Μαγνητικό μου διθέσιο, καλό μου αμάξι! | Ατζέντα 21

Μ
Διθέσια εναέρια βαγόνια προηγμένης τεχνολογίας σχεδιάζει η NASA για την μεταφορά των πολιτών σε συγκεκριμένους προορισμούς. Η Ατζέντα 21 σε θέλει under control!!!

Στα πλαίσια της εφαρμογής της Ατζέντας 21 που θέλει την πλήρη κατάργηση του Ι.Χ., ανακοινώθηκε η συνεργασία μεταξύ της Ισραηλινής Βιομηχανίας Αεροσκαφών (IAI) και της εταιρείας Space Act που ανήκει στην NASA.
Το κοινό πρόγραμμα τους πρόγραμμα ονομάζεται SkyTran και αφορά στην κατασκευή ενός διθέσιου βαγονιού που θα κινείται σε μια εναέρια γραμμή που θα κινείται σε αστικές περιοχές μόνο.

Το διθέσιο βαγόνι θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία τρένων maglev (μαγνητικής ανύψωσης) που αιωρούνται σε μικρή απόσταση πάνω από τις ράγες χάρη σε ισχυρά μαγνητικά πεδία.Η απουσία τριβών θα επιτρέπει στο τρένο να αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες και μάλιστα αθόρυβα. Σύντομα θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές τέτοιων βαγονιών στις εγκαταστάσεις της ΙΑΙ.

Το γελοίο της όλης υπόθεσης είναι ότι θα το παρουσιάσουν ως “έξυπνη” και “πράσινη” λύση για μια “βιώσιμη μεταφορά”.  Τώρα, σε τι κατάσταση έχουν φέρει τον πλανήτη με την τόση αναστάτωση που έχουν προκαλέσει στα μαγνητικά του πεδία, αυτό είναι άλλο θέμα και δεν το πολυσυζητάμε.

SkyTran: Θα σε πηγαίνει όπου εκείνο θέλει και θα σε ψήνει ταυτόχρονα. Όλα για την κατάργηση του Ι.Χ. και την ελευθερία που μπορεί να σου προσφέρει μια βόλτα έξω από την πόλη με αυτό!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη