Η CIA ψάχνει σκηνοθέτες – Ενδιαφέρεσαι;

Η

Παραγωγό-σκηνοθέτη για πλήρη απασχόληση αναζητά η CIA μέσω αγγελίας που δημοσίευσε μέσω twitter

Παραγωγό-σκηνοθέτη για πλήρη απασχόληση αναζητά η CIA μέσω αγγελίας που δημοσίευσε μέσω twitter. Οι προβλεπόμενες μάλιστα απολαβές για τη θέση είναι πολύ υψηλές καθώς αρχίζουν από τα 46.681 δολάρια και φτάνουν έως τα 97.333 δολάρια.

«Στίβεν Σπίλμπεργκ, προσλαμβάνουμε παραγωγούς ταινιών και σκηνοθέτες. Ενδιαφέρεσαι;», ήταν το μήνυμα που ανήρτησε η κεντρική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ στο twitter, παραθέτοντας το σχετικό λινκ με την αγγελία.

Στιγμιότυπο 2015-09-30, 8.01.22 μ.μ.Μεταξύ των καθηκόντων του παραγωγού-σκηνοθέτη είναι η δημιουργία βίντεο για την ενημέρωση υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων αλλά και τη διάδοση του υλικού.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες, εμπειρία σε τηλεοπτικές παραγωγές και ζωντανή κάλυψη εκδηλώσεων, εμπειρία σε στούντιο και στην παραγωγή, αλλά και την ικανότητα να δουλεύουν καλά κάτω από την πίεση των ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων.

Έχουν χιούμορ… οφείλουμε να το παραδεχτούμε!

Είναι κοινό μυστικό ότι κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει κινηματογραφικά ντοκουμέντα και βίντεο που έχουν κατασκευαστεί σε κάποιο στούντιο. Διάφορα με τον Μπιν Λάντεν, με πολυπληθείς διαδηλώσεις, με αποκεφαλισμούς που θυμίζουν την ταινία «Seven», ακόμα και με “αιματηρά επεισόδια, όπως ο βομβαρδισμός του Μαραθώνιου της Βοστώνης και τις επιθέσεις σε σχολεία σε άλλη πόλη και άλλη χρονική περίοδο με… ίδιους μάρτυρες/δευτεροκλασσάτους ηθοποιούς!

225px-Wag_The_Dog_PosterΚαι είναι το αγαπημένο σπορ κάποιων αμερικάνων να ψάχνουν στοιχεία να αποδείξουν το fake της όλης υπόθεσης ώστε να τα βγάλουν στη δημοσιότητα μέσω διαδικτύου.

Μάλιστα έχει γυριστεί και ανάλογη ταινία με το θέμα, με τους Ντάστιν Χόφμαν και Ρόμπερτ ντε Νίρο, όπου ο δεύτερος προσλαμβάνει τον πρώτο (πετυχημένος σκηνοθέτης) για να του σκηνοθετήσει ειδήσεις από ένα φανταστικό πόλεμο των ΗΠΑ με την Αλβανία. Σκοπός είναι να αποσπαστεί η προσοχή από το κοινό μετά από ένα προεδρικό σκάνδαλο τύπου Μόνικα/Κλίντον που είχε ρίξει τη δημοτικότητα του Προέδρου των ΗΠΑ στα Τάρταρα.

Από κει και πέρα όμως, για το γεγονός ότι φτάνουν μέχρι και να ζητούν φανερά σκηνοθέτες, ένα μόνο μπορεί να πει κανείς: Τελικά… έχουν χιούμορ!!!

Ορίστε, καλή δουλειά, σίγουρος και εξασφαλισμένος μισθός και… που ξέρετε… μπορεί και να πάρετε καμιά μέρα κανένα Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας ψευδούς είδησης!

Σχετικά με την AllNewz

AllNewz

Υπεύθυνη σύνταξης - Γιάννα Μυράτ:
Μουσικός, συγγραφέας, αναλύτρια, ακτιβίστρια

Add comment

By AllNewz

Ακολουθήστε μας!

AllNewz – κύριο ιστολόγιο

Πρόσφατα στο ΝΕΑ AllNewz

Βρείτε μας στο facebook

Αθώωση της συντάκτριας της AllNewz για “διασπορά ψευδών ειδήσεων”

Σύνταξη