ΣΧΙΖΟΦΡΈΝΕΙΑ!

Σ

Το Eurogroup απέρριψε το αίτημα της Ελλάδας για παράταση ενός μήνα στο πρόγραμμα

Αυτό σημαίνει ότι στις 30 Ιουνίου, Τρίτη, το πρόγραμμα παύει να ισχύει και έτσι παύει να ισχύει και η πρόταση των δανειστών πάνω στην οποία υποτίθεται θα γίνει το δημοψήφισμα στην Ελλάδα.

Το Eurogroup αυτή τη στιγμή συνεδριάζει χωρίς τον Βαρουφάκη, ενώ εκείνος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Μια από αυτές ήταν ότι μπορεί εως την Τρίτη να έχουμε καλύτερη βελτιωμένη πρόταση των «δανειστών», οπότε…. μπορεί και στο δημοψήφισμα η κυβέρνηση να προτείνει στο λαό… να πει ΝΑΙ!

Καλά δεν παίζονται, ειλικρινά! Μιλάμε για την απόλυτη σχιζοφρένεια και μαγείρεμα και ανακάτεμα της πληροφόρησης και ψυχολογίας του λαού.

Όχι σε μια εβδομάδα αλλά σε μόνο πέντε μέρες ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να ψηφίσει με ένα ΝΑΙ ή ΌΧΙ το μέλλον της πατρίδας του χωρίς να ξέρει τι επιπτώσεις θα έχει το ένα ή το άλλο, αφήστε που σε περίπτωση θέλουν τη συμφωνία θα πρέπει αντί ΟΧΙ να πουν ΝΑΙ.

Κάποιος να τους κλείσει αμέσως μέσα! Ξεκινάτε με το κλουβί του ζωολογικού, πάμε μετά σε ψυχιατρείο κι αν βγουν με σώας τας φρένας τότε ίσως χρειαστεί το άλλο το κελί!

Όλα αυτά εμένα μου μοιάζουν εγκληματικές ενέργειες. Ανεύθυνοι; Ανώριμοι; Σκοπιμότητα; Ένοχοι σε όλα…

Οπότε μην τυπώνετε ακόμα το υλικό σας με ΝΑΙ και ΌΧΙ, μην κάνετε αναρτήσεις στα social media. Γράψτε απλώς: Δημιουργική ασάφεια. Ή Δημιουργικό Μπάχαλο!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη