Για δες «καιρό» που διάλεξαν να κάνουν εκλογές

Γ

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη μόνο θετικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν

Από αρχαιοτάτων χρόνων, οι άνθρωποι της εξουσίας -βασιλείς, στρατηγοί, εθνάρχες- συμβουλεύονταν εκείνους που μπορούσαν να ερμηνεύσουν τις επιθυμίες του θείου ή της κατάλληλες συνθήκες του σύμπαντος, πόσο ευνοϊκές ή όχι είναι στη στήριξη των αποφάσεων τους. Μάντεις, μάγοι και αστρολόγοι, στην υπηρεσία τους για μια νέα αρχή, πόλεμο ή… ακόμα και γάμο.

Βέβαια στα δικά μας χρόνια, τα χρόνια της επιστήμης και του ορθολογισμού, όλα αυτά μοιάζουν με παραμύθια και ανοησίες, ουδέποτε οι πολιτικοί μας θα «ρωτούσαν»» τα άστρα ή κάποιο μέντιουμ για το αν πρέπει να κάνουν τη μια ή άλλη κίνηση, να πάρουν κάποια απόφαση. Σωστά;

Λάθος! Αυτό θέλουν να νομίζουμε. Κάτω από τα προσωπεία σοβαροφάνειας και αυστηρότητας, όλοι λίγο ως πολύ έχουν τον τρόπο τους. Να θυμίσω μόνο την απίστευτη ανάλυση της σιδηράς κυρίας, Κριστίν Λαγκάρντ, που «αριθμολογικά» ανέλυσε την πορεία της Παγκόσμιας Οικονομίας σε πρες κόνφερανς, μπροστά στους έκπληκτους δημοσιογράφους: Τα σκοτεινά όπλα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης – Θύμα Αποκρυφισμού και η Ελλάδα. Επίσης είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο Αντρέας Παπανδρέου είχε τον προσωπικό του αστρολόγο.

Τα άστρα προβλέπουν χάος τη Δευτέρα μετά τις εκλογές

Το απόλυτο χάος δείχνουν τα άστρα τόσο για το αποτέλεσμα των εκλογών όσο και για τις πολιτικές εξελίξεις του επόμενου διαστήματος. Η αστρολογική κάλπη σηματοδοτεί μια σειρά ανατροπών, με νέες εκλογές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το διάστημα ανάμεσα στην ηλιακή έκλειψη που σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου και του τελευταίου «ματωμένου φεγγαριού» που έρχεται στις 28 Σεπτεμβρίου, ήταν πλανητικά ό,τι χειρότερο για επικείμενες εκλογές.

«Οσο λανθασμένη ήταν η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές την 25η Ιανουαρίου, άλλο τόσο επικίνδυνη αστρολογικά είναι και η 20η Σεπτεμβρίου που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τη νέα εκλογική αναμέτρηση. Δεν υπήρχε χειρότερο διάστημα για εκλογές από αυτό, αφού το αποτέλεσμα αντί αν επουλώσει, θα ξύσει ακόμα περισσότερο τις πληγές της χώρας, Με ανάδρομο Ερμή και μέσα σε εκλείψεις δεν πάμε ποτέ σε εκλογές, Αλέξη Τσίπρα», λέει η αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Όπως προβλέπουν τα άστρα, η χώρα μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Η «ματωμένη Σελήνη» που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28 Σεπτεμβρίου αλλά μέσα στον Κριό επηρεάζει την ψυχολογία των μαζών, την ψήφο και την εκδίκηση. Στην ιστορία το Blood Red Moon έχει δώσει πολέμους, δικτατορίες (1967), παιδομάζωμα, διωγμούς, προβλήματα με το Ισλάμ.

Βέβαια, δεν χρειάζεται να είσαι αστρολόγος για να καταλάβεις πως σε λίγο και πάλι θα έχουμε εκλογές. Κυβέρνηση συνασπισμού θα έχουμε, αλλά όχι μεγάλης διάρκειας. Κάν’ το όπως στην Λατινική Αμερική: Κυβερνήσεις θα ανεβαίνουν, κυβερνήσεις θα κατεβαίνουν, τα hedge funds θα κερδίζουν από την οικονομική αστάθεια, το άλλοθι της έλλειψης ανάπτυξης θα είναι η πολιτική αστάθεια, τοκλίμα θα ευνοεί την παραοικονομία και ο καθένας που θα ανεβαίνει στην εξουσία, θα πετσοκόβει ολοένα και περισσότερα από τα δικαιώματα μας και τις ελευθερίες, φορτώνοντας μας με χρέη. Δεν θα προλαβαίνεις να κινηθείς νομικά αφού οι νόμοι θα αλλάζουν, ούτε να προγραμματίσεις τη ζωή σου, αφού όλες οι συνθήκες θα αλλάζουν, μετανάστευση προς κι έξω από τη χώρα, μια χώρα που οδηγείται σε κατάρρευση που ακόμα και οποιαδήποτε ριζοσπαστική αλλαγή δεν πρόκειται να την σώσει.

Εκτός, κι αν βρεθούν εκείνοι που θα είναι έτοιμοι να τα βάλουν με τους «μάγους» της ντόπιας ελίτ. Αλλά τέτοιο σπάνιο “αστέρι”, έχει ο Ελληνικός λαός να το δει από…. κάτσε να μετρήσω χρόνια και αιώνες, κι επανέρχομαι…

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη