Θα παραμείνει στέλεχος του Ποταμιού ο Γιώργος Γιαννόπουλος;

Θ

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είναι ηθοποιός, χωρίς όμως να σημαίνει φως, αφού εκτός από αυτό είναι και στέλεχος του Ποταμιού

Γύρω στις 04.50 της Τρίτης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος κινούμενος με το ΙΧ του και σε κατάσταση μέθης, επί της Ακαδημίας και στη διασταύρωση με τη Ρήγα Φεραίου, αφού παραβίασε κόκκινο σηματοδότη χτύπησε έναν άτυχο μοτοσικλετιστή για να εξαφανιστεί στην συνέχεια χωρίς καν να ενδιαφερθεί για την κατάσταση του ανθρώπου που τραυμάτισε και χωρίς να καλέσει το ΕΚΑΒ ή να ενημερώσει την Τροχαία.

Ακολούθησε αναζήτηση του ύποπτου οχήματος και μετά από καταδίωξη μέσα στο κέντρο της Αθήνας, οι άνδρες της Αστυνομίας το εντόπισαν στη γωνία Ακαδημίας και Σίνα για να συλλάβουν τον Γιώργο Γιαννόπουλο.

Ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία και, σε πρώτη φάση, αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ του έγινε και αφαίρεση της Άδειας Ικανότητος Οδήγησης για 6 μήνες. Μετά από αλκοτέστ διαπιστώθηκε πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος οδηγούσε σε κατάσταση μέθης.

Ποτάμι

Όλα τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον «ηθοποιό» Γιώργο Γιαννόπουλο που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Σόι σου». Αλλά ο ηθοποιός «πρωταγωνιστεί» και στο «σόι» του Ποταμιού, του Σταύρου Θεοδωράκη, των άλλων Πρωταγωνιστών.

Κι επειδή είναι κόμμα «συνεννόησης», το έδειξαν εξάλλου πόσο «συνεννοημένα» έβαλαν κατά της Φωτεινής Αθανασοπούλου μόνο και μόνο επειδή είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο φέις σχόλια και ποστ για τους χημικούς αεροψεκασμούς, περιμένουμε μια ανάλογη «συνεννόηση» για το στέλεχος του κόμματος. Δεν νοείται να κυκλοφορεί πολιτικά κάποιος που έδωσε ήδη τέτοια δείγματα απανθρωπιάς. Ας συνεχίσει την καριέρα του ως ηθοποιός, αλλά η πολιτική θα πρέπει να κλείσει δια παντός εδώ.

Έδωσε ήδη εξετάσεις και απέτυχε. Φτάνουν τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα. Φτάνει η εκμετάλλευση των αναγνωρίσιμων από την TV που ξαφνικά την είδαν και πολιτικοί με εντελώς ΜΗΔΈΝ προσόντα!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη