Σε κλοιό κακοκαιρίας και πάλι η Ελλάδα

Σ

Δεν προλάβαμε να δούμε το θερμόμετρο να ανεβαίνει, λίγο γαλάζιο ουρανό και πάλι η Ελλάδα θύμα ακραίων καιρικών φαινομένων

Καύσωνας στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης και ακραία καιρικά σε Ελλάδα αλλά και Ιταλία. Όπως λένε και το χωριό μου… φτου κι από την αρχή…

Εντύπωση κάνει η γενναιοδωρία των αεροπορικών εταιρειών που λόγω κρίσης για μερικές μέρες θα προσφέρουν και δωρεάν εισιτήρια. Πόσο «δωρεάν» άραγε; Δεν υπάρχει τσάμπα στις μέρες μας, όλα έχουν το κόστος τους, φανερό ή κρυφό. Και σήμερα ήδη τα πρώτα χημοσύννεφα ξαναφάνηκαν στους ουρανούς και μετά πιο πυκνά. Εδώ στο Βόλο μόνο απειλητικά προς το παρόν βουητά, αλλά έντονη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια – ετοιμάζεται να ρίξει καρεκλοπόδαρα… Σε άλλες περιοχές, της Θεσσαλονίκης υπήρξαν σφοδρές καταιγίδες.

θεσ:κη

 

Κάποιος ανέβασε αυτή τη φωτό και γράφει κεραυνοί και τα βαμβάκια μας…

Screenshot_2015-07-10-14-11-55-1

Κι αυτές είναι οι εικόνες από τους δορυφόρους:

ΝΑΣΑ

 

Θα ήθελα λοιπόν να υποβάλω μια ερώτηση προς όλους του πολιτικούς – μνημονιακούς, αντιμνημονιακούς και νεομνημονιακούς- καθώς και σε όλους τους οπαδούς τους που φανατικά υποστήριξαν το ΌΧΙ ή το ΝΑΙ, στους καλούς φίλους αναγνώστες της AllNewz, αλλά και σε εκείνους που εκνευρίστηκαν μαζί μας γιατί είπαμε την Αλήθεια και σύντομα επιβεβαιωθήκαμε:

Αλήθεια, πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει εθνική κυριαρχία και ανάπτυξη της οικονομίας και επιλογή νομίσματος, όταν κάποιος έχει το πάνω χέρι και μπορεί να καθορίζει τον καλό ή τον κακό σου τον καιρό, διαλύοντας καλλιέργειες και τουρισμό και υγεία; Αλήθεια, το πιστεύετε κάτι τέτοιο; Ή ακόμα δεν έχετε πεισθεί ότι κάποιος παίζει με το κλίμα;

Γιατί θυμώνετε όταν κάποιος δεν πέφτει στην παγίδα να διαλέξει μια από τις πολιτικές ποδοσφαιρικές ομάδες και να φανατιστεί, όταν χιλιάδες φορές έχουμε δείξει και αποδείξει ότι το γκολ –  ΑΠ’ ΌΠΟΙΑ ΟΜΆΔΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ- τελικά το τρώει το τέρμα του λαού.

Παρατηρήσαμε μια μεγάλη πτώση της αναγνωσιμότητας της AllNewz μετά το άρθρο μας που με θάρρος βγήκαμε και σας είπαμε ΜΗΝ συμμετέχετε στο απατηλό δημοψήφισμα. Θέση που επαληθεύτηκε σε ελάχιστα 24ωρα. Δεν πειράζει… εμείς συνεχίζουμε, η Αλήθεια δεν φιμώνεται, δεν απογοητεύεται, δεν μπορεί να σταματήσει γιατί ακόμα κάποιοι ζούνε μέσα στο Μάτριξ της πολιτικής επιλογής, χωρίς ενεργό πολιτική και άρτια ενημέρωση. Απλά ελπίζουμε κάποια στιγμή, να γίνει απολύτως κατανοητό για να αρχίσουν να βρίσκονται και οι λύσεις:

Πολιτικός ή κόμμα που δεν αναγνωρίζει τους ψεκασμούς και τη χειραγώγηση του κλίματος και δεν το βάζει πρώτο στην ατζέντα του ΔΕΝ είναι αξιόπιστος!

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη