Φονικές πλημμύρες στη Γιούτα- 8 νεκροί και 5 αγνοούμενοι

Φ

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ άλλοι πέντε αγνοούνται από τις πλημμύρες στη Γιούτα

Σύμφωνα με το υπουργείο αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων της δυτικής αυτής πολιτείας των ΗΠΑ, οι πλημμύρες προκλήθηκαν μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν χθες στην πόλη Χίλντεϊλ, στα σύνορα με την Αριζόνα. 

Τα νερά παρέσυραν δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν συνολικά 16 άνθρωποι στο βορειοανατολικό τμήμα της πόλης, διευκρίνισε ο αξιωματούχος της πυροσβεστικής της Χίλντεϊλ, Κέβιν Μπάρλοου, στο ABC News.

Από αυτούς επτά έχασαν τη ζωή τους και τρεις διασώθηκαν, ενώ αγνοείται επίσης η τύχη έξι ανθρώπων, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο.

Τα σωστικά συνεργεία αναγκάστηκαν να περιορίσουν τις επιχειρήσεις τους στην πόλη όταν άρχισε να πέφτει η νύχτα και αναμένεται να ξαναρχίσουν τις έρευνες στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Η Γιούτα είναι γνωστή ως μια από τις πιο θρησκευτικά ομοιογενείς πολιτείες στις ΗΠΑ. Μεταξύ πάνω από το ήμισυ των κατοίκων της Γιούτα αναφέρονται να είναι μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερώνεπίσης γνωστή ως η Εκκλησία των Μορμόνων, η οποία επηρεάζει ευρέως τον πολιτισμό της Γιούτα και την καθημερινή ζωή. Μια άκρως αμφιλεγόμενη σέχτα, πίσω από την οποία λέγεται ότι κρύβονται τέκτονες, ακόμα και η ίδια η CIA.

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη