«Ο διάβολος είναι από την Ελλάδα» μας τραγουδάει ο Καρβέλας!

«

Αμφιλεγόμενα τα κίνητρα του «μουσικοσυνθέτη» Καρβέλα για το εν λόγω τραγούδι, αν δηλαδή απλά ήθελε να προκαλέσει για λόγους διαφημιστούς ή τα πιστεύει όσα λέει. Αλλά ένα είναι το σίγουρο:

Ποιο μ@λ@κία τραγούδι δεν θα μπορούσε να γράψει, για κανέναν από τους δυο ανωτέρω σκοπούς!

Όταν τα «παιδιά των λουλουδιών» έγιναν πλέον παππούδες, αν δεν είχαν γίνει πια οι μετέπειτα βιομήχανοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, golden boys και δεν συμμαζεύεται, και διατηρούσαν το προφίλ τους, έμοιαζαν με «παιδιά των αποξηραμένων λουλουδιών»!

Όταν οι ροκάδες και επαναστάτες του κώλου γερνούν, μοιάζουν μόνο… με το τελευταίο…

Καλά δεν θα σχολιάσω καν το μήνυμα (αν υπάρχει) του τραγουδιού που, μακάρι να ήξερε και ο ίδιος σε ποιους απευθύνεται καλά θα ήταν. Στους αθεϊστές; Στους σατανιστές; Ή απλώς θέλει να τσαντίσει την κα Λουκά;

Αλλά το τραγούδι ως σύνθεση και η… «ανάλυση», είναι τόσο κακόγουστα που νομίζω ούτε ο διάολος δεν θα το αντέξει! Μιλάμε, του άλλαξε τα κέρατα! Θα το ακούει και θα παγώνει η κόλαση εκτός από το χαμόγελο του – αχαχαχαχα! Καιρό είχα να ακούσω τόση βλακεία και κακογουστιά μαζεμένη!

Στο βίντεο, αυτό που αξίζει περισσότερο είναι τα σχόλια μερικών από κάτω. Η τρολιά πάει σύννεφο με κορυφαίο: «Το τραγούδι αν το παίξεις ανάποδα περνάει χριστιανικά μηνύματα».

Ε ναι… είναι τόσο χάλια, που ούτε να τσαντιστείς δεν μπορείς μαζί του!

 

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη