπογραφών κατά περαιτέρω επενδύσεων και το ξήλωμα 200 επιχειρήσεων:

Ελάτε μαζί μας, ζητώντας από το Ίδρυμα Gates και την Wellcome Trust να δεσμευτούν τώρα να εκποιήσουν τις 200 μεγαλύτερες εταιρείες ορυκτών καυσίμων μέσα σε πέντε χρόνια και να παγώσουν αμέσως τυχόν νέες επενδύσεις σε αυτές τις εταιρείες.

Κλιματική Αλλαγή = Ψεκασμοί = Ατζέντα 21 = Μείωση κι έλεγχος πληθυσμού

Γιατί κανένα πουλημένο στο διάολο μήντια δεν πρόκειται να σας πει αυτή την αλήθεια!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη