«Ρίζες»: Νέο κόμμα δια χειρός Μπαλτάκου

«

Την ίδρυση νέου κόμματος με το όνομα «Ρίζες» προανήγγειλε ο Τάκης Μπαλτάκος.

 Πάμε άλλη μια με νέο κόμμα και σούπερ επωνυμία. Ο Τ. Μπαλτάκος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star ανέφερε ότι υπάρχει ένα κενό ανάμεσα στη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα της δεξιάς και ότι όλοι μαζί συζητούν το ενδεχόμενο να το καλύψουν με ένα αμιγώς δεξιό κόμμα το οποίο «θα έχει χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την παράδοσή μας, με την ορθοδοξία φυσικά και με τον χώρο των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων γενικότερα». Καταλάβαμε…

Κατονόμασε μάλιστα τους κ.κ. Ζώη και Καπερνάρο ως συμφωνούντες με την κίνηση αυτή.

«Η σκέψη είναι να το πούμε Ρίζες. Εμείς είμαστε κοντά στην παράδοση, πιστεύουμε στην παράδοση και στην ορθόδοξη παράδοση του ελληνικού λαού και γι’ αυτό νομίζουμε ότι η λέξη Ρίζες είναι η πιο εκφραστική»

Ακόμα, σε ερώτηση σχετικά με την σημερινή του σχέση με τον πρωθυπουργό απάντησε λέγοντας: «Ξέρω τι κάνει, ξέρει τι κάνω και θα πω ένα ποίημα του Ρίτσου: “καταλαβαινόμαστε τώρα, δεν χρειάζονται περισσότερα”. Αυτό θα πει ότι δεν χρειάζεται να επικοινωνείς με κάποιον, με τον οποίο γνωρίζεσαι καλά. Οι λέξεις και οι φράσεις είναι γι’ αυτούς που δεν γνωρίζονται».

Καταλαβαινόσαστε εσείς, αλλά καταλάβαμε κι εμείς…

Πάντως, επειδή είμαστε σε καλλιτεχνική φάση, τους βρήκαμε και το logo για να μην ψάχνονται, να το βρουν έτοιμο. Τώρα για οπαδούς… ας ρωτήσει τον φίλο του τον Αντωνάκη που καταλαβαίνονται τόσο καλά, που θα τους βρουν.

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη