Ο Σταύρος Θεοδωράκης οφείλει να απολογηθεί για τα ψέματα του!

Ο

Τον Οκτώβριο του 2014, καλεσμένος στην εκπομπή του Χατζηνικολάου στον ενικό, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε την εξής δήλωση:

 

πως λένε... σπίτσλες!
πως λένε… σπίτσλες!

«Μην πιστεύεις τους δημοσιογράφους», λέει στον συνάδελφό του Νίκο Χατζηνικολάου!

Όλη η συνέντευξη ΕΔΩ το επίμαχο σημείο στο 17:24

Τώρα θα αναρωτηθείτε γιατί το θυμήθηκα σήμερα. Γιατί σήμερα οι Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι και ένα άλλο φυντάνι του ΠΑΣΟΚ την έπεσαν στην υποψήφια για τη θέση της Αντιπρόεδρου του ΕΦΕΤ Φωτείνη Αθανασοπούλου, για κάποιες δηλώσεις που έχει κάνει στο φέις, μεταξύ των οποίων και για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Με αποτέλεσμα η κα Αθανασοπούλου να παραιτηθεί της υποψηφιότητας της.

Κι αυτό την εκπομπή του αιώνα, του Σταύρου Θεοδωράκη στους Πρωταγωνιστές και τα πόσα ψέματα αράδιασε με σκοπό την παραπληροφόρηση του κοινού του. Φυσικά, τότε, αμέσως μετά την εκπομπή τον ξεσκεπάσαμε:

_Κατ’ αρχάς το πριπρι που πήρατε για να πετάξετε (για να σας δούμε που ξέρετε να πιλοτάρετε κιόλας) όπως παραδεχτήκατε κι εσείς δεν πετάει πολύ ψηλά, μάξιμουμ τσιτωμένο για δεινούς πιλότους τα 13,500 πόδια. Οι χημικοί αεροψεκασμοί όμως γίνονται πολύ πιο ψηλά, στα 30 με 33,000 κι εσείς σηκωθήκατε μόλις 1000 πιο πάνω από το έδαφος. Κλαπ κλαπ κλαπ… δεν χρειάζεται αεροπλάνο και σε μια βουνοκορφή να πηγαίνατε θα το φτάνατε το ύψος αυτό.

Ύστερα χρησιμοποιήσατε υλικό κύρια ΞΕΝΟ από το ‘συνωμοσιολογικό’ διαδίκτυο και στο μοντάζ που κάνατε ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ κάνοντας τους να νομίζουν ότι τα βλέπετε. Διαλέξατε μάλιστα και μέρα αψέκαστη, γιατί αεροπλάνα μπορεί να πετούν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αλλά ουρές ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αλλά μόνο ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!! Αυτό λέγεται ΑΠΑΤΗ, κύριε Θεοδωράκη, και όχι δημοσιογραφία και ρεπορτάζ και ίσως χρειαστεί να κινηθούμε και δικαστικά!

Δεν ζητήσατε διάλογο κι απόψεις από κανένα που ασχολείται με το θέμα, παρά πήρατε δυο τρια μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα ΑΛΛΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ή να το πούμε αλλιώς, ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΛΛΩΝ, όπως ακριβώς κάνατε και με το υποτιθέμενο υλικό που βλέπατε στους ουρανούς!!!!

Είστε απλά ένα απατεώνας και σας προκαλούμε να μας κάνετε και μήνυση που σας λέμε έτσι!!!

Φυσικά, μήνυση δεν μας έκανε, γιατί την έχει χεσμένη τη φωλιά του.

Αλλά να ήταν μήπως η μοναδική φορά; Βιβλίο ολόκληρο γράφει κανείς μεγαλύτερο του Χρυσού Οδηγού:

970717_374652502634766_1759994072_n

• Εξώδικο στους Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη -Προειδοποίηση και για αγωγή ενός εκατομμυρίου…

• «Ψευδή στοιχεία» στην εκπομπή του Θεοδωράκη;

• O “Πρωταγωνιστής” των στημένων συνεντεύξεων

• O Ομπάμα και το πρώτο ψέμα του Θεοδωράκη …

… γιατί τα ψέματα του με την ιδιότητα του δημοσιογράφου συνεχίστηκαν και με την ιδιότητα του πολιτικού. Και να φανταστείτε ότι λίγους μήνες πριν τη βαρύγδουπη δήλωση του στον ενικό τον είχαμε ρωτήσει: Κε Θεοδωράκη, θεωρείτε τον εαυτό σας ειλικρινή άνθρωπο; 

Τελικά, όταν βλέπει κανείς το θράσος μιας μύγας να περισσεύει, να πηγαίνει στα σκατά και μετά προκλητικά να σου κάνει ντου στο φαΐ, να σε ενοχλεί στη μούρη, να σου βουίζει μες το αυτί, να σου τσιμπά και τη γάμπα, ε…! η υπομονή έχει και τα όρια της!!! Κι εκεί που λες δε βαριέσαι, τελικά βαριέσαι περισσότερο την ενόχληση της, παρά να σηκωθείς και να πάρεις ένα βιβλίο και να την κάνεις χαλκομανία! Και με συγχωρείτε, αλλά έχω βαρεθεί να με περιτριγυρίζουν σκατόμυγες!

Οπότε ή αυτός θα πρέπει να απολογηθεί για τα ψέματα του ή θα πρέπει να τον καλέσουμε ένδικα σε απολογισμό, έστω και με μια καθυστέρηση!!!

Ένα Ποτάμι γεμάτο μύγες…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη