Το θράσος και η αναισθησία της πρώτης φοράς αριστερά δεν έχει όρια!!!

Τ

Να με συμπαθάτε, αλλά δεν θα πέσω στην στημένη παγίδα των συνιστωσών, που τώρα διαιρούν το ΣΎΡΙΖΑ σε ευρωπαϊστές και δήθεν επαναστάτες της δραχμής, για τον πολύ απλό, απλούστατο λόγο:

Συνεχίζουν να μας ψεκάζουν με την ανοχή και των δυο τάσεων!

Όσο για τον χοντρόπετσο Καμμένο, τα λόγια είναι απλά περιττά. Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι αν με κάποιο τρόπο δεν εξασφαλισθεί το «θα» τον θαθατζήδων πολιτικών, μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν «θα» αναγνωρίζεται!

Κάθεται ο κόσμος και τσακώνεται, και σπάει την κεφάλα του, αν θα δει το πορτοφόλι του να αδειάζει από ευρώ ή από δραχμές, λες και αυτό θα κάνει τη διαφορά. Δυστυχώς το βλέπεις ακόμα και από άτομα δήθεν αφυπνισμένα και ευαισθητοποιημένα στο θέμα των ψεκασμών, έχουν ξεχάσει τα πάντα κι όλη μέρα ασχολούνται με τον Μαμμωνά και με ποιο νόμισμα θα τον λατρέψουμε καλύτερα.

Δεν λέω, η επιβίωση είναι μεγάλο πράγμα, το σπουδαιότερο, αλλά για ποια επιβίωση μιλάμε όταν σε δολοφονούν με χημικά όλη μέρα και σου διαλύουν το νευρικό σύστημα με ακτινοβολία; Που την είδατε τέτοια επιβίωση. Αργός θάνατος, λέγεται και η υποκρισία και αναισθησία και το θράσος των αριστερών του κώλου δεν έχει ματαγίνει.

Παλιά σταματούσαν τα ψεκάσματα έστω ένα με δυο μήνες. Τα τελευταία μνημονιακά χρόνια μας είχε μείνει ο Αύγουστος. Με την αριστερά μας μέσα, τον φάγαμε και τον Αύγουστο. Ό,τι πει ο Ομπάμα! Ό,τι πουν τα κέντρα στο Τέξας που επισκέπτονται. Τα Ινστιτούτα του Σόρος που πάνε και δίνουν διαλέξεις!

Θέλουν και τον Αύγουστο; Και τον Αύγουστο! Να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο όρθιο. Όλοι να είναι άρρωστοι με πονοκεφάλους και κομμάρες, αρρώστιες καλοκαιριάτικα, πόνους στα κόκαλα και μπόλικες καιρικές βόμβες να χαλάνε τις καλλιέργειες. Έτσι ρε θα βγούμε στη δραχμή;;; Θα φυτεύουμε ντομάτες και θα μαζεύουμε πελτέ με χημικά; Ου να μου χαθείτε!

Και μέσα σ’ όλα έχεις κι έναν Κουρουμπλή! Ήρθε κι έδεσε η σούπα! Τι λέει αυτός ο κύριος; «Μελέτες λένε θα αυξηθεί ο καρκίνος στην Ελλάδα, γι’ αυτό ή θα κάνετε τις εξετάσεις ως “προληπτική ιατρική” ή όταν αρρωστήσετε θα πληρώσετε το 50%»!

Να σου πω κε Κουρουμπλή τι είναι πιο προληπτικό από την προληπτική ιατρική; Να πάψεις να με ψεκάζεις, να πάψεις να με πυροβολείς με την τόση ακτινοβολία και να μπορώ να πάρω τις καλές UV του ήλιου χωρίς μαζί και τον καρκίνο όλου του άλλου πακέτου. Να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ χωρίς τα ψυχοτρονικά κόλπα του στρατιωτικού συμπλέγματος των γκλομπαλιστών να μου χαλάν την πλέον ζωτική ανάγκη, τον ύπνο! Να βλέπω στο φαΐ μου ποιο έχει μεταλλαγμένα και ποιο όχι. Και να πίνω νερό καθαρό χωρίς εκείνο το χλώριο, λες και πίνω νερό από πισίνα.

Αυτή είναι πρόληψη, κε Κουρουμπλή και όχι οι δήθεν λύσεις που προτείνεις για να κονομήσουν μερικές φαρμακευτικές και ιατρικά κέντρα. Κατάλαβες κε Κουρουμπλή;

Που να καταλάβεις. Πουλήσατε όλοι την ψυχή σας στο διάολο πριν καν προλάβετε να της πείτε καλημέρα…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη