Ψαριανός κατά Ραχήλ: Ας ασχοληθεί με τους ψεκασμούς… όχι με την Αριστερά (Video)

Ψ

Κατά της Ραχήλ Μακρή εμφανίστηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, καλώντας την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ασχοληθεί με τίποτα άλλο και όχι με την… Αριστερά.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης, Top Channel, ο Γρηγόρης Ψαριανός εκλήθη να σχολιάσει τις δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για τον Γιάννη Πανούση περί «ντροπής της αριστεράς».

«Η κυρία Μακρή να ασχοληθεί με τίποτε άλλο, εκτός από την Αριστερά…ας ασχοληθεί με ο,τιδήποτε άλλο, με ψεκασμούς… Δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά η κυρία. Με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εκλεγεί ο φούφουτος! Έχει εκλεγεί ο κύριος Μιχελογιαννάκης, ο κύριος Παραστατίδης, ο κύριος Κουρουμπλής. Θέλετε να σας πω δεκάδες άτομα που έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο και είναι άσχετοι των ασχέτων με την Αριστερά;» σχολίασε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Τελικά εκεί στο Ποτάμι κάτι έχουν με τους αεροψεκασμούς. Και το ψάρι πάντα βρωμάει από το κεφάλι.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, που ως δημοσιογράφος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να “απομυθοποιήσει” τη συνωμοσιολογία των χημικών αεροψεκασμών, φαίνεται έχει περάσει αυτό το ζήλο κατά του “μύθου” και στα μέλη του κόμματός του. Μέλη που δεν χάνουν ευκαιρία να αποδεικνύουν το ήθος και το επίπεδό τους με τον τρόπο που εκφράζονται.

Αφού “έφαγαν” -κυριολεκτικά- τη Φωτείνη Αθανασοπούλου από την αντιπροεδρία του ΕΦΕΤ με το φοβερό επιχείρημα ότι είναι ακατάλληλη γιατί μιλάει για τους ψεκασμούς, τώρα το ίδιο κολπάκι χρησιμοποιεί για να “την πει” στη Ραχήλ Μακρή.

Το θέατρο του παραλόγου, βέβαια, γιατί ο Ψαριανός προέρχεται πριν ήταν με τη ΔΗΜΑΡ της οποίας ο πρόεδρος Κουβέλης, ΠΡΙΝ συμμετάσχει στην τρικομματική κυβέρνηση είχε καταθέσει επερώτηση στη Βουλή για τους ψεκασμούς. Όντως στην εξουσία… ξέχασε τι είχε ρωτήσει…

Αλλά το πολιτικό σκηνικό μας έχει γεμίσει με πολιτικούς που λατρεύουν την ανταλλαγή συντρόφων και τα πολλά κρεβάτια -δείγμα ότι ιδεολογία δεν υπάρχει, μόνο καιροσκοπία, κερδοσκοπία και τυχοδιωκτισμό.

Και το βιογραφικό του Ψαριανού είναι πλούσιο από δουλειές που έχει αλλάξει, καθώς και κόμματα, τα οποία προφανώς τα βλέπει επίσης “ως δουλειά”:

 • Αποφοίτησε από την Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά και εργάστηκε ως δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός.
 • Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στον παράνομο Ρήγα Φεραίο από το 1972. Υπήρξε γραμματέας του Ρήγα στον Χολαργό, στον τομέα Βορειοανατολικών προαστίων, μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού, ιδρυτικό μέλος της ΕΑΡ, του ενιαίου Συνασπισμού το ’89-90 και της Δημοκρατικής Αριστεράς το 2010.
 • Για πολλά χρόνια δούλευε ως βιβλιοπώλης, εισπράκτορας, ταξιτζής, τραγουδιστής, διαλογέας του ΟΠΑΠ, ελαιοχρωματιστής, μπάρμαν, dj. Δραστηριοποιήθηκε και στο επιχειρείν.
 • Εργάστηκε στο χώρο του τύπου, των εκδόσεων βιβλίου, αλλά και στα ΜΜΕ, κυρίως στο ραδιόφωνο.
 • Έχει επιμεληθεί την έκδοση πολλών LP και CD στο χώρο της δισκογραφίας.
 • Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, όχι μόνο ως αθλητής αλλά και ως ενεργός φίλαθλος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της εταιρίας λαϊκής βάσης φίλων της ΑΕΚ «ΕΝΩΣΗ 1924» και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ.
 • Έχει διατελέσει μέλος του γνωμοδοτικού συμβουλίου του φεστιβάλ Αθηνών και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
 • Το 2006, εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη».
 • Το 2007, εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας. Επανεκλέχθηκε στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009.
 • Τον Μάιο του 2010, ανεξαρτητοποιήθηκε και μαζί με άλλους βουλευτές και στελέχη υπήρξε συνιδρυτής της Δημοκρατικής Αριστεράς – επανεκλέχθηκε βουλευτής Β Αθήνας στις εκλογές Μαΐου-Ιουνίου 2012.
 • Επανεκλέχτηκε από το συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς μέλος της Κεντρικής Επιτροπής τον Δεκέμβριο του 2013.
 • Το 2010, συμμετείχε με την «Αττική Γη» στις αυτοδιοικητικές εκλογές της περιφέρειας Αττικής ως επικεφαλής του συνδυασμού, εκλέχτηκε και διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος για την περίοδο 2010-2014.
 • Από τον Ιούλιο 2014, ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Δημοκρατική Αριστερά και στη συνέχεια έγινε μέλος της Επιτροπής Διαλόγου στο Ποτάμι.

Έλεος γυρολόγε!!!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη