Οι βουλευτές άδειασαν τα ΑΤΜ της Βουλής

Ο

Μείνετε ψύχραιμοι! Μην τρέχετε στα ΑΤΜ, δεν υπάρχει φόβος, δήλωναν οι κυβερνητικοί ενόσω οι βουλευτές τίναζαν στον αέρα την μπάνκα της Βουλής!

Άδειασαν με το «καλημέρα» τα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στη Βουλή. Ουρές μπροστά από το ΑΤΜ της Εθνικής όχι μόνο από υπάλληλους  του Κοινοβουλίου αλλά και βουλευτές των κομμάτων, μη εξαιρουμένου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπροστά από τα Αυτόματα Μηχανήματα Αναλήψεων στάθηκε και ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης. Μη βλέποντας ωστόσο ουρές επιδοκίμασε την ψυχραιμία που επέδειξε ο κόσμος. Η διάθεση του γρήγορα χάλασε όταν τον ενημέρωσαν ότι η μη παρουσία πελατών μπροστά στα ΑΤΜ οφείλεται στο άδειασμα των μηχανημάτων και όχι στην εγκράτεια που επέδειξαν υπάλληλοι και βουλευτές.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα ΑΤΜ (δύο τον αριθμό) γέμισαν, κατά την συνήθη πρακτική, χθες Παρασκευή. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νίκος Φίλης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Χαρά Καφαντάρη πήραν θέση στην ουρά που σχηματίστηκε στο ΑΤΜ της Βουλής το οποίο άδειασε νωρίτερα και εφοδιάστηκε ξανά. 

Η ευθύνη σας είναι τόοοοσο μεγάλη για τον πανικό και την αστάθεια που έχετε σπείρει τους τελευταίους μήνες που ειλικρινά… ο Θεός στον οποίο δεν πιστεύετε να σας συγχωρέσει.

Όσο για τους ανθρώπους, οι περισσότεροι ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι παίζει. Όταν, ίσως είναι για όλους πολύ αργά.

Ορίστε! Εμπιστευτείτε τους!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη