«Tomorrowland»: Μουσικό φεστιβάλ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με μπόλικη Ατζέντα 21!

«

Το Tomorrowland είναι ένα φεστιβάλ που οργανώνεται από την ID&T, μια εταιρία ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης που έχει ως σκοπό να «διασκεδάσει» την νεολαία, διαφθείροντας την και περνώντας ταυτόχρονα τα μηνύματα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης 

Το φεστιβάλ είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικής μουσικής -η χειρότερη μουσική για το νευρικό σύστημα του ανθρώπου από άποψη συχνοτήτων- και λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο. Διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη Schorre Boom από το 2005. Τα πρώτα ονόματα που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ ήταν οι Push (M.I.K.E.), Armin Van Buuren, Cor Fijneman, Yves Deruyter, Technoboy και Coone το έτος δημιουργίας του.

Tomorrowland

Αντίστοιχό του στην Ολλανδία, από την ίδια εταιρία, είναι το Mysteryland, το οποίο λαμβάνει χώρα στην γειτονική χώρα από το 1993. Η διακόσμηση προσπαθεί να θυμίζει παραμύθι, αλλά τα παραμύθια δεν είναι πάντα ούτε αγνά, ούτε έχουν και αίσιο τέλος.

Μασονικοί συμβολισμοί και κρυφή Ατζέντα 21 – Οι παίδες του μέλλοντος εκπαιδεύονται

Εκτός από το επιλεγμένο είδος μουσικής που θεωρείται και η μουσική του μέλλοντος, η ηλεκτρονική, κρύβονται και πολλά άλλα, μάλιστα… κάποια “κρύβονται” σε κοινή θέα!

Και κρυμμένη μέσα στη “χαρά” αρχίζει η διαφθορά!

“Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε δημιουργικότητα και χαρά στα σκοτεινά χρόνια που μας την απαγορεύουν”, δηλαδή, σεξ, ποτά, ναρκωτικά (υποτίθεται επίσημα απαγορεύονται), ομοφυλοφιλία και ξεφάντωμα πέρα των ορίων που μας βάζει αυτό το άκαρδο κοινωνικό σύστημα.

Ό,τι ακριβώς συμβουλεύουν και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών: Διαφθείρετε τη νεολαία, κρατείστε τους απασχολημένους με πάρτι.

Το φετινό “γλέντι” γίνεται στο τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου, τελείως μα τελείως “συμπτωματικά τις ίδιες μέρες με την παγκόσμια συνάντηση ηγετών του ΟΗΕ και πριν την πανσέληνο της 28ης και έκλειψη της.

Ηλεκρτονική μουσική. Η μουσική που είναι ασύμβατη με τις συχνότητες/δονήσεις της δημιουργίας του Σύμπαντος, της ζωής και υγιούς ανάπτυξης και εξέλιξης μέσα σε αυτό. Επηρεάζει τον οργανισμό μας αρνητικά – το τελείως αντίθετο με τις ευεργετικές ιδιότητες της κλασσικής μουσικής [Γιατί ωφελεί να ακούμε κλασσική μουσική].

Προφανώς θέλουν νέους με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. μη σκεπτόμενους και εύκολα ελεγχόμενους.

 
 

Μια ματιά στο διάκοσμο και στους συμβολισμούς των ετήσιων φεστιβάλ και… θα σας βγει το “μάτι”:

640x853q=90_Goede_foto_voor_Food_53712_53713_282x376_90_0_0_cΤο “μάθημα” όμως δεν σταματάει. Το μουσικό κατά τα άλλα φεστιβάλ, μιλάει καθαρά για «βιώσιμη» διατροφή, γιατί όπως λέει είμαστε πολλοί πάνω στον πλανήτη και άντε να σας θρέψουμε όλους εσάς και κάνει επ’ αυτού συζητήσεις και σεμινάρια, λέγοντας ότι… η οργανική τροφή δεν είναι το παν. Να το συζητήσουμε λιγάκι, πρέπει να βρεθούν κι άλλες “λύσεις”. Παπα-Ατζέντα με σως Μονσάντο!

Κι ερχόμαστε στα καλύτερα της παγκοσμιοποιημένης τούτης σιωνιστικής γιορτούλας.

Δυο καλόγριες κι ένα ναός. Οι δυο καλόγριες είναι μια και μια -μαντέψτε ποια είναι η αληθινή, από άποψη φύλλου εννοώ, γιατί έτσι κι αλλιώς, ψεύτικες είναι και οι δυο.

Ο ναός είναι κάτι σαν… οίκος ανοχής. Κλείνεις ραντεβού με το ετερο-αμφι-ομοφυλοφιλικό σύντροφό σου και πας μέσα να προσκυνήσεις την απόλυτη ξεφτίλα του εαυτού σου. Προσφέρεται και προφυλακτικό μαζί με το εισιτήριο. Και ονομάζεται ο Ναός της Αγάπης. Γιατί αγάπη νοείται το σεξ μόνο, μην φανταστείτε κάτι πιο πνευματικό.

Τώρα, γιατί καλόγριες της Καθολικής εκκλησίας και όχι από κάποια άλλη θρησκεία, είναι γιατί εκεί τους παίρνει να τα κάνουν κι εκεί τα κάνουν.

Αυτά όσον αφορά το φεστιβάλ Tomorrowland, τη χώρα του αύριο που ονειρεύονται οι Σκοτεινάτοι να μας προσφέρουν. Γιατί το Tomorrowland, κυκλοφορεί και σε ταινία, με επίσης ‘ματιασμένους’ συμβολισμούς κι ένα πολύ-πολύ ενδιαφέρον μήνυμα, για το οποίο θα γράψουμε μια άλλη φορά!

© AllNewz

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη