«Αιφνίδιο» πολιτικό φλερτ Παπανδρέου με Φώφη και ΔΗΜΑΡ

«

Γιατί τον αφήσαμε και κυκλοφορεί ελεύθερος…

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) για την εκλογή της Φώφης Γεννηματά και του Θανάση Θεοχαρόπουλου στις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ: «Τις τελευταίες ημέρες, δύο πολιτικά κόμματα που κινούνται στον προοδευτικό χώρο εξέλεξαν νέες ηγεσίες. Εύχομαι ειλικρινώς στη Φώφη Γεννηματά και στον Θανάση Θεοχαρόπουλο καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν».

Για μια ακόμα φορά τάχθηκε υπέρ του διαλόγου για την ενωμένη Κεντροαριστερά, στον οποίο όπως αναφέρει μπορεί να πάρουν μέρος προοδευτικοί πολίτες που βρίσκονται και στο ΠΑΣΟΚ και στη ΔΗΜΑΡ και στο ΠΟΤΑΜΙ και στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλοί παραμένουν πολιτικά άστεγοι, επαναδιατυπώνοντας πρόταση για «πρωτοβουλίες συνεννόησης και συνεργασίας των κατακερματισμένων δυνάμενων του προοδευτικού χώρου».

Με γραπτή του δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο ΓΑΠ επισημαίνει «την ευθύνη των προοδευτικών δυνάμεων», αφήνοντας αιχμές για ασυλλόγιστη και ανεύθυνη στάση ορισμένων, που δεν κατονομάζει και, όπως αναφέρει, «συναγελάστηκαν με τη σκληρή δεξιά, επιφέροντας βαρύ πλήγμα στην Προοδευτική Παράταξη. Συνυπεύθυνες δυνάμεις που δεν μίλησαν, δεν αντέδρασαν ως όφειλαν, σε επιβλαβείς επιλογές των πρώτων».

Είμαστε η χώρα του παραλόγου. Βάζουμε πινακίδες κυκλοφορίας στα γαϊδούρια στη Λέρο, αλλά οι προδότες κυκλοφορούν ελεύθεροι, χωρίς καν επισήμανση «toxic» και κάνοντας υπόγειες διαδρομές για να ξαναβγούν στην ηγεσία.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη